Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Diva:) @ 2010 10 08, 12:34)
blink.gif  bet is kur tokiu tinklapiu prikurta? Ir zmones gi va skaito, tiki doh.gif  , kaip galima visai kosmetikai, tiek eko, tiek ne eko , deti ta pati pavojingumo kriteriju , kad ir  pvz. Fragrance?  biggrin.gif  Ne, nu  doh.gif 
Wsin, jei tavo palyginima imant, tai ko gero Hauschka cia del Fragrance taip ivertinta, taciau neisigilta i prasme nei kiek  schmoll.gif ... Sausai kalta , vienodai visiems...

dar karta kartoju, idejau kaip PVZ. Kaip taip buna
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 12:35)

Ar jus tikit tuo puslapiu aklai ir dabar jokios kitos tiesos nera, tik si? Na, tai tuomet naudokite Loreali, kiekvieno teise rinktis 4u.gif
Pasidomekit placiau 4u.gif
Atsakyti

kaip parasyta ant etiketes taip ir vertina. as tik noriu pasakyti, kad kai kurie eko produktai gali buti nelabai jau tokie ir eko. O kai kurie ne eko produktai gali buti visai geri. Vat tik ta ir norejau pasakyti. O ne kad aklai vadovautis ta svetaine ir pan. Neiskreipkim kalbos. Is mano puses diskusija baigta smile.gif
Atsakyti

du skirtingi skirtingi tinklapiai, neaišku kokiais kriterijais remiasi, daro siaubingas klaidas, kaip su tuo Parfum. Ir viskas suniveliuojama...

jei iš esmės tinka ir priimtina nafta ant odos, tai šioje temoje tau niekas nepatars, jokios priemonės nepasiūlys.

čia renkasi tik visiškai natūralių, ekologiškų priemonių naudotojos cool.gif Kurios nebijo eterinių aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 10 08, 12:38)
Ar jus tikit tuo puslapiu aklai ir dabar jokios kitos tiesos nera, tik si?  Na, tai tuomet naudokite Loreali, kiekvieno teise rinktis  4u.gif 
Pasidomekit placiau  4u.gif

prie ko cia tas puslapis, dar karta sakau analize paimta ne is ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 12:39)
kaip parasyta ant etiketes taip ir vertina. as tik noriu pasakyti, kad kai kurie eko produktai gali buti nelabai jau tokie ir eko.

Ant etiketės parašyta:
Fragrance/Parfum (Essential Oil),

"ekspertai" rašo savo haliucinaciją:
Pavojingiausios dalys: Fregrance - sintetiniai kvapai, kancerogenai - 8;

tikrai kad haliucinacijos nepaneigia produkto ekologiškumo drinks_cheers.gif Tau pačiai tikrai trūksta žinių įvertinti, kas eko, o kas ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 12:42)
Ant etiketės parašyta:
Fragrance/Parfum (Essential Oil),

"ekspertai" rašo savo haliucinaciją:
Pavojingiausios dalys: Fregrance - sintetiniai kvapai, kancerogenai - 8;

tikrai kad haliucinacijos nepaneigia produkto ekologiškumo  drinks_cheers.gif Tau pačiai tikrai trūksta žinių įvertinti, kas eko, o kas ne smile.gif

atsiprasau, sitoj vietoj tikrai praziopsojau.
Atsakyti
gal neaiškiai parašiau. Iš esmės egzistuoja du pagrindiniai požiūriai: viena pusė naudoja tik natūralius, augalinius, "gyvus" ingredientus, kita saugiais laiko negyvus - šalutiniai naftos produktai, patikimi cheminiai konservantai, detergentai etc, nes jie neva saugūs, ištirti, negali pakenkti.

kuriai stovyklai save priskiri?

jei ne pirmajai, tada tikrai nelabai suprantama, ką veiki Ekologijos skyrelyje. Abejoju, kad sveiką gyvenimo būdą, gražinimąsi propaguojančios merginos, moterys priims, ims naudoti cheminius, naftos produktus priežiūros priemonėse tiek dėl savo sveikatos, tiek dėl jų taršumo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 12:51)
gal neaiškiai parašiau. Iš esmės egzistuoja du pagrindiniai požiūriai: viena pusė naudoja tik natūralius, augalinius, "gyvus" ingredientus, kita saugiais laiko negyvus - šalutiniai naftos produktai, patikimi cheminiai konservantai, detergentai etc, nes jie neva saugūs, ištirti, negali pakenkti.

kuriai stovyklai save priskiri?

jei ne pirmajai, tada tikrai nelabai suprantama, ką veiki Ekologijos skyrelyje. Abejoju, kad sveiką gyvenimo būdą, gražinimąsi propaguojančios merginos, moterys priims, ims naudoti cheminius, naftos produktus priežiūros priemonėse tiek dėl savo sveikatos, tiek dėl jų taršumo smile.gif

esu tarp siu abieju. Nemanau kad siame amziuje gali uztekti vien eko produktu. Ka imanoma naudoju eko, ko nerandu naudoti maziau kenksmingus. Kaip pvz ko atejau ieskoti kremines pudros. Kadangi jus esate kitoje stovykloje, savo ieskojimus pratesiu pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 13:01)
esu tarp siu abieju. Nemanau kad siame amziuje gali uztekti vien eko produktu.

aaaa, pilkoji zona biggrin.gif

užtenka. Pas mane visa kosmetika, taip pat ir dekoratyvinė, taip pat priežiūros priemonės yra eko ir aš jomis labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 13:06)
aaaa, pilkoji zona biggrin.gif

užtenka. Pas mane visa kosmetika, taip pat ir dekoratyvinė, taip pat priežiūros priemonės yra eko ir aš jomis labai patenkinta smile.gif

kokia kremine pudra naudojat? Gerai maskuoja , issilaiko 10h?
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 08, 13:08)
kokia kremine pudra naudojat? Gerai maskuoja , issilaiko 10h?

Itariu pastaroji kurią ji naudoja ir puikiai maskuoja ir išlaiko apie 10val - tai Lily Lolo smile.gif
Atsakyti