QUOTE(Emanuel @ 2010 07 19, 15:03)
merginos, pas mane vel beda...kaip ir kazkada buvo. Mano maziuke neima kruties.... verysad.gif nakti kai karsta keliasi kelis kartus pavalgyti, valgo noriai ir normaliai, ryte atsibudus pavalgo irgi pienuko normaliai...bet kaip tik issisklaido visi miegai, tampa budri...praejus kelioms valandoms imu siulyti kruti, pradeda raukytis, nusisuka, tik pamatus kruti pradeda spiegti. Tampa irzli. Vandenuko negeria, geria tik ramuneliu arbata..siandien katik ismaukus buteliuka arbatytes smigo mane iskankinus...
ispradziu galvojau, kag gal kazko uzvalgiau, bet tai jau kartojasi kelios dienos...pienuka nusitraukiau, ir pabandziau maitinti is buteliuko..normaliai pavalge...o kruties neima vistiek...galvojau, gal del karscio nenori valgyti, bet siandien saltoka. Anksciau taip yra buve, bet tik diena kelias valandas kruties neeme, primigus pavalgydavo, o siandien tai siaubas kazkoks...
gal kam yra taip buve?? ka daryti..bandau jau apgaudyneti visaip, duodu ciulptuka, poto staigiai pakysu kruti i burnyte....bet supranta jau viska, susiraukia, nusisuka, isiriecia....ka daryti?
va atsibudo mano mergyte, tai kol miegojo pakisau kruti, tai pavalge normaliai...
as tavo vietoj jokios arbatytes nesiulyciau,tai vienas is priezasciu,kodel vaikas nenori sunkiai istraukiamo pienelio,kai gali lengvai uzpildyt skranduka
man taip buvo su pirma dukra,seimyna ir artimieji prikalbinejo,kad reikia ir arbatu ir vandenuku,ne velnio nereik.Tik dabar tai supratau su antru vaiku.
Pirmoji dukra visiskai rekdavo paguldoma prie kruties,kaip ir tu aprasai,tik tavo situacijoj yra vienas pliusas,kai ji nori isties valgyt tai pavalgo dar ir krutine,nepasiduok,duok tik krutine tiek kiek prasys valgyt.Turetu pagereti po kurio laiko.