Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

aš naudoju rankų darbo muilą, man patinka labai - bet ta moteris masiškai jų negamina, parduotuvėse nėra:) Dar natūralistės yra labai išgyrusios Druide muilą su ožkų pienu, kad skalsus ir švelnus taip, jog tinka veidą plauti rolleyes.gif Druide Lietuvoje prekiauja Nimfali. Iš tikrųjų, tai įprasti muilai labai sausina ir iki neatradau natūralių, jų labai vengdavau, irgi prausdavausi su želėmis.

MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet nėra jie pigūs, tiek, kad pats labai taupus žmogus, tai gana ilgam jam užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 13:17)
aš naudoju rankų darbo muilą, man patinka labai - bet ta moteris masiškai jų negamina, parduotuvėse nėra:) Dar natūralistės yra labai išgyrusios Druide muilą su ožkų pienu, kad skalsus ir švelnus taip, jog tinka veidą plauti  rolleyes.gif Druide Lietuvoje prekiauja Nimfali. Iš tikrųjų, tai įprasti muilai labai sausina ir iki neatradau natūralių, jų labai vengdavau, irgi prausdavausi su želėmis.

MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet nėra jie pigūs, tiek, kad pats labai taupus žmogus, tai gana ilgam jam užtenka smile.gif

o bandet juodaji afrikietiska muila? Irgi sausina?
sian pasiziurejau duso gelius tai aplamai visi nuo 20 Lt. Kazkaip brangoka. Siuo metu naudoju rasos rozine linija, nera ji eko, bet geriau nei palmolivai kokie...
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 13, 13:19)
sian pasiziurejau duso gelius tai aplamai visi nuo 20 Lt. Kazkaip brangoka.

nebandžiau, mano mama naudojo ir sakė, kad labai švelnus, bet labai linkęs sutežti nuo vandens, drėgmės. Jis niekaip nekvepia, jei nekelia abejonių tas jo lydymasis ir galimas netaupumas. Gal jį įmanoma pjaustyti gabalais ir po gabalėlį naudoti? smile.gif

brangūs ir dar kad nebūtų, kai natūralūs, jog labai netaupūs. Pvz man taip buvo su Lavera - skaniai kvepia, bet mažai putoja ir greitai išsinaudoja. Taip ir nepakartojau aš jo daugiau sad.gif
Atsakyti

o man juodasis afrikietiskas labai sausino. Skaiciau, kad veida po jo geriausiai su taukmedzio sviestu tepti. Nelabai man tas derinys tiko. Kaip Satura ir rase, jis labai greitai sutezta.

As siuo metu naudoju Aubrey Organics NATURAL SPA SEA WONDERS jūros muilo dušo žele. Kazkokia nesamone. Vos vos putoja, nusiprausus jauciasi odos tempimas.
Visada naudodavau urtekramo duso zeles. Palaukdavau kol holos.lt taikydavo nuolaidas ir po 500 ml. pora butelaiciu pagriebdavau. Gan pigiai gaudavosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 13 spalio 2010 - 13:03
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 14:32)
nebandžiau, mano mama naudojo ir sakė, kad labai švelnus, bet labai linkęs sutežti nuo vandens, drėgmės. Jis niekaip nekvepia, jei nekelia abejonių tas jo lydymasis ir galimas netaupumas. Gal jį įmanoma pjaustyti gabalais ir po gabalėlį naudoti? smile.gif

Prisiskaičiusi, kad juodasis afrikietiškas muilas taip bijo drėgmės pirkau skystą smile.gif Naudojasi be galo taupiai- užtenka vieno paspaudimo, nes be galo putoja ir gerai nuplauna ką reikia. Pirkau daugiau kaip prieš mėnesį, o sunaudota buteliuke tik kokie 3cm
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 13, 14:13)
Prisiskaičiusi, kad juodasis afrikietiškas muilas taip bijo drėgmės pirkau skystą smile.gif Naudojasi be galo taupiai- užtenka vieno paspaudimo, nes be galo putoja ir gerai nuplauna ką reikia. Pirkau daugiau kaip prieš mėnesį, o sunaudota buteliuke tik kokie 3cm

as ir galvojau apie skysta. O naudojat tik veidui ar ir visam kunui?
Atsakyti

As naudoju juodaji afrikietiska muila, tai kai nuplaunu veida, bent jau man tai traukia oda. Kai patepu kremu, tai viskas ok. Plauna tikrai svariai. O naudojimui visada atsipjaunu gabaliuka, kad visas nesuteztu. Jis tyzta, nes yra is taukmedzio sviesto ir atrodo kokosu aliejaus. Jie prie silumos minksteja. Sudetis jo ypatingai gerai.
Atsakyti
sudėtis gera, bet rinkčiausi vistiek nesausinantį smile.gif
Atsakyti
tai koks tada butu geros sudeties, nesausinantis? g.gif
tas su ozkos pienu?

esu visai pasimetusi ka naudoti vietoj duso zeles, ka naudoti veidui :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wsin: 13 spalio 2010 - 15:50
su ožkos pienu, jų netgi du yra - Nimfali parduotuvėje. Abu švelnūs ir abu tinka ir veidui prausti, aprašymuose tas patvirtinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 13, 15:24)
as ir galvojau apie skysta. O naudojat tik veidui ar ir visam kunui?

Naudoju kūnui daugiau, nes veidą sausina... Nors kartais ir veidui panaudoju smile.gif Ketinu dar kartą bandyti juo plauti plaukus saviatgalį, žiūrėsim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 13, 17:39)
Naudoju kūnui daugiau, nes veidą sausina... Nors kartais ir veidui panaudoju smile.gif Ketinu dar kartą bandyti juo plauti plaukus saviatgalį, žiūrėsim kaip seksis smile.gif

parasykite kaip seksis smile.gif 4u.gif
Atsakyti