Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

kokie pozymiai kad pieno pradejo mazet?
zinau kad minkstos krutys nereiskia kad pieno nera,nes pavalges vaikas laimingas buna,tik seip idomu
Atsakyti
QUOTE(fluffy_marten @ 2010 08 03, 18:50)
o po tu 5min kai prabudo dar pries duodant buteliuka siulei kruti?

ne, nepasiuliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 18:27)
o as vis neatrandu atsakymu verysad.gif
vel bandziau duoti kruti. Viskas tvarkoje kaip ir ima, valgo, taip per abi krutis 25 min. valge. Lyg uzsnudo, bet po 5 min. pradejo vel verkti. Daviau savo isstraukto pienuko 50 ml. maza, padariau misinelio 40 ml., tik tada nurimo.

Mano manymu faktas, kad truksta pas mane pieno ir nieko as cia neprigalvosiu.Yra kaip yra...

nesigazdink, ne visom taip paprasta, kad davei papulį, o pieno marios. Jei matai, kad pažindęs vaikuti vis dar alkanas- duok truputį mišinuko. Bet visada MP po pirmą ir nenuleisk rankų. Mano fabrikėlis įsivažiavo per penkis mėn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 08 03, 21:14)
nesigazdink, ne visom taip paprasta, kad davei papulį, o pieno marios. Jei matai, kad pažindęs vaikuti vis dar alkanas- duok truputį mišinuko. Bet visada MP po pirmą ir nenuleisk rankų. Mano fabrikėlis įsivažiavo per penkis mėn. doh.gif

Na taip ir darau.Tik paskui nezinau kiek ji paciulpia, padarau misinelio, tada lieka -ispilu veltui...vienu zodziu tikrai nepatogu....

o tai pas pacia ir pradzioje pienelio nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 15:26)
o kiek laiko viena ir antra kritumi duodi zisti?mano atrodo valgo valgo, numeta, muistosi, vel ikisi valgo valgo, pasimuisto, tada kisu tai spjauna ir viskas,,,ir rekia...

as visai pamirsau paziuret kiek tavo maziukui laiko.Mes pradzioj po gera pusvalandi is vienos krutines valgem.Tai reiskia uztrukdavau valnda.Zandikauliukas dar nesusiformaves ir nestiprus kad tiek istrauktu...tiesiog reikia kantrybes kad susiformuotu valgymo procesas.Valanda maitinimo,paskui ruginimas ir migdymas,o verkti gali nebutinai,kad nori valgyti,kartais nori svelnumo ir nusiraminimo prie krutines,kita kart skrandukas pavalgius skauda.Va maniskio pastovi problema atsirugimas.buna verkia pries atpylima.Arba buna augimo periodai kai vaikas dazniau praso valgyti,tai reikia ir dazniau pakist.Viskas susireguliuoja su laiku 4u.gif tiktai kantrybes,pradzia buna sunkoka,nes atrodo nieko neveiki,tik maitini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 21:30)
Na taip ir darau.Tik paskui nezinau kiek ji paciulpia, padarau misinelio, tada lieka -ispilu veltui...vienu zodziu tikrai nepatogu....

pienelis giliai smegenyse slepiasi biggrin.gif trūko man jo nuolat, vaikis dieną nakti staugdavo alkanas, o kai grįžo tėtis iš užsienių, tai po trijų sav. susigriebiau jog mišinukų papildomai nebereikia thumbup.gif
o tai kad neišgeria mišinuko rodo jog pakanka pienuko, tik judviem dar tas priklus laikotarpis, kad reikia pastoviai gurkštelt MP wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
as irgi is tu kurios turi bedu su maitinimu. Kol mazyle valgo as ir numigti suspeju, ir zurnala paskaitau, spenelius jau skauda nuo pastovaus ciulpimo ir galu gale prieinam prie to, kad duodu misinuko, isvalgo visa norma ir miega arba budrauja rami. Visa nestuma buvau nusiteikusi, kad maitinsiu pati ir dabar to vis dar noriu, bet jau nesuprantu ar as kantrybes neturiu ar pienuko truksta.
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2010 08 03, 23:50)
Sveikos mamytes 4u.gif
as irgi is tu kurios turi bedu su maitinimu. Kol mazyle valgo as ir numigti suspeju, ir zurnala paskaitau, spenelius jau skauda nuo pastovaus ciulpimo ir galu gale prieinam prie to, kad duodu misinuko, isvalgo visa norma ir miega arba budrauja rami. Visa nestuma buvau nusiteikusi, kad maitinsiu pati ir dabar to vis dar noriu, bet jau nesuprantu ar as kantrybes neturiu ar pienuko truksta.

O kita kruti pasiulai? Neskubek duoti misinuko pasiulyk viena kruti, paskui kita o tik tada misinuka. Gali verkti ir del pilvuko, tada atrugink panesiok ir vel pasiulyk kruti. Dar labai mazas tavo leliukas nebutinai gali verkti del to kad valgyti nori, gal nori kad panesiotu, gal pilvukas skauda, stebek kiek kartu pilnas pampersas turi buti 6 per para.
Atsakyti
2valandas maitinau ir vistiek akys stacios ir ziojasi dar nori doh.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2010 08 03, 22:50)
Sveikos mamytes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 03, 22:57)

O jus visos pastebt,kad jusu vaikeliai panasaus amziaus 25d, 25d, 29d smile.gif ir ""problemos"" vienodos, vaikeliai nori ilgai zysti, o jus manot, kad neturit pienuko doh.gif
Nezinau kaip jums aiskiau pasakyti,kad tai normalu, istisai maitini pirmus bent 2 menesius 4u.gif taip, pasakuda spienelius 4u.gif , kol pripranta, taip, nuobuodu kartais tiek ilgai guleti ar sedeti iki kol rankos nutirpsta, nu bet tokia zindymo realybe, del to ir neismaitina visos mirksiukas.gif kuo dazniau duosit misinuko tuo maziau bus pienuko mirksiukas.gif
Zindymas labai paprastas dalykas, kiek vaikelis istraukia tai tiek ir prisigamina nu trupuciuka su atsargom smile.gif visi kruties pakaitalai zindukas , buteliukas , misinukas slopina ta veikla. nera nepieningu moteru biggrin.gif Svarbu tai ,kad gerai apzioja ir duokit ta kruti viena,kita ir vel pirma biggrin.gif isigykit vaikjuoste nesiokit su savim , miegokit kartu ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2010 08 03, 21:50)

Netruksta to pienuko,tik kantrybes kazkiek truksta ir palaikymo namuose matyt trukumas g.gif 4u.gif Mane mokino pribuveja,kad reiketu pradzioj po 30 minuciu duot ziurint i laikroduka ir poto atruginus kita 30 minuciu,tada padaryti pertrauka bent pora valandu.Nes taip pailsi krutines nuo ilgo ciulpimo.Bet kiekvienai to taikyti nereikia ir neimanoma.Man tai labai padejo,neturejau jokiu suskilusiu speneliu. schmoll.gif Apziojimas svarbu labai!!!As tik po dvieju menesio maitinimo nebeziuredavau i laikrodi to punktualumo,dabar maitinu is pojuciu kiek jam reikia ir kada jam reikia.Issivyste su laiku ir man tas pojutis.

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 03, 21:57)

na tai ir duok biggrin.gif

Man rodos pamirsau jums papasakot apie viena zolyte -ozrage lietuviskai vadinama.Ji didina pieno gausuma.Galvojau su dukra prigeriau kibirais maitinimo arbatos,ir nieko nepadejo.O kai patare man nusipirkt butent kur sudetyje yra ozrages(fenugreek),tai is tikruju pieno dar ir pagausejo,todel geriu dabar biski maziau,viena kart dienoje,nes su sunum pieno ir taip turiu,o su arbata skauda krutines nuo pilnumo. mirksiukas.gif Nenoriu jokiu budu reklamuot schmoll.gif schmoll.gif bet sitos zoles yra tik weledos maitinanciu arbatoje.Atkreipkit demesi.Ji vokiskai vadinama Boxhornkleesamen.
Atsakyti

As pirkau svarstykles sverimui. Beje, kazkas sake, kad neva netikslu, bet as kelis sykius buvau bandzius suduoti tam tikra kieki ir pasverti - rode apytiksliai tiek, kiek isgere.
Neisivaizduoju, kada mano mazoji sustipres. Nes dabar, kai ryte buna pilna krutine, tai ji isgeria palyginti nemazai. O diena, kai to pieno nedaug, vos 10-20 ml patvarko sad.gif
Papildyta:
QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 09:08)
Man rodos pamirsau jums papasakot apie viena zolyte -ozrage lietuviskai vadinama.Ji didina pieno gausuma.Galvojau su dukra prigeriau kibirais maitinimo arbatos,ir nieko nepadejo.O kai patare man nusipirkt butent kur sudetyje yra ozrages(fenugreek),tai is tikruju pieno dar ir pagausejo,todel geriu dabar biski maziau,viena kart dienoje,nes su sunum pieno ir taip turiu,o su arbata skauda krutines nuo pilnumo. mirksiukas.gif Nenoriu jokiu budu reklamuot  schmoll.gif  schmoll.gif bet sitos zoles yra tik weledos maitinanciu arbatoje.Atkreipkit demesi.Ji vokiskai vadinama Boxhornkleesamen.

O ne tas pats kas oziarute? Jos yra hipp arbatoj
Atsakyti