Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 10 08, 13:11)
Itariu pastaroji kurią ji naudoja ir puikiai maskuoja ir išlaiko apie 10val - tai Lily Lolo smile.gif

nemaciau Lily Lolo kremines. Gal neatidziai ziurejau. is kur siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 13:08)
kokia kremine pudra naudojat? Gerai maskuoja , issilaiko 10h?

Naturado smile.gif Maskavimo specialaus man nereikia (bet čia įdirbis duoda toje vienoje stovykloje), ji sulygina veido spalvą, padaro jį persikinį. Iš maskuojančių krempudrų yra Nvey, jei tinka konsistencija. Gal maskuojančių daugiau kas gali pavardinti, aš kitus tikslus kėliau: kad būtų lengva, su puikia sudėtimi, gerai drėkinanti. Tokią ir turiu smile.gif

biri LL maskuoja labai gerai, išsilaiko ir 24 val. Atrodo kaip kreminė, saugo nuo saulės, o oda kvėpuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 13:18)
Naturado smile.gif Maskavimo specialaus man nereikia (bet čia įdirbis duoda toje vienoje stovykloje), ji sulygina veido spalvą, padaro jį persikinį. Iš maskuojančių krempudrų yra Nvey, jei tinka konsistencija. Gal maskuojančių daugiau kas gali pavardinti, aš kitus tikslus kėliau: kad būtų lengva, su puikia sudėtimi, gerai drėkinanti. Tokią ir turiu smile.gif

biri LL maskuoja labai gerai, išsilaiko ir 24 val. Atrodo kaip kreminė, saugo nuo saulės, o oda kvėpuoja  rolleyes.gif

gal cia man nesiseka su tom biriom ar kas, bet artejant ziemai tik kremines galiu naudoti. Kazkaip daugiau drekina. Bet gal reiks pabandyti LL, o ji dremina?
O Nvey nieko negirdejau, kremine?
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 13:22)
gal cia man nesiseka su tom biriom ar kas, bet artejant ziemai tik kremines galiu naudoti. Kazkaip daugiau drekina. Bet gal reiks pabandyti LL, o ji dremina?
O Nvey nieko negirdejau, kremine?

prieš dedant birią pudrą būtinai turiu pasitepti kremu, kai anksčiau (be mineralinės) dažnai ir nesitepdavau smile.gif LL nei drėkina, nei sausina, tokia per vidurį, sakyčiau. Ta prasme, per daug odos nenusausins, bet ir papildomos drėgmės neduos smile.gif

Nvey yra kreminės, o jų delux greičiausiai yra ta l.gerai maskuojanti. Šitą blogą atsiliepimais pildo SM narės, gal bus kas naudingo? Jeigu norėsis daugiau atsiliepimų apie krempudras, galima klausti šioje temoje, čia judėjimas didesnis smile.gif

Atsakyti
As tai labai suprantu wsin, pradzioje ieskai tiesos,galima taip pasakyti.ir klaidzioji.labai siulau pradzioj issistudijuoti rimtai sios temos pirmoj zinutej kur yra pavojingi ingredientai (nuorodas). bet ir to negana.man prazioj buvo kad tikrindavau beveik viska,daug nerasdavau ir nesuprasdavau,o jei pasinaudosi ta cosmeticdatabase,tai isvis... pradzioj irgi galvojau kad eko ar sertifikatas dar nieko nereiskia.pvz nusprendziau kad weleda nieko gero nes nesupratau kazko sudetyse biggrin.gif dabar kaip tik pradedu galvot kad kita karta vos ne geriau imti tiesiog eko ir nesukti sau galvos,nes lbai jau bogu dalyku sudety nebus mirksiukas.gif o siaip yra si tema kuria skaitant daug ziniu galima pasisemt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 13:08)
kokia kremine pudra naudojat? Gerai maskuoja , issilaiko 10h?

as tai siulau pabandyti lakshmi krempudra. Na tikrai geras dalykas. Labai gerai maskuoja. Del islaikymo nezinau, gal 10 val nelaikys. Niekada netikrinau. As niekada nenaudodavau krempudru, nes jos visos man sausindavo oda, bjaurus tempimo jausmas pasitepus. Nezinau kaip kitos eko krempudros, bet lakshmi man visiskai nesausina.
Atsakyti
aišku, kad sudėtinga žmogui, kai jis ir pats tarp žemės ir dangaus smile.gif

aš jau nesigilinu, kad toje pačioje ekologiškoje kosmetikoje irgi yra, sakykim, pilkųjų ingredientų zona, kur nuomonės skiriasi. Bet takoskyra aiški - chemija ir ne chemija smile.gif

na va, dar vienas pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 11:49)
Pirmas produktas ne eko, kitas eko. Kuri rinktumetes?

Ojojoj... Dar vienas žmogus visiškai dezinformuotas doh.gif Jau ne viena ant to puslapio kabliuko užkibo... blush2.gif
Nesiplečiu, nes spėju, kad jau Jums kitos atsakė ir paaiškino situaciją (nespėjau dar perskaityti visko).
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 17:21)
Ojojoj... Dar vienas žmogus visiškai dezinformuotas  doh.gif Jau ne viena ant to puslapio kabliuko užkibo...  blush2.gif
Nesiplečiu, nes spėju, kad jau Jums kitos atsakė ir paaiškino situaciją (nespėjau dar perskaityti visko).

jau trecia karta nesikartosiu, paskaitykite zinutes ir suprasit, kad ta base ne prie ko. as ja aklai irgi nesivadovauju. 4u.gif

o del pudru, dekui reiks pasiziurineti. Tik kur galima isigyti lakshimi?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Noriu paprasyti patarimo. Ieskau veido kremo. Mano oda misri, dideliu problemu kaip ir nera, siek tiek issausejo skruostai, kartais iskyla koks spuogelis, nosies poros pasikemsa, rauksles kol kas dar negresia. Bandziau nemazai neekologisku kremu, bet kadangi neradau tinkamo (nuo visu arba persti oda, arba kemsasi poros), noreciau pabandyti ka nors naturalesnio. Gal ka nors parekomenduotumet? Nebutinai krema, galbut kazkoki alieju ar dar kokia drekinancia priemone. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 10, 14:30)
jau trecia karta nesikartosiu, paskaitykite zinutes ir suprasit, kad ta base ne prie ko. as ja aklai irgi nesivadovauju.  4u.gif

o del pudru, dekui reiks pasiziurineti. Tik kur galima isigyti lakshimi?

jau radau, bandysim drinks_cheers.gif
O nvey delux brangoka tokia ir dar 10g doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie sita pudra ?
Atsakyti