Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 09 17, 11:33)
Nu tik ne Urtekram schmoll.gif
Augbey Organics, Sante Brilliant Care, Lavera Basics 4u.gif

drinks_cheers.gif urterkramas kondiske tas pats o gal ir blogiau negu jokios kondiskes doh.gif man kol kas labiausiai patiko Sante Brilliant Cre, tai kitu ir nebandau daugiau blush2.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu: Treciadieni, rugsejo 22d., Gedimino9 3aukste, Ekobangos patalpose bus paskaita apie kosmetika. Is ciklo "Saugi aplinka" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 17, 12:33)
Nu tik ne Urtekram schmoll.gif
Augbey Organics, Sante Brilliant Care, Lavera Basics 4u.gif

Man labai tiko Lavera Basics!
Merginos,patarkite plauku putas ir laka gera!
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 18:53)
Merginos,patarkite plauku putas ir laka gera!

Iš natūralių nedaug ir pasirinkimo yra, bent jau LT. Turėjau "Lavera" putas ir "Sante" jau antrą buteliuką. Panašūs vertinimai. Laką turėjau "Sante", dabar - "Logona". Abu geri. Vienas, kas nepatiko, tai "Druide" lakas, nes purškia per stamiai, t.y. "šlapiai" smile.gifO šiaip stiprios fiksacijos tikėtis nereikėtų, bet man ilgiems ir dažniausiai palaidiems nešiojamiems plaukams - užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 17 rugsėjo 2010 - 17:58
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 17, 19:57)
Iš natūralių nedaug ir pasirinkimo yra, bent jau LT. Turėjau "Lavera" putas ir "Sante" jau antrą buteliuką. Panašūs vertinimai. Laką turėjau "Sante", dabar - "Logona". Abu geri. Vienas, kas nepatiko, tai "Druide" lakas, nes purškia per stamiai, t.y. "šlapiai" smile.gifO šiaip stiprios fiksacijos tikėtis nereikėtų, bet man ilgiems ir dažniausiai palaidiems nešiojamiems plaukams - užtenka smile.gif

Dekui. Apie Logona ir galvojau. Lieka putas issirinkt!
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 19:12)
Dekui. Apie Logona ir galvojau. Lieka putas issirinkt!

O tarp kokių variantų putas renkatės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 17, 20:16)
O tarp kokių variantų putas renkatės? smile.gif

Tarp Lavera ir Sante.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 19:44)
Tarp Lavera ir Sante.

Manau, bet kuriuo atveju neprašausit wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 17, 17:23)
drinks_cheers.gif urterkramas kondiske tas pats o gal ir blogiau negu jokios kondiskes doh.gif  man kol kas labiausiai patiko Sante Brilliant Cre, tai kitu ir nebandau daugiau blush2.gif

Jus visa urtekram produkcija peikiat ar tik kondicionieriu blink.gif , nes pvz ramuneliu sampunas , skysti muilai , duso zele , tai man visai patinka g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 09 18, 12:01)
Jus visa urtekram produkcija peikiat ar tik kondicionieriu blink.gif  , nes pvz ramuneliu sampunas , skysti muilai , duso zele , tai man visai patinka g.gif  blink.gif

Nea, skystas muilas man irgi patiko, dar roziu sampunas tiko visai. Tik kondiskes kazkoks nesusipratimas, bet jau man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 09 18, 12:01)
Jus visa urtekram produkcija peikiat ar tik kondicionieriu blink.gif  , nes pvz ramuneliu sampunas , skysti muilai , duso zele , tai man visai patinka g.gif  blink.gif

Man šampūnai visai geri (naudojusi su rasulu ir hena bei su ruduoju cukrumi), o kondiocionierių turėjau ramunėlių, visai patiko, bet pabandžiau Sante BC ir ramunėlių pardaviau smile.gif Bet kažko blogo pasakyti tikrai negaliu, man savo darbą atliko.
Atsakyti
Gal kas bande Annemarie Borlind krema su spalva ir kompaktine pudryte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 18 rugsėjo 2010 - 19:15