Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Algyte @ 2010 07 27, 17:18)
Dar turiu klausima, kiek laiko vaikui pramiegojus reiktu ji zadinti valgyti ir kaip tai padaryti??
Maniskis nakti keliasi valgyti kas 1 - 1.5 val. o diena parpia, siandien jau tris kart meginau zadint maitint, niekaip neprabunda normaliai, tai snaudzianciam ikisu papupa, bet jis nuo zindymo dar labiau uzsiliuliuoja ir iminga. Pientraukis man taip gerai neistraukia kaip vaikas, toli grazu, bijau kad del dideliu pertrauku man neprisigamins pakankamai pieno. Patarkit  4u.gif

Dar gimdymo namuose gulejau su moterim ,kurios ir vaikiukas labiau mego pamiegot, tai sesute patare perengti kai nori pazadinti, panesioti smile.gif gal pades, pas mane tokiu problemu nebuvo, buvo atvirksciai, dziaugdavausi jei valanda pabuna nevalges biggrin.gif
Gal mazo svorio gime? sake iki 3 kg ,kurie gimsta jau reikia zadint maitinimams , nes jie miegaliukai buna smile.gif o kitiems ,manau iki 4 val pertraukos normaliai turetu buti, o taviskiam matyt diena su naktim susimaise, nieko maziukas dar isivaziuos i ritma 4u.gif bent jau nakti pavalgo
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2010 07 27, 17:18)
Dar turiu klausima, kiek laiko vaikui pramiegojus reiktu ji zadinti valgyti ir kaip tai padaryti??
Maniskis nakti keliasi valgyti kas 1 - 1.5 val. o diena parpia, siandien jau tris kart meginau zadint maitint, niekaip neprabunda normaliai, tai snaudzianciam ikisu papupa, bet jis nuo zindymo dar labiau uzsiliuliuoja ir iminga. Pientraukis man taip gerai neistraukia kaip vaikas, toli grazu, bijau kad del dideliu pertrauku man neprisigamins pakankamai pieno. Patarkit  4u.gif

Pirmą mėnesį aš dukrelę keldavau jei miegodavo ilgiau nei 3 val. O padėdavo tik kai nurengdavau ar net tik kai užpakaliuką prausdavau. Nes per miegus tą tie špokiukai ištraukia.

Kai pamačiau, kad priauga normaliai svorio, pieno nemažėjo tai niekada daugiau ir nežadinau schmoll.gif
Atsakyti
karsta.gif musu krize baiges..... soske.gif maze valgo MP net springsta.....aciu mamkos uz palaikyma....

Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2010 07 27, 15:26)
Reikia patarimo maitinančių mamyčių, bet jau primaitinančių kietu maistu, gal kuri atsakysit: : blush2.gif
Kiek laiko turi praeiti, kai vaikas valgė MP iki košės valgymo (pvz. 10 val. geria pienuką, kada geriau duoti košę? - 12 ar 13 val?, o gal anksčiau?) ir kiek laiko praėjus po košės valgymo vėl siūlyti MP?

MP iki metuku ir net pusantru uzima didziaja dali vaikelio mityboje.
Kose NERA keiciama vietoje MP. Primaitinimas pradedamas nuo saukstelio, dvieju darzoviu tyres, po kurios iskart (be jokiu pertrauku) vaikeliui duodamas MP (net ir po koses su mesyte). smile.gif
Valgymo grafikas priklauso nuo jusu, tiesiog pasirenki viena maitinima, kurio metu pirmiausia zmoguciui duodama paragauti tyres, o po to iprastai valgomas MPienels. 4u.gif

QUOTE(Algyte @ 2010 07 27, 16:18)

Keiciant sauskelnytes, isrengiant, kalbinat ir kutenant padukus biggrin.gif

QUOTE(Emanuel @ 2010 07 27, 23:08)
karsta.gif musu krize baiges..... soske.gif maze valgo MP net springsta.....aciu mamkos uz palaikyma....

4u.gif
wub.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Jusu kas gal zinot kokia riba yra priaugimo maitinant pienu kiek maziausiai gali priaugti, kad dar nereiktu primaitinti g.gif
Nes mano dukryte priaugo apie 400 gramu per men ,jai 3men ar man nerimauti ar viskas ok cia
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 27, 23:08)

kaip smagu girdeti wub.gif

QUOTE(ŠANTEL @ 2010 07 28, 16:49)
Norejau paklausti Jusu kas gal zinot kokia riba yra priaugimo maitinant pienu kiek maziausiai gali priaugti, kad dar nereiktu primaitinti g.gif
Nes mano dukryte priaugo apie 400 gramu per men ,jai 3men ar man nerimauti ar viskas ok cia
g.gif

As kiek zinau,tai cia yra visiskai puikus priaugimas,nes i savaite apie trecia menesi priaugama po 100 g,tai ir priaugo tavo dukryte tiek kiek reikia.MAn cia taip pribuveja sake. mirksiukas.gif aisku netaikoma visiems,bet mazdaug.

As atsimenu nezadindavau pirmus menesius,nes manau jei vaikas nori valgyt jis tikrai nubus ir paprasys.Na o zadinu tarp maitinimu,kad nemiegodamas valgytu tai geriausia slapia servietuke per veiduka pervalau,arba uzpakaliuka pakeiciu,tai nubunda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 07 28, 17:49)
g.gif

mano dukryte nuo trecio men priaugineja 350-400g mirksiukas.gif ir visiskai nerimauju- ji guvi, judri, tikrai pienuko uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 07 28, 16:49)
g.gif

Sakyciau pakankamai. mirksiukas.gif Primaitinti nereikia, geriau dazniau pasiulyti kruti. Treciasis menuo yra spartesnio augimo smile.gif Pirmais menesiais priaugiot po daugiau? Mergyte guvi? Vadinasi viskas normoje.
Atsakyti
QUOTE(fluffy_marten @ 2010 07 28, 19:11)
mano dukryte nuo trecio men priaugineja 350-400g  mirksiukas.gif ir visiskai nerimauju- ji guvi, judri, tikrai pienuko uztenka  biggrin.gif

nu ir parasiau doh.gif t.y. visiskai nera nerimo doh.gif biggrin.gif pastebejau kad dauguma leliuku per trecia menesi mazai priauga smile.gif
Atsakyti
nors ir trumpiau zinda,bet per 2sav 400gr priaugo,tai kuri laika busiu rami,tik ar ilgam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 07 30, 13:25)
nors ir trumpiau zinda,bet per 2sav 400gr priaugo,tai kuri laika busiu rami,tik ar ilgam doh.gif

gal koks jam stiprus augimo periodas ir tiek.Saunuolis thumbup.gif wub.gif Gal per ta laika dazniau valge?
Atsakyti
sveikutes!
noriu patarimo,jei dar ne per velu.maitinu leliuka jau 5savaite,viskas buvo gerai pienelio pakankamai,bet pradejau nusitraukinet karts nuo karto(per savo durna galva),na kad vyras vakare pamaitintu is buteliuko,zodziu padariau nesamone.dabar antra diena -krutis dega,temperatura 39,na nera labai kieta,bet skaudi,siand eisiu pas gydytoja,jauciu kad israsys antibiotiku ir lieps nutraukt zindyma verysad.gif .gal yra dar koks issigelbejimas????
is anksto dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AXTA: 30 liepos 2010 - 14:06