QUOTE(AXTA @ 2010 07 30, 19:55)
turbut kalbi apie penicilina,as turejau juos vartot kai istino dantis nestumo metu
man tikrai ne iki to buvo
,kad paziureciau,bjauriau jauciaus,nezinau ar ten penicilinas
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 30, 20:54)
Kad visiskai neturetu itakos - tokiu nera.
Tik vienu didesnis procentas patenka i MP, o kitu visai nedaug.
tikrai nezinau,negaliu duot 100%tik daktare sake,kad galiu net negalvodama maitint toliau gerdama tuos antibijotikus.Bet kvaila ,kad neuzsirasiau pavadinimo.
QUOTE(Iriska @ 2010 07 30, 21:37)
Patarimai su kopusto lapu labai gerai, bet tik reikia ji palauzyti, kad sultys issiskirtu. ir po 10min isimti.
Kopusta geriausias salta is saldytuvo po maitinimo det ir gerai subraizyti vidine jo puse su adata
QUOTE(AXTA @ 2010 07 31, 13:46)
diclac
O diclac mano vyras gere nuo stuburo skausmo,o mama juos geria kai skauda nugara arba skauda sanariai.Keista kad nuo skausmo vaistus duoda tokiu atveju.Bet gal klystu.
QUOTE(Boggi @ 2010 08 02, 15:06)
Sveikos mamytes, noriu jusu patarimo. Nebezinau ka daryti, mums jau 7 men, bet naktimis pradejom valgyti kas 1.5 val, kai jau vienu metu valgem tik vienakart nakti. Tokio amziaus kiti vaikai ismiega jau visa nakti, o mes keliames valgyt kas pusantros valandos ir buna, kad dar siaip prasibuna kas valanda, zodziu bemieges naktys kaip su naujagimiu..tas labai vargina..
Manau tai laikina,gal supainiojo nakti su diena.Mano dukra budavo daznai tuos ritmus painiojo.Ir ilgai gal iki kokiu 2 metu nebuvo daug naktu kad ismiegotu visa nakti.Tikra kankyne ,bet apsipratau.