QUOTE(js. @ 2010 07 23, 12:19)
per 6 sav nuo 3.720 iki 5kg priaugo
QUOTE(uogute @ 2010 07 24, 00:02)
Labas mergytes,
Esu priversta ieskoti patarimo, nes esu ne LT o cia visi nepanikuodami atsako man GI YRA MISINUKAI!!! mat kaip koks atradimas.
turiu savo kudikeli antra savaite, neisnesiotukas gime. maitinu pati kiek turiu pienuko, o dadedu ir misinelio, nes neturiu pakankamai.
ar normalu kad jau antroj savaitej ir musu dozes dar mazos o as neturiu uztenkamai pienuko?
Esu priversta ieskoti patarimo, nes esu ne LT o cia visi nepanikuodami atsako man GI YRA MISINUKAI!!! mat kaip koks atradimas.
turiu savo kudikeli antra savaite, neisnesiotukas gime. maitinu pati kiek turiu pienuko, o dadedu ir misinelio, nes neturiu pakankamai.
ar normalu kad jau antroj savaitej ir musu dozes dar mazos o as neturiu uztenkamai pienuko?
Ar nusitraukineji pienuka ir kaip daznai? Ar mazylis jau is kruties zinda/bando zisti?
BUTINA maitinti + nusitraukineti kas 3-4 valandas, kad pienelio gamyba issibegetu. Butinas oda-oda kontaktas, kai maitinates nuogi (na, mazylis nuogas ant tavo krutines) ir siltai apsikloje. Net jei dar nepakankamai stiprus traukti is kruties, vistiek butinas oda-oda kontaktas.
Jei neprarasi vilties, tikrai ateis laikas, kaimazylis gales megautis tik MP Jam to ypatingai reikia!
uogute, kurioje salyje gyveni???
Reiketu bandyti rasti zindymo konsultante, kuri tikrai nepasakys, kad 'yra misinukai'