QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 09 01, 18:03)
brown-eyes,
Panašiausia į sąstovas.
Pasirink maitinimo padėtį, kad durkytės smakras būtų nukreiptas į sukietėjimą.
Maitinimo metu dviem pirštais- (smilium ir didžiuoju) sukamaisiais judesiais (spirale) švelniai masažuok nuo krūtinės pagrindo link spenelio.
+ ar patogią liemenėlę dėvi? Nespaudžia? Mašinos diržas? t.y. kas nors iš dėvimų, nešamų daiktų negali spaust?
Vakar buvau pas seimos gyd., ji irgi taip mano, bet vis vien siuncia pasikonsultuoti su mamologu. Ji man liepe patepti ta vieta medumi ir svelniai masazuoti link pazasties..
Bandziau masazuoti taip kaip patari Tu, tik labai bijau, kad tos vietos vietos trynimas nesukeltu papildomu problemu
Liemenele nespaudzia, bet as megstu aptemtus rubus

, ir maziuke labai daznai nesioju stacia prie tos kruties prisiglaudusia, gal tai pakenke?
Bet kuriuo atveju kt.antradieni varau pas mamologa del sventos ramybes
Aciu Tau, kazkaip nusiraminau kai Tu taip protingai ir uztikrintai isdestei savo nuomone
Papildyta:
QUOTE(sija8 @ 2010 09 01, 21:30)
Ir man gan ilgokai laikydavosi, net ir pilnai istustinus kruti. Kartais atrodydavo mazesnis, kartais didesnis... O paskutini syki kai jau sukilo tempa del to guziuko, teko i pagalba kviestis vyra

Tada isnyko greit.
Viskas bus ok.
Aciu, as irgi tikiuosi geriausio
Papildyta:
QUOTE(Unregistered @ 2010 09 01, 22:35)
Labas vakaras, mergaitės,
man reikia dar kartuką patikslinimo, kaip tuštinasi jūsų krūtimi maitinami vaikiukai? Ar kakis dažnai būna toks skystas, kad susigeria į sauskelnes? Nukeliavom pas šeimos gydytoją, nusprendė ji, kad dukrytė viduriuoja

. Pradėjom maratoną per gydytojus ir atliekam aibes tyrimų, nes ištirtose išmatose rado leukocitų pagausėjimą. Paskyrė Bifolac, o dabar Protexin Restore. Atpila mažiukė žiauriai miltukus, klykia dar labiau nei iki bakterijų naudojimo... Norisi viską trenkti ir pamiršti kelią į polikliniką...
Labas, mano mergyte tustinasi ivairiai: kartais skysciau, kartais tirsciau. Tikrai iki siol nesureiksminau jos kakaliuko konsistencijos, nors jis man sykiais ir atrodo skystokas, nes susigeria i sauskelnes
As galbut sunerimciau jei ji nuolat ir daznai tustintusi labai skystai
As ne gydytoja ir ne man Tau patarinet, bet ar nebus taip, kad visa sita panika visai del nieko.
Na bet kuriuo atveju palaukit tyrimu atsakymu r viskas bus aisku.
Cia gali pasiskaityti apie kudikio ismatas:
Sauskelnių turinys: gidas su vaizdais