Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(braske09 @ 2010 08 26, 13:06)
negi jam dabar zymiai maziau reikia? aciu uz patarimus....
O elgsena nepakito? Netapo irzlesnis, neramesnis?
Gal tiesiog dabar jis greiciau pasistiprina mirksiukas.gif Susitvarke pienelio kiekis.
Bet nebutinai taip bus visada.
Svarbiausia stebeti kaip mazylis jauciasi, slapinasi ir augina svori. Ir buteliuku geriau nesiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 26, 15:11)
O elgsena nepakito? Netapo irzlesnis, neramesnis?
Gal tiesiog dabar jis greiciau pasistiprina  mirksiukas.gif  Susitvarke pienelio kiekis.
Bet nebutinai taip bus visada.
Svarbiausia stebeti kaip mazylis jauciasi, slapinasi ir augina svori. Ir buteliuku geriau nesiulyti  mirksiukas.gif

nu atrodo nepasikeite, iki siol svoris augo liuksiskai, dabar stebesim, kai maziau valgys (tai manau automatiskai ir maziau priaugs) g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2010 08 26, 12:40)
nu atrodo nepasikeite, iki siol svoris augo liuksiskai, dabar stebesim, kai maziau valgys (tai manau automatiskai ir maziau priaugs) g.gif

nebutinai,mano atveju vaikas paprasciausiai ismoko (ir sustiprejo)gerai zyst,man nebereikejo jo vis pataisyt ir isvada-pavalgo per daug trumpesni laika.anksciau jis ir pamiegot bevalgydamas sugebedavo,tai ir zysdavo ilgaiu,o dabar aktyviai ir trumpai pavalgo ir pasiruoses zaist
Atsakyti
braske09, jei elgesys nepakito, vadinasi viskas gerai su jumis, augat 4u.gif
Atsakyti
man dabar tokia problema-prie pat spenelio atsirado 'zaizdele',speju zvyneline(turiu zvynelines zidiniu ant kuno).jei as ta zaizdele patepciau aliejum pries maitinant?nes skauda kai maitinu ir po maitinimo.zindymo padeties keist neiseina,nes zaizdele tokioj vietoj kad vistiej vaikas ja apzios.ar nusitraukinet is tos kruties kol sugis?
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 08 26, 15:53)
nebutinai,mano atveju vaikas paprasciausiai ismoko (ir sustiprejo)gerai zyst,man nebereikejo jo vis pataisyt ir isvada-pavalgo per daug trumpesni laika.anksciau jis ir pamiegot bevalgydamas sugebedavo,tai ir zysdavo ilgaiu,o dabar aktyviai ir trumpai pavalgo ir pasiruoses zaist

maniskis irgi megdavo pamiegot biggrin.gif
tai mane nuraminot, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2010 08 26, 14:06)
Labutis. 4u.gif
na, prasysiu ir as patarimo.Anksciau maniskis valgydavo apie 30min, o dabar taip staigiai pradejo valgyti tik po 2-4min.valgom kas 2-3val...jauciu kad ir pienelio maziau gaminasi...nakti valgo kas 3-4val. bandziau netgi nusitraukti ir duot is buteliuko-neima...negi jam dabar zymiai maziau reikia? aciu uz patarimus....

sveika 4u.gif jam ne maziau reikia o sparciau traugti pradejo jis greiciau ir pavalgo 4u.gif maniske ir seniau ilgai valgydavo 4u.gif na apie nusitraukinejima tai girdejau kad nuo jo mazeja pienuko , as niekad nenusitraukinedavau, buvo pienuko krize kada jo eme mazet tada tiesiog krutine dazniau emiau duoti 4u.gif
Atsakyti
kaip su nusitraukimu kitom,bet man nusitraukimas+maitinimas uzkure 'pieno fabrikeli',nes mazius pamiegot megejas,ir nakti sunkai prizadindavau nors karta pamaitint
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 08 26, 16:01)
man dabar tokia problema-prie pat spenelio atsirado 'zaizdele',speju zvyneline(turiu zvynelines zidiniu ant kuno).jei as ta zaizdele patepciau aliejum pries maitinant?nes skauda kai maitinu ir po maitinimo.zindymo padeties keist neiseina,nes zaizdele tokioj vietoj kad vistiej vaikas ja apzios.ar nusitraukinet is tos kruties kol sugis?

O saltalankiu aliejuka ar meginai?jis sako greit uztraukia zaisdeles 4u.gif As duociau reciau is tos krutines, bet nenusitraukineciau ax.gif
Atsakyti
o saltalankiu alieju nuplaut reiktu pries maitinima?
Atsakyti
[quote=js.,2010 08 26, 22:00]
o saltalankiu alieju nuplaut reiktu pries maitinima?
[quote]
nemanau, juk tai naturalus produktas g.gif galima juk ji valgyti,kaip maisto papilda smile.gif
Atsakyti
Šaltalankį būtina nuplauti. Antraip gali sukelti alergiją.
Atsakyti