Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(lauriut_ @ 2010 08 19, 23:13)
Kokį šampūną iš Laveros produkcijos patartumėte sausiems, linkusiems veltis plaukams? Aišku, kitų firmų irgi neatsisakysiu, tiesiog kažkur šitoj temoj (tik kitoje dalyje) esu radus labai daug gerų atsieliepimų apie LAVERA šampūnus, deja, neberandu blush2.gif

Turejau Laveros šampuna, tai nieko gero ten iš jo, plauku neišplaudavo. Likau nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 09 20, 17:34)
Turejau Laveros šampuna, tai nieko gero ten iš jo, plauku neišplaudavo. Likau nepatenkinta schmoll.gif

Tai ko ten tiek pritepate kad neišplauna plaukų? g.gif O gal labai skūpiai plaunate, nes man po antro trinkimo puikiausiai net po aliejinių kaukių išsiplauna smile.gif
Atsakyti
Turiu jau Laveros citrininį šampūną... Išplauna tai gerai, BET į plaukus po plovimo šepečio visai neįkišu (netgi jeigu šukuojant šiek tiek pateplioju kokosų aliejumi) doh.gif Aišku, čia daug kondicionieriaus kaltės - visų išgirtojo Sante, kuris visai man nepatinka, o viltys buvo iki padangių... verysad.gif
Dabar nebeišmanau, kokių priemonių griebtis ir ko ieškoti, nes plaukai su kiekvienu trinkimu prastėja vis labiau.

Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 20, 19:43)
Turiu jau Laveros citrininį šampūną... Išplauna tai gerai, BET į plaukus po plovimo šepečio visai neįkišu ...

Jis skirtas riebiems plaukams, tai turbūt labiausiai sausinantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 19:51)
Jis skirtas riebiems plaukams, tai turbūt labiausiai sausinantis g.gif

O pardavėja man prisiekinėjo, jog tai geriausias pasirinkimas doh.gif Ėjau su mintimi, jog noriu rožių ar mangų. Tačiau pirkdama paminėjau, jog plaukai pakankamai greitai riebaluojasi, nors galai sausi ir veliasi... Štai ir turiu dabar! Matyt, daugiau reikės nepasiduoti įtikinėjimams ir remtis tik supermamos narių patirtimi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 20, 20:25)
O pardavėja man prisiekinėjo, jog tai geriausias pasirinkimas doh.gif Ėjau su mintimi, jog noriu rožių ar mangų. Tačiau pirkdama paminėjau, jog plaukai pakankamai greitai riebaluojasi, nors galai sausi ir veliasi... Štai ir turiu dabar! Matyt, daugiau reikės nepasiduoti įtikinėjimams ir remtis tik supermamos narių patirtimi biggrin.gif

Tai parduok išparduotuvėj, manau kokiai riebiaplaukei/trumpaplaukei netgi labai tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Šįkart tikiuosi pataikiau į tinkamą temą. smile.gif Pirmiausia, esu naujokė natūralios kosmetikos klausimais, todėl labai noriu išsiaiškinti man rūpimą klausimą. Bandau įprasti vietoje kremo naudoti aliejų mišinį veidui. Tačiau, kol kas tik vakarais, kadangi, nors odą išpurškiu hidrolatu, tada tik tepu aliejų mišinį, man jis pakankamai lėtai susigeria. Gal mane kas galėtų nuvesti teisingu keliu apie šią aliejų rutiną? ax.gif Rytais tepliotis bijau, kad netektų riebiu veidu laukan lįsti, todėl vis dar naudoju ir kremą. Ar per daug lašų aliejaus tepu, ar normalu, kad jis kurį laiką geriasi į odą ar dar kas nors? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mattina: 22 rugsėjo 2010 - 16:39
QUOTE(mattina @ 2010 09 22, 17:39)
Labas vakaras,

Šįkart tikiuosi pataikiau į tinkamą temą.  smile.gif Pirmiausia, esu naujokė natūralios kosmetikos klausimais, todėl labai noriu išsiaiškinti man rūpimą klausimą. Bandau įprasti vietoje kremo naudoti aliejų mišinį veidui. Tačiau, kol kas tik vakarais, kadangi, nors odą išpurškiu hidrolatu, tada tik tepu aliejų mišinį, man jis pakankamai lėtai susigeria. Gal mane kas galėtų nuvesti teisingu keliu apie šią aliejų rutiną? ax.gif Rytais tepliotis bijau, kad netektų riebiu veidu laukan lįsti, todėl vis dar naudoju ir kremą. Ar per daug lašų aliejaus tepu, ar normalu, kad jis kurį laiką geriasi į odą ar dar kas nors?  blush2.gif

Aliejus visada liks aliejumi, bet gal jūs per daug tepate, arba netinkamą aliejų, o dar galimas variantas kad jums trūksta drėkinimo, nes kaip žinia aliejai daugiau maitina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 16:43)
Aliejus visada liks aliejumi, bet gal jūs per daug tepate, arba netinkamą aliejų, o dar galimas variantas kad jums trūksta drėkinimo, nes kaip žinia aliejai daugiau maitina smile.gif

g.gif Vadinasi, teks aiškintis ir eksperimentuot. Dėkui jums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mattina @ 2010 09 22, 17:48)
g.gif Vadinasi, teks aiškintis ir eksperimentuot. Dėkui jums.  smile.gif

pala, nepabėk wink.gif O kie to aliejaus tepi? Bent apytiksliai pasakytume, ar per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mattina @ 2010 09 22, 17:48)
g.gif Vadinasi, teks aiškintis ir eksperimentuot. Dėkui jums.  smile.gif

Ir aliejų reikia tepti ant drėgnos odos, bet jūs berods jau rašėte kad purškiate hidrolatu, taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 16:52)
Ir aliejų reikia tepti ant drėgnos odos, bet jūs berods jau rašėte kad purškiate hidrolatu, taip mirksiukas.gif

Taip smile.gif Vakar net tiek išsipurškiau, kad varvėjau. biggrin.gif Ir aliejaus tris lašus - kaktai ir žandams - imu, bet, matyt, per daug. Žiūrėsim kaip čia toliau bus. Gal sėkmė aplankys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 16:52)
pala, nepabėk wink.gif O kie to aliejaus tepi? Bent apytiksliai pasakytume, ar per daug smile.gif

Uj, praleidau žinutę jūsų. Tris lašiukus iš pipetės smile.gif
Atsakyti