Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

As manau, kad visoms taip buna, kad pirma menesi vaikelis didziaja dali zindydamas praleidzia ax.gif Tik praplesia akis ir vel iesko papulio smile.gif
Mano tai dar ir nemiegalius buvo, pavalgo, po kokiu 15 min. vel keliasi valgo.
As ir zadindavau visaip, ir ausyte ir smakriuka liesdavau kad tik pavalgytu normaliai, bet jam ne motais doh.gif
O diena tik ant ranku miegodavo, o ka daryt, ir laikydavau lotuliukas.gif Gerai kad vyras buvo isejes tevystes atostogu, nes buciau negalejus net valgyt pasigamint blush2.gif
O dabar vyras is liemes ir is stuomens, greit pasisotina, bet buna dienu, kai ir ilgiau nori pas mamyte ant rankeliu pabuti, pasoskiauti smile.gif
Na teks atvargt tuos pirmus menesius smile.gif
Laikykites 4u.gif
Papildyta:
Ir dar, cia ne i tema visai, bet neradau kur rasyti blush2.gif
Ziauriai pradejo slinkt plaukai blink.gif Eina kuokstais. Jau baisu, kad plika nelikciau blink.gif
Maitinu leliuka jau 5 menesiai.
Gal esat su tuom susidure? Ka daret?
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 07 08, 13:20)
per viena maitinima jus tik is vienos kruties maitinant ar abi pasiulot?maitinimo konsultante sake abi,sesele-tik is vienos?

as nuo pat pradzios viena maitinima is vienos kruties, kita - is kitos. ir dabar taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 10, 12:32)

Ziauriai pradejo slinkt plaukai  blink.gif  Eina kuokstais. Jau baisu, kad plika nelikciau  blink.gif

cia taip buna del hormonu poveikio. paprastai zmogaus plaukai nuolat auga, paskui zusta ir iskrenta - procesas vyksta nuolat, palaipsniui, visada vienu metu ant galvos yra ir "jaunu" ir "senu" plauku. o per nestuma "pasene" plaukai del hormonu poveikio nekrenta. po gimdymo, kai pasikeicia hormonu fonas, tie "uzsilaike" plaukai pradeda masiskai kristi - atrodo siurpiai, ypac, jei plaukai ilgi, bet per keleta menesiu viskas normalizuojasi.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 07 10, 13:19)
cia taip buna del hormonu poveikio. paprastai zmogaus plaukai nuolat auga, paskui zusta ir iskrenta - procesas vyksta nuolat, palaipsniui, visada vienu metu ant galvos yra ir "jaunu" ir "senu" plauku.  o per nestuma "pasene" plaukai del hormonu poveikio nekrenta. po gimdymo, kai pasikeicia hormonu fonas, tie "uzsilaike" plaukai pradeda masiskai kristi - atrodo siurpiai, ypac, jei plaukai ilgi, bet per keleta menesiu viskas normalizuojasi.

ir tik neeikvok pinigėlių priemonėms vistiek nepadės mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz paaiskinima 4u.gif As jau rinkausi priemones nuo slinkimo is Faberlic katalogelio doh.gif Na man jau 2 menuo kaip kuokstais eina verysad.gif
Labai tikuos kad praeis nenaudojant jokiu priemoniu ax.gif
Atsakyti
O mane prieš pat gimdymą ir ypač dabar po - labai beria (tokiais spuogais su inkštirais (kaip jaunatviniai būna) doh.gif . Smakrą, krūtinę, pečius. Aš manau, kad tai harmonai siaučia. Ar taip gali būti? Ir kada čia susitvarkys viskas ?

atsiprašau, kad ne į temą, bet gal kam taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 10 liepos 2010 - 21:38
QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 10, 20:06)
Aciu mergytes uz paaiskinima  4u.gif  As jau  rinkausi priemones nuo slinkimo is Faberlic katalogelio  doh.gif  Na man jau 2 menuo kaip kuokstais eina  verysad.gif
Labai tikuos kad praeis nenaudojant jokiu priemoniu  ax.gif

Tikrai praeis, ne pergyvenk 4u.gif
Po pirmo gimdymo kokiuы 4 men. slinko, vaizdelis kraupus buvo...ypac nervavo tie ilgi plaukai visuose namuose. Todel po antrojo gimdymo numanydama kas laukia pakeiciau sukuosena ir nusikirpau trumpai smile.gif ir plauku ant galvos daugiau atrodo ir tu plauku rankeliot po visus namus nebereik biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane aplink vieno spenelio aureole tokie raudoni smulkuciai spuoguciai su baltomis virsunelemis atsirado, kai palieti tai toks lengvas niezejimas. Kas čia galetu būti? Galvoju kažkokia reakcija gal nuo prakaito gavosi nuo vienkartinio iklotelio? Gal kas gali pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kiaune* @ 2010 07 11, 21:26)
Pas mane aplink vieno spenelio aureole tokie raudoni smulkuciai spuoguciai su baltomis virsunelemis atsirado, kai palieti tai toks lengvas niezejimas. Kas čia galetu būti? Galvoju kažkokia reakcija gal nuo prakaito gavosi nuo vienkartinio iklotelio? Gal kas gali pakomentuoti? 4u.gif

Kaip sveikatyte? 4u.gif
Manyciau labai gali buti, kad pienlige (kiek pamenu gavai nemaza antibiotiku doze?, o jie labai skatina grybeli) mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,reikia pagalbos verysad.gif vienoje krutyje susidare kiausinio dydzio guziuku darinys ir neina jo panaikinti..buvau pas gine tai realios pagalbos nesulaukiau israse vaistu nuo kuriu nieko nepasikeite verysad.gif ,gal patarsite i ka kreiptis kad apziuretu mano krutine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 11, 22:51)
Kaip sveikatyte?  4u.gif
Manyciau labai gali buti, kad pienlige (kiek pamenu gavai nemaza antibiotiku doze?, o jie labai skatina grybeli)  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif 4u.gif , sveikatele jau daug geriau, dar tikrai nepasveikau iki galo, bet temp nebera, raudonumas sumažėjo. Nuo penktadienio jau namie tai ir nuoaika iškart geresne smile.gif Tikiuosi jau bus tik geriau ir geriau ax.gif

o ką daryt su tuo grybeliu? Nuplauti su kalio permanganatu arba soda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kiaune*: 12 liepos 2010 - 09:47
QUOTE(*Kiaune* @ 2010 07 12, 10:46)

o ką daryt su tuo grybeliu? Nuplauti su kalio permanganatu arba soda?

jau radau atskira tema apie pienlige.
Atsakyti