QUOTE(Algyte @ 2010 07 27, 17:18)
Dar turiu klausima, kiek laiko vaikui pramiegojus reiktu ji zadinti valgyti ir kaip tai padaryti??
Maniskis nakti keliasi valgyti kas 1 - 1.5 val. o diena parpia, siandien jau tris kart meginau zadint maitint, niekaip neprabunda normaliai, tai snaudzianciam ikisu papupa, bet jis nuo zindymo dar labiau uzsiliuliuoja ir iminga. Pientraukis man taip gerai neistraukia kaip vaikas, toli grazu, bijau kad del dideliu pertrauku man neprisigamins pakankamai pieno. Patarkit
Maniskis nakti keliasi valgyti kas 1 - 1.5 val. o diena parpia, siandien jau tris kart meginau zadint maitint, niekaip neprabunda normaliai, tai snaudzianciam ikisu papupa, bet jis nuo zindymo dar labiau uzsiliuliuoja ir iminga. Pientraukis man taip gerai neistraukia kaip vaikas, toli grazu, bijau kad del dideliu pertrauku man neprisigamins pakankamai pieno. Patarkit
Dar gimdymo namuose gulejau su moterim ,kurios ir vaikiukas labiau mego pamiegot, tai sesute patare perengti kai nori pazadinti, panesioti gal pades, pas mane tokiu problemu nebuvo, buvo atvirksciai, dziaugdavausi jei valanda pabuna nevalges
Gal mazo svorio gime? sake iki 3 kg ,kurie gimsta jau reikia zadint maitinimams , nes jie miegaliukai buna o kitiems ,manau iki 4 val pertraukos normaliai turetu buti, o taviskiam matyt diena su naktim susimaise, nieko maziukas dar isivaziuos i ritma bent jau nakti pavalgo