Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

IsaDora* gerai sako - kai kurie gydytojai netgi neleidžia tokiems mažiukams Vibrocilio naudoti. Anotacijoje parašyta, kad ir nėščioms jo negalima. Stiprus dalykas, vis tik.
Yra homeopatiniai Euphorbium Compositum, iš bėdos galite pabandyti juos.
Kitos mamos lašina vaikams į nosytę MP, bet tai vertėtų daryti tik tuo atveju, kai sekretas labai skystas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 08 31, 12:23)
IsaDora* gerai sako - kai kurie gydytojai netgi neleidžia tokiems mažiukams Vibrocilio naudoti. Anotacijoje parašyta, kad ir nėščioms jo negalima. Stiprus dalykas, vis tik.
Yra homeopatiniai Euphorbium Compositum, iš bėdos galite pabandyti juos.
Kitos mamos lašina vaikams į nosytę MP, bet tai vertėtų daryti tik tuo atveju, kai sekretas labai skystas smile.gif

Aciu, mergaites, uz patarimus ir palaikyma. 4u.gif Nosyte vis isvalau su Rhinomeriu, bet kad ir tuomet jam sunku pakvepuoti. Turbut gleivine paburkusi. O del MP kazkur skaiciau, kad neberekomenduojama i nosyte - uzdziovina dar labiau.
Valgo mazai verysad.gif O juk skysciu reiketu kuo daugiau suvartoti doh.gif . Na, zodziu, bandysim kaip nors iveikti ta nelemtaja sloga.
Atsakyti
Sveikos. O aš ir su bėda sad.gif Žindžiau sau be jokių problemų (7 mėn) kol... Šį rytą ant spenelio pačiame jo centre, net viduj ( paspaudus iššoka) pamačiau nedidelį pūlinuką. Nežinau ką daryt. Tas spuogas - pūlinys trukdo ir pienukui gerai tekėt. Krūties neskauda, nedega... Ir ką man dabar daryt? Maitint bijau, kad mažė žysdama neištrauktų to pūlinuko.
Atsakyti
Sveikos mamytės, nežinojau kur parašyti, tai parašiau čia blush2.gif . Man nuo pat žindymo pradžios (žindau 2.5 mėn.) dar ligoninėje atsirado sukietejimas viršuje krūties, jis nėra skausmingas, bet didokas. Labai nerimauju, kad tai nebūtų koks auglys, šiandien ketinu apsilankyti pas savo šeimos gyd., mamologų pas mus mieste nėra. Žiauriai bijau.. gal kuriai taip buvo? ką darėt?
Bandau save įtikint, kad tai susiję su maitinimu, bet neapleidžia ir juodos mintys.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 09 01, 09:47)
Sveikos mamytės, nežinojau kur parašyti, tai parašiau čia  blush2.gif . Man nuo pat žindymo pradžios (žindau 2.5 mėn.) dar ligoninėje atsirado sukietejimas viršuje krūties, jis nėra skausmingas, bet didokas. Labai nerimauju, kad tai nebūtų koks auglys, šiandien ketinu apsilankyti pas savo šeimos gyd., mamologų pas mus mieste nėra. Žiauriai bijau.. gal kuriai taip buvo? ką darėt?
Bandau save įtikint, kad tai susiję su maitinimu, bet neapleidžia ir juodos mintys.. cry.gif

Sveika, greičiausiai darys echoskopiją, gal cista pas tave atsirado?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2010 09 01, 11:24)
Sveika, greičiausiai darys echoskopiją, gal cista pas tave atsirado?

Kazkaip man paciai niekada neteko susidurti su jokiom krutu ligom..net neteko niekada tikrintis ju.. o dabar taip pergyvenu, kad baigiu iseiti is proto, nes pas seimos gydytoja tik siandien vakare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 09 01, 09:47)
Sveikos mamytės, nežinojau kur parašyti, tai parašiau čia  blush2.gif . Man nuo pat žindymo pradžios (žindau 2.5 mėn.) dar ligoninėje atsirado sukietejimas viršuje krūties, jis nėra skausmingas, bet didokas. Labai nerimauju, kad tai nebūtų koks auglys, šiandien ketinu apsilankyti pas savo šeimos gyd., mamologų pas mus mieste nėra. Žiauriai bijau.. gal kuriai taip buvo? ką darėt?

Man buvo panasiai. Gan ilgokai laikesi toks guziukas krutyje (irgi virsuje). Pirma neskaudejo, paskui ir skausmingas tapo. Gerai iszindus kruti, buvo dinges. Po to vel atsirado toje pacioje vietoje. Sakau gal cia kokios pienelio sastovos. Nesijaudink, tikekis, kad nieko rimto. Juk kudikuciui esi reikalinga rami... Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 09 01, 12:35)
Man buvo panasiai. Gan ilgokai laikesi toks guziukas krutyje (irgi virsuje). Pirma neskaudejo, paskui ir skausmingas tapo. Gerai iszindus kruti, buvo dinges. Po to vel atsirado toje pacioje vietoje. Sakau gal cia kokios pienelio sastovos. Nesijaudink, tikekis, kad nieko rimto. Juk kudikuciui esi reikalinga rami... Stiprybes  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif , as jau prisigalvojau visko. Is pradziu ir as pagalvojau, kad ten pienuko sastovos, bet kai maziuke istustina visa kruti vis vien toj vietoj jauciu sukietejima, taciau jis labai neaiskiu ribu:kartais atrodo didelis ir pailgas, kartais lyg mazesnis, todel labai bijau, kad nebutu kas negero. Labai stengiuosi buti kuo ramesne, nes nenoriu, kad princese del mano kaltes taptu nerami.
Atsakyti
brown-eyes, 4u.gif
Panašiausia į sąstovas.
Pasirink maitinimo padėtį, kad durkytės smakras būtų nukreiptas į sukietėjimą.
Maitinimo metu dviem pirštais- (smilium ir didžiuoju) sukamaisiais judesiais (spirale) švelniai masažuok nuo krūtinės pagrindo link spenelio.
+ ar patogią liemenėlę dėvi? Nespaudžia? Mašinos diržas? t.y. kas nors iš dėvimų, nešamų daiktų negali spaust?
Papildyta:
SauleleRu, 4u.gif
O tikrai pūlinys??? Gal kokia angelė (pienuko) užsikimšus??? Rašai, kad neskauda. g.gif
Atsakyti

SauleleRu, 4u.gif
O tikrai pūlinys??? Gal kokia angelė (pienuko) užsikimšus??? Rašai, kad neskauda. g.gif
[/quote]

Jau išsiaiškinau, ne pūlinys smile.gif Pieno kamštukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 09 01, 13:02)
Aciu uz palaikyma  4u.gif , as jau prisigalvojau visko. Is pradziu ir as pagalvojau, kad ten pienuko sastovos, bet kai maziuke istustina visa kruti vis vien toj vietoj jauciu sukietejima, taciau jis labai neaiskiu ribu:kartais atrodo didelis ir pailgas, kartais lyg mazesnis, todel labai bijau, kad nebutu kas negero. Labai stengiuosi buti kuo ramesne, nes nenoriu, kad princese del mano kaltes taptu nerami.

Ir man gan ilgokai laikydavosi, net ir pilnai istustinus kruti. Kartais atrodydavo mazesnis, kartais didesnis... O paskutini syki kai jau sukilo tempa del to guziuko, teko i pagalba kviestis vyra blush2.gif Tada isnyko greit.
Viskas bus ok. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės,
man reikia dar kartuką patikslinimo, kaip tuštinasi jūsų krūtimi maitinami vaikiukai? Ar kakis dažnai būna toks skystas, kad susigeria į sauskelnes? Nukeliavom pas šeimos gydytoją, nusprendė ji, kad dukrytė viduriuoja unsure.gif . Pradėjom maratoną per gydytojus ir atliekam aibes tyrimų, nes ištirtose išmatose rado leukocitų pagausėjimą. Paskyrė Bifolac, o dabar Protexin Restore. Atpila mažiukė žiauriai miltukus, klykia dar labiau nei iki bakterijų naudojimo... Norisi viską trenkti ir pamiršti kelią į polikliniką...
Atsakyti