Man iškilo klausimas dėl erškėtrožių aliejaus- jį gryną paprastai patariama naudoti paakiams. Tačiau kiek žinau, šis aliejus turi stiprų regeneruojamą poveikį. Tai galbūt jį tiktų naudoti vietoje serumo veidui, kiek mačiau, jis neretai ir būna pagrindinė veido serumų ir intensyvių naktinių kremų sudėtinė dalis. Tik ar nebūtų jo poveikis per stiprus, nes man dar nėra 30, o veido oda nors ir linkusi į sausumą, bet nėra problematiška, tik šiuo metu aš gana intensyviai dirbu ir deja, tai palieka nuovargio žymių Ir apskritai, kokie dar galėtų būti aliejiniai serumai veidui ?
QUOTE(agnuta @ 2010 10 14, 18:12)
Pasiskaitykit vienu puslapiu atgal Daddygirl postą
Ups, praleidau... Dėkui už pastabą
Kur rasti Urtekram šampūnų? Ankščiau būdavo "Madoj" vaistinėje, o dabar tos vaistinės ten nebėra, o kitose nerandu.
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 15, 18:48)
Tik ar nebūtų jo poveikis per stiprus, nes man dar nėra 30, o veido oda nors ir linkusi į sausumą, bet nėra problematiška, tik šiuo metu aš gana intensyviai dirbu ir deja, tai palieka nuovargio žymių Ir apskritai, kokie dar galėtų būti aliejiniai serumai veidui ?
manau, kad tikrai drąsiai galėtum naudoti visam veidui Pagamintose priemonėse jo veikimą, savybes taip pat sustiprina kitos dalys - aliejai, ekstraktai, eteriniai aliejai. Vienas aliejus nėra serumas ir po poveikis stiprumo prasme neatitiks serumo poveikio
aliejiniai serumai? Kažkaip serumas paprastai asocijuojasi su kažkuo lengvu vandeniniu, bent jau man jei po vieną tokį atstatantį, regeneruojantį aliejų, tai argano tikriausiai išskirčiau
QUOTE(Amatevi @ 2010 10 15, 22:30)
Kur rasti Urtekram šampūnų? Ankščiau būdavo "Madoj" vaistinėje, o dabar tos vaistinės ten nebėra, o kitose nerandu.
Rimi prekybos centruose
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 15, 23:56)
Rimi prekybos centruose
O kuriam būtent? Gedimino 9 rimi nėra.
QUOTE(Amatevi @ 2010 10 15, 23:18)
O kuriam būtent? Gedimino 9 rimi nėra.
Didesniuose: Panoramos, Savanorių, dar yra Holos parduotuvėse ir Oze vaistinėje
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 00:19)
Didesniuose: Panoramos, Savanorių, dar yra Holos parduotuvėse ir Oze vaistinėje
Labai Ačiū
QUOTE(Amatevi @ 2010 10 15, 22:30)
ekologiska produkcija prekiaujanciose parduotuvese
nu va pagaliau nusipirkau pudra. Vis delto pirkau nvey, nes buvo 50proc nuolaida. Super pudryte, labai dziaugiuosi
Gerai maskuoja, del laikymosi dar negaliu pasakyt, bet jos tokia konsistencija, kad manau gerai laikys. Spalva irgi tiko (ka sunkiai itaikau). Nes tarkim laksmi nera splavu pasirinkimo
Tik vienas minusas nvey. Be nuolaidos jinai jau labai brangi Gal kas zino is kur pigiau ja gauti? Z iurejau ebay tai beveik tas pats iseina, gal keliais lt pigiau. Tai jei kas turit patirties kur pirkti pigiau, lauksiu atsiliepimu
Gerai maskuoja, del laikymosi dar negaliu pasakyt, bet jos tokia konsistencija, kad manau gerai laikys. Spalva irgi tiko (ka sunkiai itaikau). Nes tarkim laksmi nera splavu pasirinkimo
Tik vienas minusas nvey. Be nuolaidos jinai jau labai brangi Gal kas zino is kur pigiau ja gauti? Z iurejau ebay tai beveik tas pats iseina, gal keliais lt pigiau. Tai jei kas turit patirties kur pirkti pigiau, lauksiu atsiliepimu
Sveikos,
gal aš čia ir ne į temą, bet norėjau paklausti - gal kuri iš jūsų vedate ar žinote žmones, kurie veda natūralios kosmetikos gaminimo kursus (išvažiuojamuosius)? Galima rašyti man į AŽ. Ačiū
gal aš čia ir ne į temą, bet norėjau paklausti - gal kuri iš jūsų vedate ar žinote žmones, kurie veda natūralios kosmetikos gaminimo kursus (išvažiuojamuosius)? Galima rašyti man į AŽ. Ačiū
Sveikos,
Norėčiau jūsų konsultacijos. Prieš metus laiko atsisakiau cheminių kremų ir pradėjau naudoti aliejus, hidrolatus, ekologiškus kremus ir pan. Mano veido oda jautri, sausa (gal dėl metų laikų kaitos ar šildymo kondicionieriais patalpose ji dar labiau išsausėjo). Esu išbandžiusi keletą aliejų ir sviestų, kol kas labiausiai tiko nakvišų aliejus, bet jaučiu, kad jo man mažai, odą traukia. Pradėjau maišyti su sviestmedžių sviestu, bet mane nuo jo paberia. Gal patartumėt, ką dar pabandyti? Nebūtinai aliejų, gali būti ir kremas. Ir gal dar žinot kokį labai riebų kremą kūnui? Naudojau Logonos, kaip tik eina į pabaigą, galvoju kažką kita išbandyti. Iš anksto dėkoju už pagalbą
Norėčiau jūsų konsultacijos. Prieš metus laiko atsisakiau cheminių kremų ir pradėjau naudoti aliejus, hidrolatus, ekologiškus kremus ir pan. Mano veido oda jautri, sausa (gal dėl metų laikų kaitos ar šildymo kondicionieriais patalpose ji dar labiau išsausėjo). Esu išbandžiusi keletą aliejų ir sviestų, kol kas labiausiai tiko nakvišų aliejus, bet jaučiu, kad jo man mažai, odą traukia. Pradėjau maišyti su sviestmedžių sviestu, bet mane nuo jo paberia. Gal patartumėt, ką dar pabandyti? Nebūtinai aliejų, gali būti ir kremas. Ir gal dar žinot kokį labai riebų kremą kūnui? Naudojau Logonos, kaip tik eina į pabaigą, galvoju kažką kita išbandyti. Iš anksto dėkoju už pagalbą