Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Agnekk @ 2010 11 19, 12:40)
Sveikos merginos, aš ir susidomėjau ekologiška kosmetika  4u.gif  noriu sužinoti parduotuvių ar internetinių adresų kur šią kosmetiką perkate.  ax.gif

pirmiausia paskaitinėkite skyrelį... Rasite temą apie ekologiškų prekių parduotuves ir dar daug temų su naudinga informacija.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2010 11 19, 11:40)
Sveikos merginos, aš ir susidomėjau ekologiška kosmetika  4u.gif  noriu sužinoti parduotuvių ar internetinių adresų kur šią kosmetiką perkate.  ax.gif

Čia pradžiai apie eko kosmetiką ir parduotuves pasiskaitinėk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noriu nusipirkti URTEKRAM sampuna,tik nezinau koks geriausias biggrin.gif
Naudojau su chna,bet man sausino plaukus...
Plaukai mano siaip sausoki,plaunu kas 3d,dazyti.
Gal ka patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 11 20, 15:21)
Sveikos.
Noriu nusipirkti URTEKRAM sampuna,tik nezinau koks geriausias biggrin.gif
Naudojau su chna,bet man sausino plaukus...
Plaukai mano siaip sausoki,plaunu kas 3d,dazyti.
Gal ka patarsite?

Holos parduotuvėse (jei esi iš Vilniaus ar Kauno) duoda mėginėlių, kai turi. Manau tai būtų geriausias būdas atsirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
o medimix muilas ekologiskas?as nieko neismanau apie ekologija gal patarsit smile.gif noreciau kremo misriai odai tai is ko jis susidetu?gal kas gaminat
http://www.google.no...=1t:429,r:0,s:0
Papildyta:
http://www.incensete...Path=94_106_107
Atsakyti
sutvarkyk linkus, nes visą puslapį į šalis ištempė smile.gif

kad neekologiškas, tai faktas. Nebent natūralus kuris nors. Bet be pilno sudedamųjų dalių sąrašo to neįmanoma pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 20:13)
sutvarkyk linkus, nes visą puslapį į šalis ištempė smile.gif

kad neekologiškas, tai faktas. Nebent natūralus kuris nors. Bet be pilno sudedamųjų dalių sąrašo to neįmanoma pasakyti..

o kaip tai padaryti?na linkus sutvaryti?nes nemoku mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar jau neleis, nemažai laiko pradėjo. Bet šiaip reiktų po savo žinute ieškoti funkcijos "keisti", ją paspausti ir pakoreguoti žinutę išimant tuos ilgus linkus smile.gif
Atsakyti
http://www.animalrig...10cf91a2bbba088 stai sitam psl radau info apie zalia medimix muila kolkas jis is medimix muilu pagal sudeti geriausias bet tikrai neekologiskas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 22:17)
dabar jau neleis, nemažai laiko pradėjo. Bet šiaip reiktų po savo žinute ieškoti funkcijos "keisti", ją paspausti ir pakoreguoti žinutę išimant tuos ilgus linkus smile.gif

dekui smile.gif na bet manau pasitvarke kazkaip smile.gif
Atsakyti
ko gero tas su 18 žolelių ir bus geras mirksiukas.gif
Atsakyti
atsimenu, buvau radus jo sudeti internete, buvo ir spalva ir parfum'as deti.

va, vel radau: coconut oil, natural oils, perfume and approved colour.

natural oils?! biggrin.gif

Papildyta:
dar viena sudeti radau smile.gif, sita gal tikslesne :
Ingredients: Elaeis guineensis oil, Sodium hydroxide, Cocos nucifera oil, Elaeis guineensis kernel oil, Kaolin, Hydrogenated microcrystalline wax, Fragrance, Helianthus annuus oil, Magnesium sulfate, Sodium silicate, Colour CI No. 61570; CI No. 45350, Acorus calamus, Andropogon muricatus, Balsamodendron mukul, Berberis aristata, Cedrus deodara, Celastrus paniculatus, Coriandrum sativum, Cuminum cyminum, Embelia ribes, Glycyrrhiza glabra, Hemidesmus indicus, Holerrhena antidysentrica, Melia azadirachta, Nigella sativa, Plumbago rosea, Psoralea corylifolia, Smilax china, Zingiber zerumbet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 lapkričio 2010 - 21:38
na va, su tam tikromis išimtimis... rolleyes.gif
Atsakyti