As manau, kad visoms taip buna, kad pirma menesi vaikelis didziaja dali zindydamas praleidzia Tik praplesia akis ir vel iesko papulio
Mano tai dar ir nemiegalius buvo, pavalgo, po kokiu 15 min. vel keliasi valgo.
As ir zadindavau visaip, ir ausyte ir smakriuka liesdavau kad tik pavalgytu normaliai, bet jam ne motais
O diena tik ant ranku miegodavo, o ka daryt, ir laikydavau Gerai kad vyras buvo isejes tevystes atostogu, nes buciau negalejus net valgyt pasigamint
O dabar vyras is liemes ir is stuomens, greit pasisotina, bet buna dienu, kai ir ilgiau nori pas mamyte ant rankeliu pabuti, pasoskiauti
Na teks atvargt tuos pirmus menesius
Laikykites
Papildyta:
Ir dar, cia ne i tema visai, bet neradau kur rasyti
Ziauriai pradejo slinkt plaukai Eina kuokstais. Jau baisu, kad plika nelikciau
Maitinu leliuka jau 5 menesiai.
Gal esat su tuom susidure? Ka daret?
QUOTE(js. @ 2010 07 08, 13:20)
per viena maitinima jus tik is vienos kruties maitinant ar abi pasiulot?maitinimo konsultante sake abi,sesele-tik is vienos?
as nuo pat pradzios viena maitinima is vienos kruties, kita - is kitos. ir dabar taip pat.
QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 10, 12:32)
cia taip buna del hormonu poveikio. paprastai zmogaus plaukai nuolat auga, paskui zusta ir iskrenta - procesas vyksta nuolat, palaipsniui, visada vienu metu ant galvos yra ir "jaunu" ir "senu" plauku. o per nestuma "pasene" plaukai del hormonu poveikio nekrenta. po gimdymo, kai pasikeicia hormonu fonas, tie "uzsilaike" plaukai pradeda masiskai kristi - atrodo siurpiai, ypac, jei plaukai ilgi, bet per keleta menesiu viskas normalizuojasi.
QUOTE(ragnez @ 2010 07 10, 13:19)
cia taip buna del hormonu poveikio. paprastai zmogaus plaukai nuolat auga, paskui zusta ir iskrenta - procesas vyksta nuolat, palaipsniui, visada vienu metu ant galvos yra ir "jaunu" ir "senu" plauku. o per nestuma "pasene" plaukai del hormonu poveikio nekrenta. po gimdymo, kai pasikeicia hormonu fonas, tie "uzsilaike" plaukai pradeda masiskai kristi - atrodo siurpiai, ypac, jei plaukai ilgi, bet per keleta menesiu viskas normalizuojasi.
ir tik neeikvok pinigėlių priemonėms vistiek nepadės
O mane prieš pat gimdymą ir ypač dabar po - labai beria (tokiais spuogais su inkštirais (kaip jaunatviniai būna) . Smakrą, krūtinę, pečius. Aš manau, kad tai harmonai siaučia. Ar taip gali būti? Ir kada čia susitvarkys viskas ?
atsiprašau, kad ne į temą, bet gal kam taip buvo?
atsiprašau, kad ne į temą, bet gal kam taip buvo?
QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 10, 20:06)
Aciu mergytes uz paaiskinima As jau rinkausi priemones nuo slinkimo is Faberlic katalogelio Na man jau 2 menuo kaip kuokstais eina
Labai tikuos kad praeis nenaudojant jokiu priemoniu
Labai tikuos kad praeis nenaudojant jokiu priemoniu
Tikrai praeis, ne pergyvenk
Po pirmo gimdymo kokiuы 4 men. slinko, vaizdelis kraupus buvo...ypac nervavo tie ilgi plaukai visuose namuose. Todel po antrojo gimdymo numanydama kas laukia pakeiciau sukuosena ir nusikirpau trumpai ir plauku ant galvos daugiau atrodo ir tu plauku rankeliot po visus namus nebereik
Pas mane aplink vieno spenelio aureole tokie raudoni smulkuciai spuoguciai su baltomis virsunelemis atsirado, kai palieti tai toks lengvas niezejimas. Kas čia galetu būti? Galvoju kažkokia reakcija gal nuo prakaito gavosi nuo vienkartinio iklotelio? Gal kas gali pakomentuoti?
QUOTE(*Kiaune* @ 2010 07 11, 21:26)
Pas mane aplink vieno spenelio aureole tokie raudoni smulkuciai spuoguciai su baltomis virsunelemis atsirado, kai palieti tai toks lengvas niezejimas. Kas čia galetu būti? Galvoju kažkokia reakcija gal nuo prakaito gavosi nuo vienkartinio iklotelio? Gal kas gali pakomentuoti?
Kaip sveikatyte?
Manyciau labai gali buti, kad pienlige (kiek pamenu gavai nemaza antibiotiku doze?, o jie labai skatina grybeli)
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 11, 22:51)
Kaip sveikatyte?
Manyciau labai gali buti, kad pienlige (kiek pamenu gavai nemaza antibiotiku doze?, o jie labai skatina grybeli)
Dekui , sveikatele jau daug geriau, dar tikrai nepasveikau iki galo, bet temp nebera, raudonumas sumažėjo. Nuo penktadienio jau namie tai ir nuoaika iškart geresne Tikiuosi jau bus tik geriau ir geriau
o ką daryt su tuo grybeliu? Nuplauti su kalio permanganatu arba soda?
QUOTE(*Kiaune* @ 2010 07 12, 10:46)
jau radau atskira tema apie pienlige.