Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 11 11, 00:42)
Viskas su šia produkcija gerai, ji sertifikuota BDIH, kainos nedidelės, nes sudėtys labai paprastos mirksiukas.gif

Aciu, tai smagu, o praturtint tada manau, galima ir paciai aliejukais, sviestukais, ka ir bandau daryti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 10 18, 19:01)
Sveikos,
Norėčiau jūsų konsultacijos. Prieš metus laiko atsisakiau cheminių kremų ir pradėjau naudoti aliejus, hidrolatus, ekologiškus kremus ir pan. Mano veido oda jautri, sausa (gal dėl metų laikų kaitos ar šildymo kondicionieriais patalpose ji dar labiau išsausėjo). Esu išbandžiusi keletą aliejų ir sviestų, kol kas labiausiai tiko nakvišų aliejus, bet jaučiu, kad jo man mažai, odą traukia. Pradėjau maišyti su sviestmedžių sviestu, bet mane nuo jo paberia. Gal patartumėt, ką dar pabandyti? Nebūtinai aliejų, gali būti ir kremas. Ir gal dar žinot kokį labai riebų kremą kūnui? Naudojau Logonos, kaip tik eina į pabaigą, galvoju kažką kita išbandyti. Iš anksto dėkoju už pagalbą  4u.gif

Noreciau ir as patarymu is merginu. Ir mano veido oda labai sausa .
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 10, 22:26)
drinks_cheers.gif žmonės tiek pripompuoti informacijos, kad trūks plyš reikia naudoti intymios higienos prausiklius, dušo želes, muilus, kūno losjonus, kūno kremus, veido kremus, paakių kremus ir dar daug daug visko ir tas vartojimas nuolat skatinamas..  doh.gif  Labai gaila, kad žmonės negalvoja savo galva...  rolleyes.gif

friends.gif Visiškai sutinku. Tarsi žmogaus kūnas būtų ne vientisas organizmas, o krūva tarpusavyje mažai susijusių detalių, kurioms prižiūrėti-sutepti atskirai kiekvienai reikia ohoho ko ir kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 11 10, 22:09)
Pats natūraliausias prausiklis yra šiltas vandenukas  smile.gif . Kartkartėmis pasidarykite medaus tirpalą, kuris draugiškas jūsų organizmui, valo, gydo ir dezinfekuoja. O toliau - vanduo, vanduo, vanduo.
Visokios intymios higienos priemonės - paprasčiausias verslas. (vargas žmogaus organizmui ir piniginei).

4u.gif aciu,bet jei klausiu del prausiklio,tai matyt silto vandenuko neuztenka.
Atsakyti
Laba 4u.gif Nusipirkau šiandien Sante eko dezodorantą ,yra sertifikatas BDIH, tai nelabai ir nagrinėjau sudėtį. Dabar pažiūrėjau, kad yra sudėty ammonium alum, praguglinau, taip dorai ir nesupratau, aliuminis čia negi gali būt??? unsure.gif Apšvieskit kas nors, kąąąą unsure.gif
Atsakyti
čia yra užaugintas, ne laukiniu būdu susiformavęs mineralas, akmenukas, kuris sudrėkintas ir pateptas ant odos saugo nuo prakaito kvapo smile.gif Pas tave bus tiesiog ištirpintas vandenyje ir veikiantis kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis smile.gif
Atsakyti
Dėkui, Satura 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite ka parekomenduoti dehidratoai odai? Lupasi oda pleiskanelem tokiom nosies srity, serumus naudoju, bet nepadeda, galvoju koki krema nusipirkti labiau drekinanti, bet taip pat nekemsancio poru, nes oda taip pat i tai linkusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 16, 17:29)
Gal galite ka parekomenduoti dehidratoai odai? Lupasi oda pleiskanelem tokiom nosies srity, serumus naudoju, bet nepadeda, galvoju koki krema nusipirkti labiau drekinanti, bet taip pat nekemsancio poru, nes oda taip pat i tai linkusi doh.gif

Mano problemos panašios, bet plius dar alergija... Bandžiau madarą- labai kišo poras doh.gif . Bandziau laveros kremuką drėkinantį- tai reikėjo tepti ir tepti, o odą traukė. Neekologiškas man super Christine Haliuronas. Rodos, radau jam ekologišką alternatyvą http://www.bioklinik...putu-straipsnis . Rytoj vyras vaziuos į Kauną, nupirks. Tai kaip ir žinosiu, ar jos ko vertos. SM apie jas yra tik teigiami atsiliepimai. Per az klausiau Rasmos-ji žadėjo pirkti- atsakymo negavau unsure.gif Sėkmės- ir mūsų oda gali švytėti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborytė009: 16 lapkričio 2010 - 17:31
Skambinau į vaistinę, tos putos neekologiškos. Neturi eko sertifikato, bet sudėtis lyg ir nebloga, kiek galėjau suprasti iš telefonu diktuojamų lotyniškų pavadinimų. Gal kas bandėt, ATSILIIIIEEEEPKit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborytė009: 16 lapkričio 2010 - 17:45
QUOTE(barborytė009 @ 2010 11 16, 18:29)
Mano problemos panašios, bet plius dar alergija... Bandžiau madarą- labai kišo poras doh.gif . Bandziau laveros kremuką drėkinantį- tai reikėjo tepti ir tepti, o odą traukė. Neekologiškas man super Christine Haliuronas. Rodos, radau jam ekologišką alternatyvą http://www.bioklinik...putu-straipsnis . Rytoj vyras vaziuos į Kauną, nupirks. Tai kaip ir žinosiu, ar jos ko vertos. SM apie jas yra tik teigiami atsiliepimai. Per az klausiau Rasmos-ji žadėjo pirkti- atsakymo negavau unsure.gif  Sėkmės- ir mūsų oda gali švytėti 4u.gif  biggrin.gif

As turiu Benexere Halurona, bet nepadeda man jis, naudoju 2 savaites jau, gal per greit tikiuos rezultato unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš ir susidomėjau ekologiška kosmetika 4u.gif noriu sužinoti parduotuvių ar internetinių adresų kur šią kosmetiką perkate. ax.gif
Atsakyti