QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 08 11, 16:12)
(...)
Pasiūlyk dažniau nei 1,5-2val; yra tikimybė, kad pažindęs trumpiau (nesuprask kaip laiko ribojimo!)mažiau atpilsю
(...)
Visa vakara siulau papuli kai tik kniurktelna. Kartais zinda miegodamas. Bet ryja. Papukai lyg ir minksti, bet gi ryja, vadinasi kazkas bega.. ir ka, stebuklas, jokio atpylimo jau nuo pietu
nakti irgi reciau atpylineja. Taigi mums gydytojos patarimas daryt didesnius tarpus tik pablogino situacija. O vat kai dedu ir dedu nors sioks toks pagerejimas.. ir vaikas ramus
ziuresim kaip nakti bus
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 08 11, 16:36)
(...)
+laikas dabar toks, kad tikrai sunkiai pratems- augimo šuolis į pabaigą eina
Jei naktinį maitinimą keisi mišinių- padarysi meškos paslaugą sau ir vaikui- naktinio maitinimo metu organizmas daugiausia išskiria hormono prolaktino, kuris už mp gamybą atsakingas, tai garantas dieninio pienuko.
(...)
o kada vel tie suoliai bus?
Manau siandien isgyvensim be misinio. Nes va dabar miega, krutys jauciu pilneja. O jei siandien tai ir ryt meginsim. Nes kai vakar 2 kart gavo misinio iskart pajutau, kaip pas mane tuscia
negaliu ziuret i ta misinio deze.
QUOTE(agneciuke @ 2010 08 11, 16:48)
(...)
Man dabar iškilo dar vienas klausimėlis. Turiu Hipp Pankoliu arbatėlę. Ją pirkau mažiukei, bet ji nelabai ją geria. (...)
As irgi geriu pankoliu vaisius. Man ji skani labai. Troskuli malsina gerai. Ir nezinau ar cia sutapimas, bet lygtai aprimo pilvelis mazui. Ana savaite vis pavargdavom, o dabar jau nebebuna to nenumaldomo klyksmo ir rietimosi.
QUOTE(Ingese @ 2010 08 11, 19:41)
tai per para maitinti 12-15 kartu normalu?
As ne i tema, bet kokioje pozoje geriausia maitinti...?as tai nuo vaiko maitinimo ir nesiojimo, jau be nugaros likau....atrodo daznai ir nenesioju, bet....
(>..)
Ir kodel butina nakti duoti kruti?As tai dar ir uz issimiegojusia, laiminga mama
AS maitinu butent apie 15 kartu paroj
man normalu. Galeciau ir dazniau jei tik viskas susinormalizuotu.
O maitinu atsigulus, kaip pradejau po operacijos tai kitaip ir neismokau. Krutine maza, tai atsisedus net ir pagalvem apsikrovus vistiek tenka lenktis. Labai nepatogu ir mazas nervuojas. Tik kai buvom isvaziav karta maitinau atsisedus. Bet mes dazniausiai namie, tai atsigulam patogiai, pasiglostom, pasnekam su mazu. O kai nusibosta arba jis snaudzia, tai as zurnalus, knygas skaitau..
O tai kaip neduosi jei praso?? Man nakti lengviau kruti paduot, nei leistis i virtuve ir kazka virt. Ar nesiot alkana kol nuvarges uzmigs
Tik padet atsirugt sunkiau, nes kol as issiridenu is lovos, tai dazniausiai jau atpyles buna. Tai dabar jei uzmigo ant kruties, tai ir nebejudinu, dazniausiai taip ir susivirskina.
QUOTE(Ingese @ 2010 08 11, 19:59)
(...)
Dar norejau mamu paklausti, ar naudojate specialias liemeneles?
Taip atsibosta kas 15 min. nusiimineti liemenele
Ir ka darote, kai zindant is kitos kruties lasa?As tai marliuku pridengiu, bet ir kai vaikas muistosi, taip- nepatogu...
(...)
As be maitinanciom liemeneles neisgyvenciau. Daznai puse dienos pravaikstau tik su ja ir triusikeliais. Paskui jau pries vyrui gryztant apsirengiu. O kai pradejus zist ir antros pienukas pradeda begt, tai iklotukas sulaiko. Tik idomu kiek dar laiko reikes ju, negi zindancios mamos visada su jais ir buna?
QUOTE(Ingese @ 2010 08 11, 20:49)
(>..)
maniske, tai nelabai ir ima, pavalgo, pavalgo, atrodo uzmiega...paguldai i lovyte ir vel rekia, tai tada jau misinelio duodu, kitaip nesumastau kaip daryti....
Tai neguldyk i lovyte, tegul miega salia, abi pailsesit geriau..