Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Boggi @ 2010 08 02, 14:06)
Sveikos mamytes, noriu jusu patarimo. Nebezinau ka daryti, mums jau 7 men, bet naktimis pradejom valgyti kas 1.5 val, kai jau vienu metu valgem tik vienakart nakti. Tokio amziaus kiti vaikai ismiega jau visa nakti, o mes keliames valgyt kas pusantros valandos ir buna, kad dar siaip prasibuna kas valanda, zodziu bemieges naktys kaip su naujagimiu..tas labai vargina..

vieni ismiega nakti, kiti ne.
maniskiui jau metukai ir trys menesiai ale labai retai kada ismiega iki paryciu neprabudes, siaip kokius bent 3 kartusa keliasi nakti. vargint gal ir vargina, nors jau pripratau kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 07 30, 19:55)
turbut kalbi apie penicilina,as turejau juos vartot kai istino dantis nestumo metu

man tikrai ne iki to buvo verysad.gif ,kad paziureciau,bjauriau jauciaus,nezinau ar ten penicilinas g.gif

QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 30, 20:54)
Kad visiskai neturetu itakos - tokiu nera. smile.gif Tik vienu didesnis procentas patenka i MP, o kitu visai nedaug.  mirksiukas.gif

tikrai nezinau,negaliu duot 100%tik daktare sake,kad galiu net negalvodama maitint toliau gerdama tuos antibijotikus.Bet kvaila ,kad neuzsirasiau pavadinimo.

QUOTE(Iriska @ 2010 07 30, 21:37)
Patarimai su kopusto lapu labai gerai, bet tik reikia ji palauzyti, kad sultys issiskirtu. ir po 10min isimti.

Kopusta geriausias salta is saldytuvo po maitinimo det ir gerai subraizyti vidine jo puse su adata mirksiukas.gif

QUOTE(AXTA @ 2010 07 31, 13:46)

O diclac mano vyras gere nuo stuburo skausmo,o mama juos geria kai skauda nugara arba skauda sanariai.Keista kad nuo skausmo vaistus duoda tokiu atveju.Bet gal klystu. g.gif

QUOTE(Boggi @ 2010 08 02, 15:06)
Sveikos mamytes, noriu jusu patarimo. Nebezinau ka daryti, mums jau 7 men, bet naktimis pradejom valgyti kas 1.5 val, kai jau vienu metu valgem tik vienakart nakti. Tokio amziaus kiti vaikai ismiega jau visa nakti, o mes keliames valgyt kas pusantros valandos ir buna, kad dar siaip prasibuna kas valanda, zodziu bemieges naktys kaip su naujagimiu..tas labai vargina..

Manau tai laikina,gal supainiojo nakti su diena.Mano dukra budavo daznai tuos ritmus painiojo.Ir ilgai gal iki kokiu 2 metu nebuvo daug naktu kad ismiegotu visa nakti.Tikra kankyne ,bet apsipratau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 08 02, 19:32)
O diclac mano vyras gere nuo stuburo skausmo,o mama juos geria kai skauda nugara arba skauda sanariai.Keista kad nuo skausmo vaistus duoda tokiu atveju.Bet gal klystu. g.gif

Aš ir pati tepiausi tepalu su diclacu kai labai blogai buvo su nugara unsure.gif

Iš informacinio lapelio:

Diclac galima gydyti toliau išvardytus sutrikimus.
-Reumatinį sąnarių skausmą (artritą).
-Nugaros skausmą, pečių stingulį, sutrikimą, vadinamą tenisininko alkūne, ir kitus skausmingus griaučių ir raumenų sistemos uždegiminius pakitimus..
-Sausgyslių patempimą, pertempimą ir kitus traumos sukeltus skausmingus pažeidimus.
-Operacijos sukeltą skausmą ir patinimą.

Žindymas
Jeigu Jūs esate žindyvė, reikia pasakyti gydytojui.
Žindymą reikia nutraukti, jeigu Jūs vartojate Diclac, kadangi jos gali pakenkti Jūsų kūdikiui.
Atsakyti
QUOTE(Boggi @ 2010 08 02, 16:06)

Pasiimkit pas save į lovą, nereiks keltis smile.gif Aš su saviške jau pusmetį miegu ir abi kuo puikiausiai išsimiegam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, labai reikia jūsų patarimo, gal ir buvo apie tai kalbėta, bet visiškai neturiu laiko perskaityti visos temos. Mano sūneliui 2 sav. ir kiekvieną kartą, kai maitinu jis toks neramus, spardosi kojytėm, muistosi rankytėm, ir taip skaudžiai tampo man krūtinę, kuri ir taip dabar "nugraužta' gerokai doh.gif Ar neturėtų vaikai nurimti prie mamos ? blush2.gif Kad neturiu pieno nemanau, nes bėga pienukas ir pats, dar nepradėjus maitint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2010 08 02, 20:30)
Sveikos mamytės, labai reikia jūsų patarimo, gal ir buvo apie tai kalbėta, bet visiškai neturiu laiko perskaityti visos temos. Mano sūneliui 2 sav. ir kiekvieną kartą, kai maitinu jis toks neramus, spardosi kojytėm, muistosi rankytėm, ir taip skaudžiai tampo man krūtinę, kuri ir taip dabar "nugraužta' gerokai  doh.gif  Ar neturėtų vaikai nurimti prie mamos ? blush2.gif  Kad neturiu pieno nemanau, nes bėga pienukas ir pats, dar nepradėjus maitint  unsure.gif

Vaikiukas tikriausiai prisiryja oro ir dėl to toks neramus. Pabandykit pakelti, leisti atsirūgti ir turėtų viskas susitvarkyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 08 02, 19:18)
Aš ir pati tepiausi tepalu su diclacu kai labai blogai buvo su nugara  unsure.gif

Iš informacinio lapelio:

Diclac galima gydyti toliau išvardytus sutrikimus.
-Reumatinį sąnarių skausmą (artritą).
-Nugaros skausmą, pečių stingulį, sutrikimą, vadinamą tenisininko alkūne, ir kitus skausmingus griaučių ir raumenų sistemos uždegiminius pakitimus..
-Sausgyslių patempimą, pertempimą ir kitus traumos sukeltus skausmingus pažeidimus.
-Operacijos sukeltą skausmą ir patinimą.

Žindymas
Jeigu Jūs esate žindyvė, reikia pasakyti gydytojui.
Žindymą reikia nutraukti, jeigu Jūs vartojate Diclac, kadangi jos gali pakenkti Jūsų kūdikiui.

nu gal del sutinusiu krutiniu cia taip nusprende duot? g.gif ne neisivaizduoju...o aprasyme vaisto raso,kad nemaitint vaik.Na nesu daktare,bet itariu,akd cia netinkamas vaistas. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Saulute* @ 2010 08 02, 19:30)
Sveikos mamytės, labai reikia jūsų patarimo, gal ir buvo apie tai kalbėta, bet visiškai neturiu laiko perskaityti visos temos. Mano sūneliui 2 sav. ir kiekvieną kartą, kai maitinu jis toks neramus, spardosi kojytėm, muistosi rankytėm, ir taip skaudžiai tampo man krūtinę, kuri ir taip dabar "nugraužta' gerokai  doh.gif  Ar neturėtų vaikai nurimti prie mamos ? blush2.gif  Kad neturiu pieno nemanau, nes bėga pienukas ir pats, dar nepradėjus maitint  unsure.gif

mano zuikis kiek vyresnis,bet buna ir pas mus tokiu pasispardymu,net jei ir alkanas.kartais kalta snopuojanti nosyte,kartais rugtis jam ta kyla,kad net atpila,tai mes pasivalom nosyte,pavakstom pasiglaustom ir vel meginam valgyt.pabandyk rast priezasti kodel taip nutinka.o gal tiesiog apzioti spenelio neina,reiktu gal pamasazuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2010 08 02, 20:30)

Pas mane ir bega pienukas, nepradejus maitinti, o pieno snipstas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 02, 20:23)
Pas mane ir bega pienukas, nepradejus maitinti, o pieno snipstas schmoll.gif

ta prasme manai,kad neuztenki pieno,net jei ir upemis bega? g.gif kodel snipstas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 08 02, 18:20)
Pasiimkit pas save į lovą, nereiks keltis smile.gif Aš su saviške jau pusmetį miegu ir abi kuo puikiausiai išsimiegam smile.gif

mes irgi kartu miegam wub.gif drinks_cheers.gif neisivaizduoju kaip reiktu kelinetis n kartu per nakti isimt idet i lovyte isimt idet...ir paciai ramiau, kai vaikas salia, ir vaikui geriau,ir abiems patogiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu jums tik papasakoti, kad prieš 1,5 metų guodžiausi, skambinau, verkiau, kad neturiu pieno...vaikis mėnesio laiko buvo nepriaugęs net savo gimimo svorio, vos nenumarinau savo kleckelio....visos tik patarinėjo pgl visus reikalavimus...man nuo to nelengvėjo. supratau, kad geriau būsiu bloga mama ir maitinsiu lelių mišiniu, nei leisiu numirti....
bet Dievas turėjo savo planą.... lygiai po metų gimė neišnešiota mergytė. trūko 5 sav. inkubatorius, buteliukas, nusitraukinėjimas.......po 5 parų gavau ją į palatą be inkubatoriaus....nuo krūties žiaukčiojo iki apsivėmimo....pavargdavo net nuo buteliuko....grįžus namo kaupėsi nutraukiamas pienukas...pradėjau duot ir metinukui. iki šiol sėkmingai maitinu savo pienu abu. vienam 1.6m, kitam 6 mėn.....aišku didukas valgo tik naktim...pieno sumažinau iki reikiamo kiekio pamažu, nes jau vakarais sukdavosi galva....jokių pieno krizių nemačiau....dbr nusitraukiu 3 kart paroj.....
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2010 08 02, 23:50)
Sveikos 4u.gif
noriu jums tik papasakoti, kad prieš 1,5 metų guodžiausi, skambinau, verkiau, kad neturiu pieno...vaikis mėnesio laiko buvo nepriaugęs net savo gimimo svorio, vos nenumarinau savo kleckelio....visos tik patarinėjo pgl visus reikalavimus...man nuo to nelengvėjo. supratau, kad geriau būsiu bloga mama ir maitinsiu lelių mišiniu, nei leisiu numirti....
bet Dievas turėjo savo planą.... lygiai po metų gimė neišnešiota mergytė. trūko 5 sav. inkubatorius, buteliukas, nusitraukinėjimas.......po 5 parų gavau ją į palatą be inkubatoriaus....nuo krūties žiaukčiojo iki apsivėmimo....pavargdavo net nuo buteliuko....grįžus namo kaupėsi nutraukiamas pienukas...pradėjau duot ir metinukui. iki šiol sėkmingai maitinu savo pienu abu. vienam 1.6m, kitam 6 mėn.....aišku didukas valgo tik naktim...pieno sumažinau iki reikiamo kiekio pamažu, nes jau vakarais sukdavosi galva....jokių pieno krizių nemačiau....dbr nusitraukiu 3 kart paroj.....

Va cia ziauru..As taip pat buvau bloga mama. Vaika tris savaites badu marinau..paskui spjoviau i visa ta reikala ir primaitindavau misinuku. Aisku pries tai savo pienu, kiek ten jo budavo. Is mano pazystamu mamu, kas trecia primaitindavo. Tikrai ne tiek mazai, kaip raso, kad tik 2-3% negali maitinti - nesamone. schmoll.gif Tiesiog noriu paguosti ir nuraminti tas, kurioms neduota leliu vien tik savo pienu ismaitinti. Nesate prastesnes mamos tikrai. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif Ivertinkite realia situacija - nesikankinkite ir leliu savo nedraskykite.
Atsakyti