Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

as bandziau irgi cinie, bet mane nuo jo labai pykino verysad.gif tada reikes ir man jusu patirtim vadovautis..
o del tu homeopatiniu, tai esu bandzius - gal siaip nuo skausmo ir nieko, bet nuo migrenos nepadeda lygiai taip kaip ir kiti vaistai nuo skausmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 08 28, 18:26)
as bandziau irgi cinie, bet mane nuo jo labai pykino  verysad.gif  tada reikes ir man jusu patirtim vadovautis..
o del tu homeopatiniu, tai esu bandzius - gal siaip nuo skausmo ir nieko, bet nuo migrenos nepadeda lygiai taip kaip ir kiti vaistai nuo skausmo  g.gif

manau kenteti tikrai neverta, juk kankinasi ir vaikelis ir Jus pati. 4u.gif
Atsakyti
SOS!
Pasigavau kazkokia bacila, turiu temp. 39. Skauda gerkle, sloga, kaulus lauzo... Patarkit - kokius vaistus gerti, kurie nekenktu maziukui per pienuka. Paracetamolis neveikia... O is vis galima maitinti turint auksa tempa? Mazylis kategoriskai atsisako kruties siandien (kai sukilo temp.). Patraukia pora kartu ir verkia. Sakau, gal tas pienelis koks jam neskanus pasidare man susirgus?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 28, 22:25)
SOS!
Pasigavau kazkokia bacila, turiu temp. 39. Skauda gerkle, sloga, kaulus lauzo... Patarkit - kokius vaistus gerti, kurie nekenktu maziukui per pienuka.  Paracetamolis neveikia... O is vis galima maitinti turint auksa tempa? Mazylis kategoriskai atsisako kruties siandien (kai sukilo temp.). Patraukia pora kartu ir verkia. Sakau, gal tas pienelis koks jam neskanus pasidare man susirgus?

Siaip su t galima maitinti, gal maziau to pienuko , gal skysciu sumazejo del t organizme, reiktu daug gerti, As pati nemusu sau t iki 39,nes t gydo 4u.gif bet reikia ziureti kaip jauciates, kaip jus visada reguojat i t, as jei jauciu ,kad labai karsta ir galunes sukaito, tai stengiuosi buti kuo vesiau, o jei galunes saltos, tai geriu karstas arbatas einu i karsta dusa, o siaip geriu ciobreliu ,liepziedziu arbatas, medu ,mineralinis -gerklei gerai, paskalauti su druska, valgau cesnaka, dar ir prisipjaustau visur aplinkui , paskui prilasinu kambarius eukalipto alliejuko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2010 08 28, 14:06)

Beje, kazkas patare homeopatini vaista SPIGELON. Aciu labai 4u.gif pirma kart girdziu, bet pabandyti galima, juk homeopatinis. Gal galetumet daugiau apie si vaista, ar veiksmingas, ar stiprus? (nes visi paracitamoliai, citramonai, nimesiliai man kaip saldainiai...)

man padejo.

pirma menesi ziauriai skaudedavo galva, net pasilenkti sunku budavo.ir taip kiekviena diena.
o ji vartoti reikia taip:jei liga umine, tai pradzioje (pirmas dvi val) po 1 tablete kas 15min. kisti po liezuviu ir laukti kol istirps. man 2 val nereikejo, po 3 tableciu nueme skausma. daugiau taip nebeskaudejo. dabar nebegeriu, nes ir skausmu nebera. man matyt sis vaistas tiko.
bet aisku geriausia pasitarti su vaistininke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 29, 00:06)
Siaip su t galima maitinti, gal maziau to pienuko , gal skysciu sumazejo del t organizme, reiktu daug gerti, As pati nemusu sau t iki 39,nes t gydo 4u.gif  bet reikia ziureti kaip jauciates, kaip jus visada reguojat i t, as jei jauciu ,kad labai karsta ir galunes sukaito, tai stengiuosi buti kuo vesiau, o jei galunes saltos, tai geriu karstas arbatas einu i karsta dusa, o siaip geriu ciobreliu ,liepziedziu arbatas, medu ,mineralinis -gerklei gerai, paskalauti su druska, valgau cesnaka, dar ir prisipjaustau visur aplinkui , paskui prilasinu kambarius eukalipto alliejuko... 4u.gif

Va tas ir blogiausia, kad man buna negera nuo aukstos tempos (pradedu vemti, galva sukasi...) Nepernesa mano organizmas jos. Turiu as ja musti kuo greiciau kol neisismarkavo. Cesnaka bijau vartoti, kad mazius po to kruties neims. Va ir siryt vargstu - niekaip neisiulau. Mano tempa vel 39. doh.gif Gal per karstas tas pienas, kad jis atsisako? g.gif
Ir dar - labai bijau pati mazuleli uzkresti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 28, 21:25)
SOS!
Pasigavau kazkokia bacila, turiu temp. 39. Skauda gerkle, sloga, kaulus lauzo...

Pienelio skonis, sukilus temperaturai, siek tiek keiciasi, todel nenuostabu, jei nelabai patinka, bet maitinti butina. Uzkresti tikrai neuzkresi, priesingai - su mamos pieneliu mazylis gauna apsauga. 4u.gif Jei sloga ir ciaudulys, galima su marliuku prisidengti burna...Cesnaka galima papjaustyti iar tiesiog skiltele pakabinti netoli mazylio lovos, siek tiek 'sugers' baciliukus.
Gerk daug skysciu, ilsekis kuo daugiau.
Krutys neskaudzios, sukietejimu nera?

QUOTE(ada21lt @ 2010 08 28, 23:06)
o jei galunes saltos, tai geriu karstas arbatas einu i karsta dusa, o siaip geriu ciobreliu ,liepziedziu arbatas, medu ,mineralinis -gerklei gerai, paskalauti su druska, valgau cesnaka, dar ir prisipjaustau visur aplinkui , paskui prilasinu kambarius eukalipto alliejuko... 4u.gif
Karstas dusas kylant temperaturai arba jai esant aukstai netinka mirksiukas.gif
Cesnakas keicia MP skoni, o del eukalipto taippat vertetu atsargiai, nes jis gali kelti alergija visai mazuciui 4u.gif
Atsakyti
Ačiū tau, ast alaus, už patarimus ir palaikymą 4u.gif
Norėjau dar paklausti. Mano vaikinukas tikras šeškiukas fart.gif .O jau kvapelis doh.gif . Kažin, ar čia toks jo organizmas, ar dar labiau savo meniu turėčiau koreguoti? Jau ir taip nevalgau daugelio daržovių ir vaisių. Dukra tokia bezdalė nebuvo schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=ast_alaus,2010 08 29, 12:00]
Pienelio skonis, sukilus temperaturai, siek tiek keiciasi, todel nenuostabu, jei nelabai patinka, bet maitinti butina. Uzkresti tikrai neuzkresi, priesingai - su mamos pieneliu mazylis gauna apsauga. 4u.gif Jei sloga ir ciaudulys, galima su marliuku prisidengti burna...Cesnaka galima papjaustyti iar tiesiog skiltele pakabinti netoli mazylio lovos, siek tiek 'sugers' baciliukus.
Gerk daug skysciu, ilsekis kuo daugiau.
Krutys neskaudzios, sukietejimu nera?

Aciu ast_alaus 4u.gif Jau lyg ir isiuliau po visokiu gudrybiu bigsmile.gif (Na, o gal tiesiog paeme todel, kad nusimusau tempa su paracetamoliu). Bet, deja, jauciu ji vel kyla. O kiek galima gerti zindyvem paracetamolio? Nes jis man labai trumpam numusa.
Krutys nekietos, neskaudzios. Manau, siaip pasigavau kazkoki virusa.
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 29, 10:57)
Va tas ir blogiausia, kad man buna negera nuo aukstos tempos (pradedu vemti, galva sukasi...) Nepernesa mano organizmas jos. Turiu as ja musti kuo greiciau kol neisismarkavo. Cesnaka bijau vartoti, kad mazius po to kruties neims. Va ir siryt vargstu - niekaip neisiulau. Mano tempa vel 39.  doh.gif Gal per karstas tas pienas, kad jis atsisako? g.gif
Ir dar - labai bijau pati mazuleli uzkresti  verysad.gif

dar gali mušt tempą drungnu vandenu sušlapintais rankšluosčiais ant blauzdų ar kaktos.
galima su degtine skiesta vandeniu (ar nebutinai) gausiai drėkinti nugarą. čia jau toks kraštutinis būdas, kai tempa virš 39, o paracetamolis nepadeda.

Papildyta:
QUOTE(sija8 @ 2010 08 29, 15:10)
Aciu ast_alaus  4u.gif Jau lyg ir isiuliau po visokiu gudrybiu  bigsmile.gif (Na, o gal tiesiog paeme todel, kad nusimusau tempa su paracetamoliu). Bet, deja, jauciu ji vel kyla. O kiek galima gerti zindyvem paracetamolio? Nes jis man labai trumpam numusa.
Krutys nekietos, neskaudzios. Manau, siaip pasigavau kazkoki virusa.

man leido kas 6val. gerti, kai dukrai buvo kelios dienos.
Atsakyti
Aciu visom us patarimus. Pati islipau is ligos. Bet deja, deja maziukas irgi uzsikrete. Sloga baisuline. Zysti vel nenori, nes neprakvepuoja. Tempa 37.5. Kazin ar galima lasinti Vibrocilio tokiam maziukui? Kaip jam palengvinti ta slogute? verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 31, 07:31)
Aciu visom us patarimus. Pati islipau is ligos. Bet deja, deja maziukas irgi uzsikrete. Sloga baisuline. Zysti vel nenori, nes neprakvepuoja. Tempa 37.5. Kazin ar galima lasinti Vibrocilio tokiam maziukui? Kaip jam palengvinti ta slogute? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Prieš kiekvieną maitinimą, taip pat ir miegelį ištraukite iš nosies sekretą su atsiurbėju, tada įpurškite jūros vandens ir vėl ištraukite sekretą, o tada jau galite įlašinti savo pienuko.
Virš lovytės ar kur nors prie jos pakabinkite česnako įvyniojusi į marlę... mirksiukas.gif
Vibrocilis manau jau lieka paskutiėje vietoje kaip tokiam mažiukui - visgi stiprūs vaistai. Manau jį lašinti turėtumėt jeigu vaikas visai neprakvėpuoja ir niekas nebepadeda, arba galima dar būtų prieš ilgąjį/naktinį miegelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IsaDora*: 31 rugpjūčio 2010 - 08:34