Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 16:41)

apskritai, Biok nusipelnė mano nepasitikėjimo - kai šiaip, tai ir parabenai gerai, o dabar jau ir ekologiškus produktus gamina. Jie, beje, nėra sertifikuoti, tik dalis ingredientų turi Ecocert sertifikatus smile.gif

Cia tie kur margarita gamina? man tai atrodo smagu kad atsirado ekologiska linija.. juk sudety tai nera tu baisiuju cheminiu ingredientu (bent pora butelaiciu kuriuos ziurejau PC),tai vis maziu to masinio zmoniu nuodijimo chemija...
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 28, 11:59)
Cia tie kur margarita gamina? man tai atrodo smagu kad atsirado ekologiska linija.. juk sudety tai nera tu baisiuju cheminiu ingredientu (bent pora butelaiciu kuriuos ziurejau PC),tai vis maziu to masinio zmoniu nuodijimo chemija...

Del masinio nuodijimo tai pritariu drinks_cheers.gif Bet tos kurios naudoja ekologiškus kremus nemanau jog pereis prie tokių rolleyes.gif
Atsakyti
pritariu ernesin drinks_cheers.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 28, 11:59)
man tai atrodo smagu kad atsirado ekologiska linija..

primenu, kad ir SLS'inius šampūnus jie vadino Organics doh.gif

netikiu aš tikrai tokiais pasikeitimais, kai N metų aiškinama, kaip pas juos viskas natūralu ir gerai, o paskui rėžiama - pagaliau pagaminome be to ir be kitko kremą, ekologišką bigsmile.gif

gal aš tikrai esu, kaip pavadinta buvau Biok atstovės, išpindėjusi poniutė (nes išdrįsau nepatogius klausimus temoje kelti) rolleyes.gif , bet noriu gero, užtikrintai kokybiško daikto wink.gif
Atsakyti
patarkit kokia kauke nusipirkt kad atgaivintu plaukus, nes shampuno ir balzamo mazhoka, mano labai sausi ir luzineja ir veliasi ir garbanoti, jetus jetus doh.gif lotuliukas.gif

o gal buna kokius nenuplaunamu balzamiuku pasitept? ar kokio aliejuko? ax.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit,
Nusižiūrėjau tris šampūnus, gal kuri bus bandžiusi ir galėtų pakomentuoti? Tai Lavera Citrininis TOKS Lavera Basis Sensitiv Vital TOKS ir AO šampūnas su egiptietiška chna TOKS

Niekaip neišsorenku iš šitos trijulės g.gif

Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 04, 15:11)
patarkit kokia kauke nusipirkt kad atgaivintu plaukus, nes shampuno ir balzamo mazhoka, mano labai sausi ir luzineja ir veliasi ir garbanoti, jetus jetus  doh.gif  lotuliukas.gif

o gal buna kokius nenuplaunamu balzamiuku pasitept? ar kokio aliejuko?  ax.gif

Labiausiai man atgaivina pavargusius plaukus aliejinės kaukės, žinoma po vieno karto stulbinančių rezultatų nereikia tikėtis, o ir terlionės bus daugiau nei su kondicionieriumi, bet jei tikrai rūpi plaukai niekas nebaisu mirksiukas.gif

Dar neatradau tokios priemonės. Šiuo metu naudoju nenuplaunamą purškiamą Natuderm kondicionierių, bet jis tikrai nėra maitinantis ar drėkinantis, gal greičiau pavadinčiau plaukų formą palaikančia ir spindesio suteikiančia priemone smile.gif
Atsakyti
o kur ta natudern pirkot?? nes kelis tos firmos produktus esu macius euro vaistinej rimi, kazi gal ten rasciau ir to balzamo g.gif nu man verkiant reikia daba kad ir tokio
o kokio pavadinimo tos aliejines kaukes? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 04, 18:21)
o kur ta natudern pirkot?? nes kelis tos firmos produktus esu macius euro vaistinej rimi, kazi gal ten rasciau ir to balzamo  g.gif nu man verkiant reikia daba kad ir tokio
o kokio pavadinimo tos aliejines kaukes?  g.gif
4u.gif

Pirkau Eurokos. Tik šią priemonę reikia purkšti ant drėgnų plaukų ir nepersistengti, kadangi yra su kviečių proteinais, taigi gali kietinti plauką mirksiukas.gif
Tiesiog su nerafinuotais aliejais, man pats pačiausias yra avokadų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mattina @ 2010 09 27, 16:30)
Pirkau Vilniuje Cup'e, naturalios kosmetikos parduotuvėje, butike, trečiame aukšte. Išbandžiau vakar, labai keista juos naudoti g.gif  Ant indelio rašo, o ir viena forumietė sakė, jog pirmu plovimu reikia įmasažuoti į galvą, o antrą kartą jie gausiai suputos, tačiau man nelabai kokių putų gavos. Bijojau, kad po jojobos aliejaus ir plovimo šiais milteliais liksiu riebaluotais plaukais ryte, laimei, galva visgi išplauta. Tik reiks nusistatyti, kokį kiekį jų naudoti, nes vakar, baimindamasi, kad liksiu nešvariais plaukais, pyliau kiek atrodė negaila smile.gif

As naudoju si sampuna-miltelius. Ir pati rasiau jog antru plovimu gana normaliai putoja jis, BET as nenaudoju jo plaunant aliejus, tam turiu kitu sampunu, o ir netikiu kad sie milteliai normaliai isplautu aliejus, nebent labai gausiai ju dedant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu šioj temoj naujokė, labai reikia patarimo.
Noriu įsigyti tušą ir akių pieštuką, kokį gamintoją patartumėt ir kur Vilniuj galėčiau įsigyt?

Lauksiu patarimų. Ačiū.
Papildyta:
Beje, dar norėčiau išbandyt ir šampūną riebiai galvos odai.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2010 10 05, 14:17)
Sveikos, esu šioj temoj naujokė, labai reikia patarimo.
Noriu įsigyti tušą ir akių pieštuką, kokį gamintoją patartumėt ir kur Vilniuj galėčiau įsigyt?

Lauksiu patarimų. Ačiū.

As siulau Hauschkos arba Lakshmi tusus. Juoda akiu piestuka turiu Logonos. Labai gerai tepa, bet labai blogai padrozti, trupa.
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi i jusu buri. Ieskau kremines pudros, butu geriausia jog nebutu is eko, butu is to ka randame parduotuveje bet mazo rizikingumo (3 ne daugiau). Arba gal zinote kokia gera eko, kad ir maskuotu ir laikutu? Siustis nenoriu, nes neitaikysiu spalvos (nebent megineliu buna) ir dar vienas kriterijus iki 50 lt. Ilgai jau ieskau ir nieko nerandu... sad.gif
Atsakyti