QUOTE(Burbuliuke p @ 2010 07 21, 22:38)
O kur tu gyveni?
Papildyta:
Prasau mamyciu pagalbos. bet ne sau. bet labai noriu padeti, tad gal kuri zinosite del ko galetu taip buti? nes dabar ji papildomai duoda misinuka, manau, kad galeu maitint tik mp..
mamyte greit bus 18, vaikeliui vos menuo, idedu jos rasyta pasakojima :
mano mazute valgo is vienos kokia 20min is kitos pan laiko, atrugsta. viskas ok ir vel iesko kruties. Duodi neima pradeda verkt, po to vel kai apsiramina duodi, neima is tolo, gali daryt ka tu nori, duot ta papa kad ir simta kartu neims, pradeda verkt iki paraudimo.. o kartais is vis buna taip kad pavalgo is vienos kokia 30min , duodu kita neima kitos is tolo vel verksmai klykavimai iki paraudimo su pasikukciojimais siaubas kas buna
ir niekaip neima papo , tai tada duodi buteliuka
ji ir atsirugsta ir ne viena karta pavalgiu ir nori dar valgyt iesko baisiausiai bet neima is manes o kai duodi buteliuka tai valgo godziai.. nerigdysi vaiko kai verkia taip ziauriai.. ir is tolo neima papo
kalba netaisyta..
Papildyta:
Prasau mamyciu pagalbos. bet ne sau. bet labai noriu padeti, tad gal kuri zinosite del ko galetu taip buti? nes dabar ji papildomai duoda misinuka, manau, kad galeu maitint tik mp..
mamyte greit bus 18, vaikeliui vos menuo, idedu jos rasyta pasakojima :
mano mazute valgo is vienos kokia 20min is kitos pan laiko, atrugsta. viskas ok ir vel iesko kruties. Duodi neima pradeda verkt, po to vel kai apsiramina duodi, neima is tolo, gali daryt ka tu nori, duot ta papa kad ir simta kartu neims, pradeda verkt iki paraudimo.. o kartais is vis buna taip kad pavalgo is vienos kokia 30min , duodu kita neima kitos is tolo vel verksmai klykavimai iki paraudimo su pasikukciojimais siaubas kas buna
ir niekaip neima papo , tai tada duodi buteliuka
ji ir atsirugsta ir ne viena karta pavalgiu ir nori dar valgyt iesko baisiausiai bet neima is manes o kai duodi buteliuka tai valgo godziai.. nerigdysi vaiko kai verkia taip ziauriai.. ir is tolo neima papo
kalba netaisyta..
va va..ir pas mane panasiai...bet po bikuti mazyle jau pradeda valgyti...fuuh
labai dziaugiuosi, kad siuolaikiniam misiniu ir pientraukiu pasauly yra mamu, kurios palaiko naturaluma-naturalu gimdyma ir maitinima MP. Neseniai mane laaabai nuliudino vienos DVIEJU VAIKU mamos zodziai-tu ka dar maitini savo pienu????? kam to reikia? as motinos pieno nauda netikiu...kai siandien yra tokie pieno pakaitalai, kurie visiskai atitinka MP, max mp maitinti galima butu 1.5 men...KAM SAVE KANKINTI.....
VA KOKIU MAMU BUNA...