Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

sveikutės 4u.gif
norėčiau ir aš įsitraukti į jūsų pokalbius ax.gif mano dukriukui jau antras mėnuo ir mes sėkmingai valgom MP wub.gif savo pirmąją dukrytę maitinau 1 metus ir 9 mėnesius. būčiau ir ilgiau maitinus, bet pastojau... tikiuosi ir šįkart pavyks ilgai maitinti MP smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitux: 12 rugpjūčio 2010 - 13:21
QUOTE(sskiedra @ 2010 08 12, 13:14)
Ar žadinti jį valgyti? Gal kai jau sprogstu nusitraukti kelis lašus ir po to sumaitint iš buteliuko? Antra vertus man neramu, gal toks ilgesnis miegas reiškia kokias nors problemas ar ligas (pvz. jam per karšta ar pan.)?
As esu uz tai, kad leisti vaikeliui pasirinkti valgymo, budravimo ritma, ypac jei svorio pakanka ir MP yra uztektinai. Jei pirmomis savaitemis reikia 'uzvesti' MP gamyba, pienelio yra maziau, tuomet tikrai reiketu budinti ir siulyti dazniau, bet jei ne...pasitikek savo mazyliu 4u.gif Jis tikrai nepramiegos savo porcijos smile.gif
Kai krutine labai verzia, tiesiog nutrauk vos vos MP, kad tempimas sumazetu.
Nereikia jokiu buteliuku.

QUOTE(agneciuke @ 2010 08 12, 13:17)
na, turiu pasidžiaugti, kad mano mažoji mergaitė jau šiek tiek aprimo...

ar čia jai kažka suskausta ar ji kažką susapnuoja? gal kasnors susidūrėt su tokiais miegelio rėkavimais? g.gif

Saunu, kad mazoji jauciasi geriau. mirksiukas.gif

Gali buti, kad kazka susapnuoja. Mazyliai juk irgi kupini emociju, nauju ispudziu, potyriu. mirksiukas.gif

QUOTE(bbrigitux @ 2010 08 12, 13:21)
būčiau ir ilgiau maitinus, bet pastojau... tikiuosi ir šįkart pavyks ilgai maitinti MP  smile.gif

Sauniai ismaitinai.
O nestumas tikrai nera kliutis zindymui mirksiukas.gif ax.gif
(labai grazus mergyciu vardai 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 12 rugpjūčio 2010 - 13:56
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 12, 14:54)
Sauniai ismaitinai.
O  nestumas tikrai nera kliutis zindymui  mirksiukas.gif  ax.gif
(labai grazus mergyciu vardai 4u.gif )

ačiū smile.gif
tai ir pastojus dar 3 mėnesius maitinau smile.gif paskui apsisprendėm, kad gal užteks. be to, dar ir mano ginė patarė nutraukt maitinimą...
dabar labai džiaugiuos, kad turiu daug pienelio, mažoji visko net neišvalgo - kartais tenka nusitraukt... per pirmą mėnesį priaugom +1.5 kg thumbup.gif tik šiek tiek pergyvenu dėl mažosios pabėrimo, kad tik nebūtų kokia alergija...
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 12, 14:54)
pasitikek savo mazyliu  4u.gif Jis tikrai nepramiegos savo porcijos  smile.gif
Kai krutine labai verzia, tiesiog nutrauk vos vos MP, kad tempimas sumazetu.
Nereikia jokiu buteliuku.

Na man irgi taip atrodė, tik kažko neramu buvo. Ačiū už tokį interaktyvų atsakymą smile.gif
O su buteliuku deja teko susipažinti. Dar ligoninėj akušerės į rankas įdavė, sakė speneliai plokšti, neišeis maitinti. Bet kažkaip po truputį pratinamės, mažasis lyg ir visai neblogai valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 08 12, 14:06)
tik šiek tiek pergyvenu dėl mažosios pabėrimo, kad tik nebūtų kokia alergija...
Stipriai paberta?
Gal tai karscio rezultatas, daug prakaituoja mirksiukas.gif

QUOTE(sskiedra @ 2010 08 12, 14:52)
Dar ligoninėj akušerės į rankas įdavė, sakė speneliai plokšti, neišeis maitinti.

Siaubas, kaip tokias akuseres prie gimdyviu prileidzia doh.gif verysad.gif
Saunu, kad nepatikejai jomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 12, 16:35)
Stipriai paberta?
Gal tai karscio rezultatas, daug prakaituoja  mirksiukas.gif

nepasakyčiau, kad labai stipriai... vis išlenda keli spuogeliai karts nuo karto... bet jei vaikas miega ar būnam laukelyje - jie praeina (sušvelnėja).
nemanau, kad tai prakaitinė... man panašiau, kad organizamas valosi g.gif
norėjau paklausti jūsų, kiek per dieną išgeriate kavos puodelių? ir kokias daugiausiai geriate arbatas? kiek girdėjau vaiztažolių (natūralios) arbatos gerti labai nepatariama. o tos parduotuvinės man gryna sintetika schmoll.gif
Atsakyti
Merginos,

Kaip ir rasiau, tesiu savo maitinima neduodant buteliuko, o tik kruti. Dabar 19 vakaro, mazyle uzmigo nuvargus, nes beveik visa diena prakabojo ant krutines, kur dazniausiai nieko neveike tik buvo apsiziojus, retkarciais patraukdama. Jei paguldydavau, neuzilgo pradedavo verkti, kol vel neduodavau kruties. Rezultatas nuo 12 nakties iki dabar - apie 310 ml, kai per para turi suvalgyt 680-720 ml. Pamiegojus gal dar kazkiek suvalgys, bet abejoju, ar iki 12 nakties virsys 400 ml. Kaip manot, ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 08 12, 15:02)
Augimo  biggrin.gif  Kuomet vaikiukai sparciai auga itr jiems reikia daugiau MP, t.y. jie gerokai dazniau zinda.  4u.gif

Aaa, sulėtėjo mano mąstymas doh.gif Reiškia mano drakoniukė taps visa drakone blink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes pasidalinkit patirtim kurios maitino su anspeniais.mano mazoji be ju nepaima kruties nera spnelio pas mane visiskai schmoll.gif tai papasakokit mamytes kas kiek laiko juos keisdavot ir pirkdavot naujus ar juos naudojant ilgai maitinot?
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2010 08 12, 20:44)
sveikos mamytes pasidalinkit patirtim kurios maitino su anspeniais.mano mazoji be ju nepaima kruties nera spnelio pas mane visiskai  schmoll.gif tai papasakokit mamytes kas kiek laiko juos keisdavot ir pirkdavot naujus ar juos naudojant ilgai maitinot?

Sveiki, aš spenelių irgi "neturiu"- įdubę. Su antspeniais maitinau gal savaitę, kol krūtys labai kietos buvo. Po to pienuko gamyba susireguliavo , krūtys suminkštėjo ir mažiukė iki dabar sėkmingai be antspenių valgo. Šiaip nėr jie gerai - vaikiukas ne viską ištraukti gali ir šiaip ne kas. Jau geriau po truputį pratinkitės be jų valgyt.
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2010 08 12, 19:06)
Merginos,

Kaip ir rasiau, tesiu savo maitinima neduodant buteliuko, o tik kruti. Dabar 19 vakaro, mazyle uzmigo nuvargus, nes beveik visa diena prakabojo ant krutines, kur dazniausiai nieko neveike tik buvo apsiziojus, retkarciais patraukdama. Jei paguldydavau, neuzilgo pradedavo verkti, kol vel neduodavau kruties. Rezultatas nuo 12 nakties iki dabar - apie 310 ml, kai per para turi suvalgyt 680-720 ml. Pamiegojus gal dar kazkiek suvalgys, bet abejoju, ar iki 12 nakties virsys 400 ml. Kaip manot, ar tai normalu?

Na manau leliukas pazinda kiek jam reikia. O kaip Jus pamatuojat kiek ji istraukia? as niekada nematuodavau ir negalvodavau kiek suvalgo..svarbu gerai slapinasi ir svorio normaliai priauga.
Gal jai reikia tik mamytes salia..
Atsakyti
arktika, stebek tuo paciu slapinimasi 4u.gif

gintare887, pamatuojama pasverus pries maitinima ir po maitinimo su spec svarstyklem
Atsakyti