aš naudoju rankų darbo muilą, man patinka labai - bet ta moteris masiškai jų negamina, parduotuvėse nėra:) Dar natūralistės yra labai išgyrusios Druide muilą su ožkų pienu, kad skalsus ir švelnus taip, jog tinka veidą plauti Druide Lietuvoje prekiauja Nimfali. Iš tikrųjų, tai įprasti muilai labai sausina ir iki neatradau natūralių, jų labai vengdavau, irgi prausdavausi su želėmis.
MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet nėra jie pigūs, tiek, kad pats labai taupus žmogus, tai gana ilgam jam užtenka
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 13:17)
aš naudoju rankų darbo muilą, man patinka labai - bet ta moteris masiškai jų negamina, parduotuvėse nėra:) Dar natūralistės yra labai išgyrusios Druide muilą su ožkų pienu, kad skalsus ir švelnus taip, jog tinka veidą plauti Druide Lietuvoje prekiauja Nimfali. Iš tikrųjų, tai įprasti muilai labai sausina ir iki neatradau natūralių, jų labai vengdavau, irgi prausdavausi su želėmis.
MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet nėra jie pigūs, tiek, kad pats labai taupus žmogus, tai gana ilgam jam užtenka
o bandet juodaji afrikietiska muila? Irgi sausina?
sian pasiziurejau duso gelius tai aplamai visi nuo 20 Lt. Kazkaip brangoka. Siuo metu naudoju rasos rozine linija, nera ji eko, bet geriau nei palmolivai kokie...
QUOTE(wsin @ 2010 10 13, 13:19)
sian pasiziurejau duso gelius tai aplamai visi nuo 20 Lt. Kazkaip brangoka.
sian pasiziurejau duso gelius tai aplamai visi nuo 20 Lt. Kazkaip brangoka.
nebandžiau, mano mama naudojo ir sakė, kad labai švelnus, bet labai linkęs sutežti nuo vandens, drėgmės. Jis niekaip nekvepia, jei nekelia abejonių tas jo lydymasis ir galimas netaupumas. Gal jį įmanoma pjaustyti gabalais ir po gabalėlį naudoti?
brangūs ir dar kad nebūtų, kai natūralūs, jog labai netaupūs. Pvz man taip buvo su Lavera - skaniai kvepia, bet mažai putoja ir greitai išsinaudoja. Taip ir nepakartojau aš jo daugiau
o man juodasis afrikietiskas labai sausino. Skaiciau, kad veida po jo geriausiai su taukmedzio sviestu tepti. Nelabai man tas derinys tiko. Kaip Satura ir rase, jis labai greitai sutezta.
As siuo metu naudoju Aubrey Organics NATURAL SPA SEA WONDERS jūros muilo dušo žele. Kazkokia nesamone. Vos vos putoja, nusiprausus jauciasi odos tempimas.
Visada naudodavau urtekramo duso zeles. Palaukdavau kol holos.lt taikydavo nuolaidas ir po 500 ml. pora butelaiciu pagriebdavau. Gan pigiai gaudavosi.
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 14:32)
nebandžiau, mano mama naudojo ir sakė, kad labai švelnus, bet labai linkęs sutežti nuo vandens, drėgmės. Jis niekaip nekvepia, jei nekelia abejonių tas jo lydymasis ir galimas netaupumas. Gal jį įmanoma pjaustyti gabalais ir po gabalėlį naudoti?
Prisiskaičiusi, kad juodasis afrikietiškas muilas taip bijo drėgmės pirkau skystą Naudojasi be galo taupiai- užtenka vieno paspaudimo, nes be galo putoja ir gerai nuplauna ką reikia. Pirkau daugiau kaip prieš mėnesį, o sunaudota buteliuke tik kokie 3cm
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 13, 14:13)
Prisiskaičiusi, kad juodasis afrikietiškas muilas taip bijo drėgmės pirkau skystą Naudojasi be galo taupiai- užtenka vieno paspaudimo, nes be galo putoja ir gerai nuplauna ką reikia. Pirkau daugiau kaip prieš mėnesį, o sunaudota buteliuke tik kokie 3cm
as ir galvojau apie skysta. O naudojat tik veidui ar ir visam kunui?
As naudoju juodaji afrikietiska muila, tai kai nuplaunu veida, bent jau man tai traukia oda. Kai patepu kremu, tai viskas ok. Plauna tikrai svariai. O naudojimui visada atsipjaunu gabaliuka, kad visas nesuteztu. Jis tyzta, nes yra is taukmedzio sviesto ir atrodo kokosu aliejaus. Jie prie silumos minksteja. Sudetis jo ypatingai gerai.
sudėtis gera, bet rinkčiausi vistiek nesausinantį
tai koks tada butu geros sudeties, nesausinantis?
tas su ozkos pienu?
esu visai pasimetusi ka naudoti vietoj duso zeles, ka naudoti veidui :/
tas su ozkos pienu?
esu visai pasimetusi ka naudoti vietoj duso zeles, ka naudoti veidui :/
QUOTE(wsin @ 2010 10 13, 15:24)
as ir galvojau apie skysta. O naudojat tik veidui ar ir visam kunui?
Naudoju kūnui daugiau, nes veidą sausina... Nors kartais ir veidui panaudoju Ketinu dar kartą bandyti juo plauti plaukus saviatgalį, žiūrėsim kaip seksis
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 13, 17:39)
Naudoju kūnui daugiau, nes veidą sausina... Nors kartais ir veidui panaudoju Ketinu dar kartą bandyti juo plauti plaukus saviatgalį, žiūrėsim kaip seksis
parasykite kaip seksis