Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

wink.gifp+2010 07 21, 22:38-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 07 21, 22:38)
O kur tu gyveni?
Papildyta:
Prasau  mamyciu pagalbos. bet ne sau. bet labai noriu padeti, tad gal kuri zinosite del ko galetu taip buti? nes dabar ji papildomai duoda misinuka, manau, kad galeu maitint tik mp..

mamyte greit bus 18, vaikeliui vos menuo, idedu jos rasyta pasakojima :

“mano mazute valgo is vienos kokia 20min is kitos pan laiko, atrugsta. viskas ok ir vel iesko kruties. Duodi neima pradeda verkt, po to vel kai apsiramina duodi, neima is tolo, gali daryt ka tu nori, duot ta papa kad ir simta kartu neims, pradeda verkt iki paraudimo.. o kartais is vis buna taip kad pavalgo is vienos kokia 30min , duodu kita neima kitos is tolo vel verksmai klykavimai iki paraudimo su pasikukciojimais siaubas kas buna
ir niekaip neima papo , tai tada duodi buteliuka

ji ir atsirugsta ir ne viena karta pavalgiu ir nori dar valgyt iesko baisiausiai bet neima is manes o kai duodi buteliuka tai valgo godziai.. nerigdysi vaiko kai verkia taip ziauriai.. ir is tolo neima papo “

kalba netaisyta..

va va..ir pas mane panasiai...bet po bikuti mazyle jau pradeda valgyti...fuuh ax.gif

labai dziaugiuosi, kad siuolaikiniam misiniu ir pientraukiu pasauly yra mamu, kurios palaiko naturaluma-naturalu gimdyma ir maitinima MP. Neseniai mane laaabai nuliudino vienos DVIEJU VAIKU mamos zodziai-tu ka dar maitini savo pienu????? kam to reikia? as motinos pieno nauda netikiu...kai siandien yra tokie pieno pakaitalai, kurie visiskai atitinka MP, max mp maitinti galima butu 1.5 men...KAM SAVE KANKINTI..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif blink.gif blink.gif

VA KOKIU MAMU BUNA... gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuel: 22 liepos 2010 - 09:18
wink.gifp+2010 07 21, 22:38-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 07 21, 22:38)
“mano mazute valgo is vienos kokia 20min is kitos pan laiko, atrugsta. viskas ok ir vel iesko kruties. Duodi neima pradeda verkt, po to vel kai apsiramina duodi, neima is tolo, gali daryt ka tu nori, duot ta papa kad ir simta kartu neims, pradeda verkt iki paraudimo.. o kartais is vis buna taip kad pavalgo is vienos kokia 30min , duodu kita neima kitos is tolo vel verksmai klykavimai iki paraudimo su pasikukciojimais siaubas kas buna
ir niekaip neima papo , tai tada duodi buteliuka

ji ir atsirugsta ir ne viena karta pavalgiu ir nori dar valgyt iesko baisiausiai bet neima is manes o kai duodi buteliuka tai valgo godziai.. nerigdysi vaiko kai verkia taip ziauriai.. ir is tolo neima papo “

Visu pirma manau,kad 30 minuciu vienos krutines tai jau daug,ziurint kokio amziaus maziuke.As pradzioj abi krutis po 20 min duodavau,dabar uztenka po 10 minuciu kiekviena,nes stipriau istraukia ir greiciau atsigeria.Maziuke matyt iesko kruties ne del valgio,o del nusiraminimo,kad neklykint geriua pamegint soske ikist.Nes kazkaip man rodos,kad ji ne valgyt nori,o tik nusiramint,kitaip imtu krutine godziai.Tai tokie mano pamastymai. g.gif

QUOTE(Emanuel @ 2010 07 22, 09:07)
VA KOKIU MAMU BUNA... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

keikvienos pasirinkimas laisvas kaip vaikus augint,kad ir kaip ziauriai tai skambetu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
nebezinau ka daryti, taip noriu maitinti savo maziuka, o jauciu, kad pienelio smarkiai pradejo mazeti verysad.gif ar gali buti, kad taip nutiko del to, kad pradejau KT gerti?jau dvi savaites verysad.gif
Atsakyti

Liudna, labai liudna ir ne tiek del mamu (kurioms tiesiog truksta informacijos!), bet del tu mazu Zmoguciu, kurie negauna to, kas jiems gyvybiskai svarbu verysad.gif
Misinukas ne is tolo !!!! nepanasus i Mamytes Piena! Mamos Pieno sudetis bent 10 kartu
platesne ir pienelis yra GYVAS. Misiniai niekada tokie nebus. Deja.
Tokios mamos tai paprasciausios 'reklamu aukos' (kurios ir primaitinti pradeda nuo 4 men, sventai tikedamos gamintoju apgaule).

QUOTE(entrix @ 2010 07 22, 09:36)
sveikos mamos  4u.gif
nebezinau ka daryti, taip noriu maitinti savo maziuka, o jauciu, kad pienelio smarkiai pradejo mazeti  verysad.gif ar gali buti, kad taip nutiko del to, kad pradejau KT gerti?jau dvi savaites  verysad.gif

Be jokios abejones tai kontraceptiniu tableciu poveikis.
Kokias tabletes geri (progestogenu?).
Bet nenustok maitinti, tiesiog dazniau glausk prie kruties mirksiukas.gif

Is tiesu pirmaji pusmeti, protingai maitinant krutimi, pastojimo galimybe itin maza ir be hormoniniu tableciu. mirksiukas.gif

QUOTE(sarafea @ 2010 07 22, 09:25)
keikvienos pasirinkimas laisvas kaip vaikus augint,kad ir kaip ziauriai tai skambetu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Ziauri tiesa.
Tik kodel negalvojama, kad ir tas mazas, ka tik gimes ZMOGUTIS, turi savo teises ir poreikius?? Kazkodel kai kurios mamos tik apie save galvoja (bet ir cia jos klysta, nes zindymas labai teigiamai veikia moters sveikata), bet ne apie vaikeli? g.gif Stai kas liudniausia verysad.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 22 liepos 2010 - 11:07
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 22, 10:07)

Tai kam tada jos vaikiukus gimdo, jei nenori savęs vargint schmoll.gif Motinystė amžinas "vargas" taip išeina g.gif
Atsakyti
as tai net tokiu ciudu esu girdejus, kad kai kurios jau gimdykloj kazkokius vaistus isgeria kad pienas nepradetu gamintis ir krutys nesusigadintu doh.gif toks jausmas, kad tie leliukai kaip aksesuarai aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(entrix @ 2010 07 22, 09:36)
sveikos mamos  4u.gif
nebezinau ka daryti, taip noriu maitinti savo maziuka, o jauciu, kad pienelio smarkiai pradejo mazeti  verysad.gif ar gali buti, kad taip nutiko del to, kad pradejau KT gerti?jau dvi savaites  verysad.gif

mano ginkologe sake siuo metu negert KT,gali but del sito hormoninio preparato ir mazeja g.gif

QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 22, 11:24)
Tai kam tada jos vaikiukus gimdo, jei nenori savęs vargint  schmoll.gif Motinystė amžinas "vargas" taip išeina  g.gif

drinks_cheers.gif vargas vargas,kas bijo to mielo wub.gif vargo,is tiesu tada lai negimdo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 07 22, 11:28)
as tai net tokiu ciudu esu girdejus, kad kai kurios jau gimdykloj kazkokius vaistus isgeria kad pienas nepradetu gamintis ir krutys nesusigadintu  doh.gif  toks jausmas, kad tie leliukai kaip aksesuarai  aggressive.gif

net negirdejau, kad dar buna kazkokiu vaistu, kad pienas nesigamintu. g.gif bet tos mamos, kurios atsisako maitinti vien tam kad papai nenutystu blink.gif tai pavadinciau tikromis savanaudemis. tai kam tada is vis vaikus gimdyti???? mano nuomone tai yra savanaudiskumas.
as pvz esu tik uz mamos piena thumbup.gif juk taip gera, kai vaikelis apima papuly ir taip godziai valgo. Nera grazesnes akimirkos wub.gif be to mp yra pats sveikiausias, ir jo nepakeis jokie misinukai. na ir kas kad vaikelis daznai papulio praso, bet mes juk mamos, tokia musu pareiga, aukotis (kad ir savo papus) del tu mazu angeleliu.
as savo mergytei neduodu nei jokiu arbateliu, nei misinuku, nei vandenuko kaip daug kas pataria. kam to reikia? jei salia yra pienelis.
Atsakyti
Nukrypom nuo temos, bet visgi tokia realybe.

QUOTE(agneciuke @ 2010 07 22, 13:39)
net negirdejau, kad dar buna kazkokiu vaistu, kad pienas nesigamintu.  g.gif  bet tos mamos, kurios atsisako maitinti vien tam kad papai nenutystu  blink.gif tai pavadinciau tikromis savanaudemis.

Vaistu, kurie stabdo pienelio gamyba, yra. Tais paciais hormoniniais vaistais gydoma pvz Parkinsono liga arba nevaisingumas... cool.gif

Kalbant apie krutu 'nutysima', velgi labai netesingai tos mamos masto biggrin.gif , NES krutys padideja ir visi audiniai 'pasitempia' jau nestumo pradzioje, todel bent karta pastojus (net jei ir nestumas nutruksta!!) krutys jau niekuomet nebebus tokios, kokios buvo paauglystej biggrin.gif Tai hormoniniai pokyciai.
Atsakyti
va va..ir pas mane panasiai...bet po bikuti mazyle jau pradeda valgyti...fuuh ax.gif

labai dziaugiuosi, kad siuolaikiniam misiniu ir pientraukiu pasauly yra mamu, kurios palaiko naturaluma-naturalu gimdyma ir maitinima MP. Neseniai mane laaabai nuliudino vienos DVIEJU VAIKU mamos zodziai-tu ka dar maitini savo pienu????? kam to reikia? as motinos pieno nauda netikiu...kai siandien yra tokie pieno pakaitalai, kurie visiskai atitinka MP, max mp maitinti galima butu 1.5 men...KAM SAVE KANKINTI..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  blink.gif  blink.gif

buna buna, daznai buna, kad nenori savo papu gadint, nezinodamos, kad jau nuo nestumo susigadino..

QUOTE(sarafea @ 2010 07 22, 09:25)
Visu pirma manau,kad 30 minuciu vienos krutines tai jau daug,ziurint kokio amziaus maziuke.As pradzioj abi krutis po 20 min duodavau,dabar uztenka po 10 minuciu kiekviena,nes stipriau istraukia ir greiciau atsigeria.Maziuke matyt iesko kruties ne del valgio,o del nusiraminimo,kad neklykint geriua pamegint soske ikist.Nes kazkaip man rodos,kad ji ne valgyt nori,o tik nusiramint,kitaip imtu krutine godziai.Tai tokie mano pamastymai. g.gif
keikvienos pasirinkimas laisvas kaip vaikus augint,kad ir kaip ziauriai tai skambetu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mazylei menuo.. ji tik gimus valge po 1, 5 val ir po to vistiek klykdavo, gn gydytoja sake primaitint misinuku.. ir dar tos mergaites vienos kruties spenelis idubes.

QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 22, 14:55)

Kalbant apie krutu 'nutysima', velgi labai netesingai tos mamos masto  biggrin.gif , NES krutys padideja ir visi audiniai 'pasitempia' jau nestumo pradzioje, todel bent karta pastojus (net jei ir nestumas nutruksta!!) krutys jau niekuomet nebebus tokios, kokios buvo paauglystej  biggrin.gif  Tai hormoniniai pokyciai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 22, 10:07)
max mp maitinti galima butu 1.5 men...KAM SAVE KANKINTI..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  blink.gif  blink.gif

man atrodo kad maitinti MP daug patogiau. Ar kelimasis naktį maišyti misinuko mamos nekankina? blink.gif
va siandien puisei dienos visi tryse buvom isvare į miestą su reikalais ir malonumais, tai ką: mazuke pradeda zyzaliot, aš prie papulio lauko kavinėje pamaitinu ir vaikas vėl laimingas, jokio vargo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nesuprandu koks cia aukojimasis jei pati maitini,o jei jau taip figura rupi,tai tuos uz tuos pinigus isleistus misinukam turbut ir plastine operacija galima pasidaryt biggrin.gif
o del patogumo tai paciai maitinant i miesta isejus nereikia puse namu su savim pasiimt,o ir nakti atsikeli,as net normaliai issibudint nespeju,nors vaikas ir miega savo lovytej
tik kad nezinau kiek jis suvalgo,man kai zaliai mamytei vis idomu ar pakankamai privalge
Atsakyti