Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

apie gerumą sprendžiam kiekviena asmeniškai mirksiukas.gif

mane stebina, kad abiejų - tiek maitinamojo, tiek drėkinamojo kremų sudėtys yra identiškos, matyt tik proporcijos skiriasi g.gif Sudėtys turtingumu nepasižymi.

o asmeniškai sau tokių kremų nepirkčiau, nes kaip tyčia sudėtyje du mane smarkiai alergizuojantys ingredientai - saulėgrąžų aliejus ir linai. Kontaktinis dermatitas garantuotas doh.gif

apskritai, Biok nusipelnė mano nepasitikėjimo - kai šiaip, tai ir parabenai gerai, o dabar jau ir ekologiškus produktus gamina. Jie, beje, nėra sertifikuoti, tik dalis ingredientų turi Ecocert sertifikatus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2010 09 24, 16:37)
Sveikos, jūs kosmetiką siunčiatės ar esat jau ir LT atradę?

kokia tavo oda, kokie lūkesčiai, kokių kainų pageidauji? wink.gif Kokią eko kosmetiką apžiūrėjai ir kokios kainos atrodo mažokos? wink.gif

perkam tiek LT, tiek siunčiamės iš užsienio (nuorodos parduotuvių yra Natūralios kosmetikos gamintojų temoje, Grožio ir kosmetikos subforumas). Tikrai galima rasti įvairaus kainų lygio kosmetikos smile.gif
Atsakyti
Na, dienai reiktų drekinimo, nakčiai stipresnio, priešraukšlinio regeneruojančio. Kremus renkuosi lengvesnės tekstūros, fluidus. Mėgstu naudoti serumą prieš kremą. Prausiklį dabar įsigijau Eco firmos. Patinka. Nepatiko Essentials, nes labai jau švelnus. O Logona išvis netiko ir nepatiKo. Noriu kažko geresnio. Žymiai geresnio ax.gif o kaina... hmmm virš penkiasdešimties tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 09 24, 17:30)
Na, dienai reiktų drekinimo, nakčiai stipresnio, priešraukšlinio regeneruojančio. Kremus renkuosi lengvesnės tekstūros, fluidus. Mėgstu naudoti serumą prieš kremą. Prausiklį dabar įsigijau Eco firmos. Patinka. Nepatiko Essentials, nes labai jau švelnus. O Logona išvis netiko ir nepatiKo. Noriu kažko geresnio. Žymiai geresnio ax.gif o kaina... hmmm virš penkiasdešimties tikrai  biggrin.gif

rods Lavere turi ampulytes is kazko stipresnio priesraukslinio.buvo geru atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 09 24, 17:30)
Na, dienai reiktų drekinimo, nakčiai stipresnio, priešraukšlinio regeneruojančio. Kremus renkuosi lengvesnės tekstūros, fluidus. Mėgstu naudoti serumą prieš kremą. Prausiklį dabar įsigijau Eco firmos. Patinka. Nepatiko Essentials, nes labai jau švelnus. O Logona išvis netiko ir nepatiKo. Noriu kažko geresnio. Žymiai geresnio ax.gif o kaina... hmmm virš penkiasdešimties tikrai  biggrin.gif

Tarkim "Nimfali" prekiauja gana brangiom linijom. Tarkim "Emeraude" kosmetika. Vienas kremas, kurį dabar turiu (priktas su didele akcija) šiaip kainuoja 130 ar 150 Lt., tiksliai nepamenu. Kremas kaip kremas, geras, patinka - bet man tokie patys ir už 50 Lt.
O šiaip man ganėtinai keistas požiūris, kad pirmas pasirinkimo kriterijus - kaina... blush2.gif
"Eco" firma, kurią turit, beje, yra viena iš pigesnių natūralių firmų.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 24, 14:36)
na va radau rytorasos nuoroda i deo is jav ir norejau paklausti gal kas ruosiasi daryti artimiausiu laiku uzsakyma is cia http://www.iherb.com...8-ml/21071?at=0 ir gal mane prijungti galetu  blush2.gif

bigsmile.gif As irgi noreciau dezodoro , bet neturiu kreditines doh.gif gal kas priimtumet i draugyste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 17:41)
rods Lavere turi ampulytes is kazko stipresnio priesraukslinio.buvo geru atsiliepimu...

aciu, pasidomesiu 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 24, 17:46)
Tarkim "Nimfali" prekiauja gana brangiom linijom. Tarkim "Emeraude" kosmetika. Vienas kremas, kurį dabar turiu (priktas su didele akcija) šiaip kainuoja 130 ar 150 Lt., tiksliai nepamenu. Kremas kaip kremas, geras, patinka - bet man tokie patys ir už 50 Lt.
O šiaip man ganėtinai keistas požiūris, kad pirmas pasirinkimo kriterijus - kaina...  blush2.gif
"Eco" firma, kurią turit, beje, yra viena iš pigesnių natūralių firmų.

4u.gif
na ne pagrindinis kriterijus kaina. Tiesiog kiek esu kosmetikos ,,ragavus,, geras daiktas ir kainą turi ax.gif Drėkinantis nekainuos daug, bet va jei dar koks su pagerinimais, tai ir kaina jau auga smile.gif O aš tokio pagerinto ir ieškau, kažko stipresnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 09 24, 22:22)
na ne pagrindinis kriterijus kaina. Tiesiog kiek esu kosmetikos ,,ragavus,, geras daiktas ir kainą turi  ax.gif Drėkinantis nekainuos daug, bet va jei dar koks su pagerinimais, tai ir kaina jau auga  smile.gif O aš tokio pagerinto ir ieškau, kažko stipresnio  ax.gif

Na, žinoma, labai pigiai gero daikto nenusipirksi, sutinku drinks_cheers.gif
Bet ar 50, ar 100 Lt., tai jau slidus skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 09 24, 22:22)
O aš tokio pagerinto ir ieškau, kažko stipresnio  ax.gif

tada pabandyk tikrai www.nimfali.lt pažiūrėti - Emeraude, Phyt-inov. Pastaroji firma gamina priemones ne vandens, o beržų sulos pagrindu. Produktai tikrai turtingi, brangūs, geri, labai aukštos kokybės. Ir pliusas, pačioje Lietuvoje galima pačiupinėti smile.gif
Atsakyti
o kaip sita sudetis Purškiamas dezodorantas „Žalioji citrina-šalavijas“
ALCOHOL, AQUA, TRIETHYL CITRATE, PARFUM **, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, LIMONENE **, GERANIOL **, LINALOOL **, CITRIC ACID, GLYCERIN, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT *, CITRAL **, FARNESOL **
nes kaina tai labai nesikandzioja g.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos oro_buckis.gif Būtinai eisiu į Nimfali.
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 09 25, 23:39)
Ačiū, merginos  oro_buckis.gif Būtinai eisiu į Nimfali.

Parašykit paskui, ką pirkot ir kaip patiko wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 09 24, 19:39)
bigsmile.gif As irgi noreciau dezodoro , bet neturiu kreditines  doh.gif  gal kas priimtumet i draugyste mirksiukas.gif

Taigi per tarpininkes galima be kreditinės mirksiukas.gif , bet šito dezodoranto lyg nėra prekyboj.

Aš ryt pasiimsiu iš USA prekes, galėsiu vėliau papasakot kas ir kaip, nes kainos gan neblogos.
pirkau iš šitos parduotuvės http://www.vitacost.com/Organic
Atsakyti