Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(sarafea @ 2010 08 02, 22:28)
ta prasme manai,kad neuztenki pieno,net jei ir upemis bega? g.gif kodel snipstas? unsure.gif

kai vaikutis valgo- niekada neprivalgo, jau reikia po 15 min., o pritraukiu ir lbai mazai po 3 val. max 30 ml.nors pienelis ir sunkiasi pro maike.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 08 02, 20:18)
Aš ir pati tepiausi tepalu su diclacu kai labai blogai buvo su nugara  unsure.gif

I

Žindymas
Jeigu Jūs esate žindyvė, reikia pasakyti gydytojui.
Žindymą reikia nutraukti, jeigu Jūs vartojate Diclac, kadangi jos gali pakenkti Jūsų kūdikiui.[/i]

nu dabar jus mane sukonfjuzinot g.gif g.gif ,3d as juos geriau,daugiau nebevartosiu,nes skausmas ir patinimai praejo,bet sumazejo pieno..labai tikiuos kad daktare zinojo ka daro israsydama man situ tableciu..nepaklausiau kiek ilgai man jas reikia vartoti,bet vaistininke tai dave 28tabletes.tai ka visas dvi sav? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AXTA: 03 rugpjūčio 2010 - 12:03
mamytes vel reikia jusu patarimo,mano dukryte pradejo nuo ryto iki pietu budrauti ir kabeti prie papuliu,pietu miega 3val ir per tas tris valandas mano krutine labai prisipildo ir pradeda skaudeti verysad.gif taip pat ir nakti buna doh.gif per visa nakti nuo 21val iki 6val tiek prieno prisirenka,kad net ryte valgydama nespeja pienuko nuryti,srove labai stipri buna doh.gif ka as blogai darau?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 03, 14:49)
mamytes vel reikia jusu patarimo,mano dukryte pradejo nuo ryto iki pietu budrauti ir kabeti prie papuliu,pietu miega 3val ir per tas tris valandas mano krutine labai prisipildo ir pradeda skaudeti verysad.gif taip pat ir nakti buna doh.gif per visa nakti nuo 21val iki 6val tiek prieno prisirenka,kad net ryte valgydama nespeja pienuko nuryti,srove labai stipri buna doh.gif ka as blogai darau?

Maniske anksciau valgydavo lygiai kas 2val. Dabar pradejo valgyti ivairiau, kas 2-4val, o nakti keliasi tik viena karta, kai tuo tarpu pries savaite kelesi 2-3k. Tai kai pajuntu, kad krutyse per daug pieno prisikaupe, nusipumpuoju siek tiek ir i saldikli dedu. Bus kosytem veliau biggrin.gif Nakti ir tenka kai kada keltis nusitraukineti, ypac jei mazoji anksciau nueina miegoti. O srove pas mane visada yra didele, nespeja ryti, del to verkia.. tai as visada pries duodama kruti siek tiek nusitraukiu i stikline to priespienio. Kad srove mazesne butu. Tada mazyle puikiai pavalgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 10:16)
kai vaikutis valgo- niekada neprivalgo, jau reikia po 15 min., o pritraukiu ir lbai mazai po 3 val. max 30 ml.nors pienelis ir sunkiasi pro maike.

o ar nebutu iseitis tie surinktuvukai pieno ar kaip jie ten vadinas g.gif nu zinoma tau geriau situacija matyt. 4u.gif

QUOTE(AXTA @ 2010 08 03, 12:01)
nu dabar jus mane sukonfjuzinot g.gif  g.gif ,3d as juos geriau,daugiau nebevartosiu,nes skausmas ir patinimai praejo,bet sumazejo pieno..labai tikiuos kad daktare zinojo ka daro israsydama man situ tableciu..nepaklausiau kiek ilgai man jas reikia vartoti,bet vaistininke tai dave 28tabletes.tai ka visas dvi sav? g.gif

o gal geriausiai paskaitinek internete apie ta diclaca,gal mes suklydome,juk as pvz ne daktare,mano pamastymai dar ne viskas. mirksiukas.gif

MAmytes,mielosios.Jus nesate blogos mamytes jei duodate misinuku schmoll.gif mirksiukas.gif Butumet blogos jei is vis valgyt vaikui neduotumet.Tik va vienos susitvarko su situacija,kitoms pritruksta ziniu ir istvermes,pasitikejimo savimi.As po dvieju vaiku ir dvieju skirtingu patirciu,galiu drasiai teigti,kad visos gali maitint sveikos moterys.Pati su tuo susiduriau.Ir pati pradzioj netikejau niekuom,kad galiu turet pieno.O pasirodo su antru vaiku pieno turiu tiek keik reikia.Tikrai netikejau.Bet zinoma kiekvienam savo ir niekas nieko nesmerkiam. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 08 03, 15:27)
o ar nebutu iseitis tie surinktuvukai pieno ar kaip jie ten vadinas  g.gif nu zinoma tau geriau situacija matyt. 4u.gif
o gal geriausiai paskaitinek internete apie ta diclaca,gal mes suklydome,juk as pvz ne daktare,mano pamastymai dar ne viskas. mirksiukas.gif

MAmytes,mielosios.Jus nesate blogos mamytes jei duodate misinuku  schmoll.gif  mirksiukas.gif Butumet blogos jei is vis valgyt vaikui neduotumet.Tik va vienos susitvarko su situacija,kitoms pritruksta ziniu ir istvermes,pasitikejimo savimi.As po dvieju vaiku ir dvieju skirtingu patirciu,galiu drasiai teigti,kad visos gali maitint sveikos moterys.Pati su tuo susiduriau.Ir pati pradzioj netikejau niekuom,kad galiu turet pieno.O pasirodo su antru vaiku pieno turiu tiek keik reikia.Tikrai netikejau.Bet zinoma kiekvienam savo ir niekas nieko nesmerkiam. 4u.gif  4u.gif

Na net nezinau.Kazkaip as nusivylusi verysad.gif ar mano pientraukis prastas, ar tikrai pas mane pienuko- nera. verysad.gif Kazkaip mano krutys visada minkstos, tad suprantu, kad jo ten nedaugeja..
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 16:12)
Na net nezinau.Kazkaip as nusivylusi verysad.gif ar mano pientraukis prastas, ar tikrai pas mane pienuko- nera. verysad.gif Kazkaip mano krutys visada minkstos, tad suprantu, kad jo ten nedaugeja..

Nu pientraukis nerodo kiek pas tave pienuko mirksiukas.gif mirksiukas.gif tikriausiai ta jau ne karta girdejai ir taip pat pozymius pgl kuriuos yra nustatoma ar pienuko uztenka, placiau gali rasti internete svarbiausia pakankamas kudikio slapinimasis smile.gif Tavo vaikelis labai mazas dar tik reguliuojasi jam tas pienelis, mano abu pirmus menesius valge beveik nuolat biggrin.gif ryte svajodavau ka pietu pasidarysiu, galu gale link vakaro valgydavau sausainius su viena ranka ,o kitoj leliukas zindaa biggrin.gif Mano ir dabar jau visai is krutu nepasakysi ,kad maitinu, jos persipildo tik kai yra jau per daug pienuko, o kai pakankamai tai nieko per daug ir nesijaucia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2010 08 03, 13:01)
nu dabar jus mane sukonfjuzinot g.gif  g.gif ,3d as juos geriau,daugiau nebevartosiu,nes skausmas ir patinimai praejo,bet sumazejo pieno..labai tikiuos kad daktare zinojo ka daro israsydama man situ tableciu..nepaklausiau kiek ilgai man jas reikia vartoti,bet vaistininke tai dave 28tabletes.tai ka visas dvi sav? g.gif

Nu gydytojais per daug nepasitikeciau ir siaip vaistu vengiu jei jie nebutini arba gerai istudijuoju info lapeli. Kai buvau nescia, cia buvau pas gydytoja,kosejau ,tai israse antibiotiku, sakau ar cia nescioms galima, nors zinojo ,kad nescia, tai pagalvojo, perbrauke tuos vaistus ir israse kitus doh.gif tai nei tu kitu nepirkau biggrin.gif ir taip pasveikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 03, 16:24)
Nu pientraukis nerodo kiek pas tave pienuko  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif tikriausiai ta jau ne karta girdejai ir taip pat pozymius pgl kuriuos yra nustatoma ar pienuko uztenka, placiau gali rasti internete svarbiausia pakankamas kudikio slapinimasis  smile.gif Tavo vaikelis labai mazas dar tik reguliuojasi jam tas pienelis, mano abu pirmus menesius valge beveik nuolat  biggrin.gif ryte svajodavau ka pietu pasidarysiu, galu gale link vakaro valgydavau sausainius su viena ranka ,o kitoj leliukas zindaa biggrin.gif Mano ir dabar jau visai is krutu nepasakysi ,kad maitinu, jos persipildo tik kai yra jau per daug pienuko, o kai pakankamai tai nieko per daug ir nesijaucia  4u.gif
Papildyta:

Nu gydytojais per daug nepasitikeciau ir siaip vaistu vengiu jei jie nebutini arba gerai istudijuoju info lapeli. Kai buvau nescia, cia buvau pas gydytoja,kosejau ,tai israse antibiotiku, sakau ar cia nescioms galima, nors zinojo ,kad nescia, tai pagalvojo, perbrauke tuos vaistus ir israse kitus doh.gif tai nei tu kitu nepirkau biggrin.gif ir taip pasveikau smile.gif

o kiek laiko viena ir antra kritumi duodi zisti?mano atrodo valgo valgo, numeta, muistosi, vel ikisi valgo valgo, pasimuisto, tada kisu tai spjauna ir viskas,,,ir rekia...
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 03, 13:49)

ir tau pienukas dar tik reguliuojasi 4u.gif siaip per kelias paras susitvarkys, pripras prie naujo ritmo, jei labai daug prisikaupia galima ir mieganciam vaikeliui duoti kruti smile.gif viska darai gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 16:26)
o kiek laiko viena ir antra kritumi duodi zisti?mano atrodo valgo valgo, numeta, muistosi, vel ikisi valgo valgo, pasimuisto, tada kisu tai spjauna ir viskas,,,ir rekia...

As tai duodavau kol zysdavo budavo apie 1 is vienos paskui pakeli,kad atsiruktu 1val is kitos biggrin.gif pakel i,kad atsiruktu, paskui arba uzmigdavo arba vel viskas is naujo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiksliai net nepasakyciau atsimenu zysdavo tol kol man jau nesmagu budavo, tai duodavau kita biggrin.gif duodavau tiek kiek norejo, o jau kai nenori tai ir neduodi biggrin.gif panesioji, paguldai ant pilvuko ir t.t. Labai padedavo vaikjuoste jau su antru thumbup.gif , kai siaip nerami budavo, bet nenoredavo zysti, tai i vaikjuoste ir isijungdavau siurbli (musu toks geras garsas siurblio nereziantis ausies tongue.gif )tai kol isisiurbdavau ir uzmigdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kreveciuke @ 2010 08 03, 15:52)
Maniske anksciau valgydavo lygiai kas 2val. Dabar pradejo valgyti ivairiau, kas 2-4val, o nakti keliasi tik viena karta, kai tuo tarpu pries savaite kelesi 2-3k. Tai kai pajuntu, kad krutyse per daug pieno prisikaupe, nusipumpuoju siek tiek ir i saldikli dedu. Bus kosytem veliau  biggrin.gif Nakti ir tenka kai kada keltis nusitraukineti, ypac jei mazoji anksciau nueina miegoti. O srove pas mane visada yra didele, nespeja ryti, del to verkia.. tai as visada pries duodama kruti siek tiek nusitraukiu i stikline to priespienio. Kad srove mazesne butu. Tada mazyle puikiai pavalgo  thumbup.gif

QUOTE(ada21lt @ 2010 08 03, 17:34)
ir tau pienukas dar tik reguliuojasi 4u.gif siaip per kelias paras susitvarkys, pripras prie naujo ritmo, jei labai daug prisikaupia galima ir mieganciam vaikeliui duoti kruti  smile.gif  viska darai gerai 4u.gif
Papildyta:

kaip gerai kai pas jus randu atsakymus 4u.gif
Atsakyti
o as vis neatrandu atsakymu verysad.gif
vel bandziau duoti kruti. Viskas tvarkoje kaip ir ima, valgo, taip per abi krutis 25 min. valge. Lyg uzsnudo, bet po 5 min. pradejo vel verkti. Daviau savo isstraukto pienuko 50 ml. maza, padariau misinelio 40 ml., tik tada nurimo.

Mano manymu faktas, kad truksta pas mane pieno ir nieko as cia neprigalvosiu.Yra kaip yra...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 03, 18:27)
o as vis neatrandu atsakymu verysad.gif
vel bandziau duoti kruti. Viskas tvarkoje kaip ir ima, valgo, taip per abi krutis 25 min. valge. Lyg uzsnudo, bet po 5 min. pradejo vel verkti. Daviau savo isstraukto pienuko 50 ml. maza, padariau misinelio 40 ml., tik tada nurimo.

Mano manymu faktas, kad truksta pas mane pieno ir nieko as cia neprigalvosiu.Yra kaip yra...

o po tu 5min kai prabudo dar pries duodant buteliuka siulei kruti?
Atsakyti