Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Ingese @ 2010 08 11, 17:52)
Musu ir toks kakis unsure.gif

pas mus ta pati beduke. Kakutis labai skystas,putotas vos su keliais grudeliais, matosi gleiviu ir tustinasi apie 10 kartu per diena. Esu taip pat sunerimusi ir nezinau kodel cia jam taip. g.gif Ar as ka valgau netinkamo, ar netoleruoja kokios laktozes tas mazulio pilvukas. Laukiu kuomet gris musu gyd.is atostogu, vesiu pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 13, 12:51)
Labai jau lengva pazeisti tuos mazus uzpakaliukus. Jei daznai naudojat, sujautrino...
Be vaistuku neisiverciat?? Spec.masaziukai, silta vonia, nesiojimai, sildymai, pns?  g.gif

Nea, nešiojam, masažuojam, kojytes lankstom, po dušu einam... Kartais termometro galiuku išangę padirginu, kad išleitų dujos, tai ir pakakoja tuo pačiu. Aš labai prieš visokias invazijas, kol vyras darbe, taip ir kočioju mažiukę. Bet kai jau raitosi be perstojo, raudonuoti ima, tai dedu žvakutę. O grįžęs vyras vis bamba, kad kankinu dukrytę, nepalengvindama skausmų unsure.gif tuo, kas tikrai daugiau ar mažiau spazmus nuima 4u.gif .
Atsakyti
Kalbant apie kudikio ismatas...
Tik MP maitinamo kudikio ismatos turetu buti gelsvos spalvos , mazdaug grietines konsistencijos, skystokos (kad mazyliui butu lengviau tustintis). Is dalies kakutis gali priminti...garstycias. Jei jis toks, vadinasi tai yra normalu. Tik ilgeliau sauskelnese pabuves kakis gali pakeisti spalva i ...zalsva...Mazuciai balti grudeliai ir 'siuleliai' ismatose visiskai nieko bloga nereiskia, t.y. taippat normalu. Kartais gali pasikeisti ismatu spalva, jei mama suvalge kazka naujo ar tiesiog 'padaugimo' kazkokio produkto.
Jei vaikutis viduriuoja, ismatos bus itin skystos, kaip vandenukas...Be to aiskiai atsiskiria 'tirsta' ismatu dalis nuo skystos.
Siaip normaliai MP maitinamas kudikis gali tustintis po kiekvieno zindymo (kruties ciulpimas 'atpalaiduoja' zarnyna, todel daznai tik pradejus zindyti mazylis jau 'krauna' i sauskelnes biggrin.gif ).Taippat gali tustintis ir gerokai reciau (karta per 5 dienas irgi yra normalu).

Kai mazylis maitinamas trumpesni laika ir tarp maitinimu didesni tarpai, ismatos gali buti zalsvesnes ir putotos, todel, kad mazylis daugiau gauna to pirminio, liesojo pienelio. Todel vieno maitinimo metu reiketu siulyti tik viena kruti ir kad ja zistu ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 13 rugpjūčio 2010 - 13:29
Tuomet mūsų mažutė viduriuoja cray.gif . Kai padėdu jai išsituštinti, matau, kad pirma išeina "tirštumas", o paskui ir "vandenukas" doh.gif . O šiaip pamačiusi nebučiau, nes pamperse viskas susimaišę būna... Gal todėl ir gyd. ir užklausė, ar "purškia"...
Na, gersim Bifolac miltukus ir pakartotinai po 10 d. pasidarysim kaprologinį tyrimą. Tikėkimės, viskas bus gerai 4u.gif .
Atsakyti
O maitinančiai galima maudytis ežere? Neperšals krūtinė?
Sorry, jei klausimas pasirodė kvailas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 08 13, 15:08)
Tuomet mūsų mažutė viduriuoja cray.gif . Kai padėdu jai išsituštinti, matau, kad pirma išeina "tirštumas", o paskui ir "vandenukas" doh.gif . O šiaip pamačiusi nebučiau, nes pamperse viskas susimaišę būna... Gal todėl ir gyd. ir užklausė, ar "purškia"...
Na, gersim Bifolac miltukus ir pakartotinai po 10 d. pasidarysim kaprologinį tyrimą. Tikėkimės, viskas bus gerai 4u.gif .

Manoji irgi pradzioj tirstai pradeda, o baigia vandenuku, taip gan stipriai issauna, kad net mano rankos kakinos buna, bet net nesusimasciau, kad kazkas negero gali buti, kadangi visada geltonos spalvos ir su grudeliais buna. Kartais pakinta, bet cia jau galvoju ka suvalgiau naujo, kad taip atsitiko.
Atsakyti
na kiek mano atmintis leidzia prisiminto mano vaikas irgi maza budama kakojo labai skystai, bet juk tai normalu, jie juk tik skysta maista valgo kaip gali but kitaip:) o viduriavimas mano supratimu yra tada kai apksritai vaikas ne kakoja i siusioja per uzpakaliuka(na kad is vis beveik tik vandenelis bega).
Beja kazkaip ziuriu kalba krypsta visai ne i tema:))))
Atsakyti
O kodėl ne į temą g.gif ? Čia gi maitinančių krūtimi POKALBIAI. Temos nėra biggrin.gif . Maitinam ir aptariam bei sprendžiam bėdas po tokio maitinimo kylančias tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 08 13, 14:08)
Kai padėdu jai išsituštinti

??? g.gif
Atsakyti
Man susidaro toks ispudis, kad tas mano pienelis visas liesas - tiek zindimo pradzioj, tiek pabaigoj. Maziukas kruti traukia apie pusvalandi, o po pusvalandzio vel praso... Ir dar tos skystos, putotos ir gleivetos ismatos. doh.gif
Jau mums antras menuo - turejo susitvarkyti visi sie reikalai - rezimas ir pan.
Ar is vis yra toks dalykas kaip MP riebumas? Ar gali jis pas vienas buti liesesnis, o pas kitas riebesnis?
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 13, 18:55)
???  g.gif

Kokius 3-4 k. (mergaitei užsiklykus, nenorėdama naudoti žvakutės) panaudojau termometrinį metodą, tikėdamasi, kad išeis dujos (visus kartus išėjo ir žarnyno turinys) ir neprireiks žvakutės.
Aišku, prieš tai nešioju, masažuoju, šildau ir t. t. Bet pastebėjau, kad jų vistiek prireikia, nes ir po "visko" spazmai toliau tęsiasi doh.gif ...Va, ir dabar po žvakutės pučia sau vaikas... Jei be jos, tai, būna, ir be ilgesnio miego per dieną lieka, nes vis užsnūsta kelioms/keliolikai minučių ir pabunda zirzdama, raitydamasi (o miegelio, matau, kad žiauriai nori - vis žiovauja). Paskui, nusikankinusi, prieina ir iki įsiverkimo dideliausio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 13 rugpjūčio 2010 - 20:18
Gal reiktu pasikonsultuoti su prof masazinstem, bet man labai padejo vaikelio bambutes masazas. Tik galia suzinojau jau po visu pilvuko putimu. Man padejo kai vaikai sirgo Roto virusu, nezinau ar sutapimas, bet pamasazavus bambute (pirstuka idejau i viduriuka ir svelniai sukau ratukais ax.gif ) Po vieno masazo mazoji nustojo vemti ir viduriuoti, jai buvo nepilnai metukai. Ten bambutej labai daug aktyviu tasku, tai reiktu labai atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti