temoje irgi buvo rašyta, o kainas nesunku pasižiūrėti pas tuos, kurie parduoda
50 ml - 69 litai
200 ml - 189 litai
nuoroda
Sveikutes
Matau aptarinejat veido putas Regulat Cosmetic,tai galiu pasakyti,kad as turbut viena is pirmuju jas isbandziau ir dar parekomendavau savo draugem.Ir mes visos likom tikrai patenkintos.Didelio flakonelio uzteks tikrai ilgam,nes ju visai nedaug reikia deti ant veido.As buvau nustebus,kad kai jas pasitepi,tai oda tampa tokia svelni ir greitai jos susigeria ir neblizga,kaip kremai
Matau aptarinejat veido putas Regulat Cosmetic,tai galiu pasakyti,kad as turbut viena is pirmuju jas isbandziau ir dar parekomendavau savo draugem.Ir mes visos likom tikrai patenkintos.Didelio flakonelio uzteks tikrai ilgam,nes ju visai nedaug reikia deti ant veido.As buvau nustebus,kad kai jas pasitepi,tai oda tampa tokia svelni ir greitai jos susigeria ir neblizga,kaip kremai
QUOTE(Satura @ 2010 08 30, 09:59)
temoje irgi buvo rašyta, o kainas nesunku pasižiūrėti pas tuos, kurie parduoda
50 ml - 69 litai
200 ml - 189 litai
nuoroda
50 ml - 69 litai
200 ml - 189 litai
nuoroda
Labai jums ačiū.
sudomino ir mane tos putos, kaip tik žurnalą namie turiu su straipsniu, tik Kaunas visai nepakliui lauksim daugiau atsiliepimų...
kažkodėl neskubama su atsiliepimais
Prašau patarimo dėl stangrinamojo kremo brandžiai odai Internete pati galiu rasti daug, bet visų kainos kiek kandžiojasi (norėtųsi iki 80LT, ar tai jau nerealu? ), taip pat šioje srityje esu visiškai žalia (mat, ieškau ne sau) ir nežinau, kokius reikalavimus kelti tokiam kremui... Ačiū atsiliepusioms
Papildyta:
Pasiskaitinėjau apie REGULAT COSMETIC putas. Kiek matau, ir šios temos dalyvės nusiskundimų neturi, ir kaina padori. Tad būtent jas rekomenduosiu
Papildyta:
Pasiskaitinėjau apie REGULAT COSMETIC putas. Kiek matau, ir šios temos dalyvės nusiskundimų neturi, ir kaina padori. Tad būtent jas rekomenduosiu
QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 04, 12:07)
Kiek matau, ir šios temos dalyvės nusiskundimų neturi, ir kaina padori.
kad atsiliepimas buvo tik vienas ar pora
QUOTE(Satura @ 2010 09 04, 19:53)
kad atsiliepimas buvo tik vienas ar pora
Tačiau tie pora atsiliepimų - be nusiskundimų. Tad, neturint kitos alternatyvos, galima rizikuoti, tuo labiau, kad kaina yra ne triženklė... O jei bandymas bus nevykęs ar super pavykęs, būtinai sulauksite atgarsiu šioje temoje
Ir dar... seniai kirba klausimas dėl mineralinio valndens naudojimo veidui bei plaukų skalavimui. Koks gi jis turi būti: gazuotas/negazuotas? sūrus? Kokių gamintojų geriausias? Ar sausai, pleiskanojančiai odai tinkamas?
tai žinoma
maloniausias odai buvo Rasos negazuotas
maloniausias odai buvo Rasos negazuotas
Sveikos, kadangi labai daug temu susijusiu su naturalia kosmetika, tai nespeju visu skaityti ir siaip pastebejau, kad apie naturalia dekoratyvine kosmetika kalbama mazokai (o gal klystu, sorry). Tad noreciau pakausti jusu nuomones, kokiu firmu butent dekoratyvine kosmetika jums labiausiai patinka, o kuriu nerekomenduotumet? Aciu