Burnyte svari, jeigu butu pienlyge manau tada gal naktimis nevalgytu..o ji nakti valgo ir diena jeigu speju pakysti kruti kol dar visiskai neatsibudo..... , o vat kai atsibunda, preejus kuriam laikui pradeda reikalauti valgio kruties neisiulysi niekaip, jau viska isbandziau....tai dabar darau uzmiega, svelniau pazadinu ir ikisu papuka, kad pavalgytu, bet dazniausiai vaikai gi kaprizija pries miega-pavalgo ir uzmiega.....sakot neduot buteliuko, o tai kas man belieka, vaika badu marinti?? bandziau buteliuko neduoti, tada alkana tokia isterika sukele, kad net anyta atbego issigandus is apacios....
oj jau negaliu...
Burbuliuke, kur gimdet???
Sveikos mamytes! As jau maitinu savo mazyli 7 men krutimi ir va dabar iskilo toks klausimukas: rugsejo menesi planuojam su MB vaziuoti i vestuves i kita miesta, mazyliui tuo metu bus 9 men, tai galvoju palikti ji priziureti sesei paliksiu maziukui savo saldyto pienelio (kuri tikiuosi valgys, reiks padaryti repeticija pries vaziuojant), o pati noreciau per vestuves pora tauriu sampo gurkstelt tai kada jau galima maitinti krutim po alkoholio vartojimo? jei nusitrauksiu ta "bloga" piena, tai kitos dienos vakare gal jau galesiu maitinti? Aciu uz atsakyma
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 21, 09:40)
Burnyte svari, jeigu butu pienlyge manau tada gal naktimis nevalgytu..o ji nakti valgo ir diena jeigu speju pakysti kruti kol dar visiskai neatsibudo..... , o vat kai atsibunda, preejus kuriam laikui pradeda reikalauti valgio kruties neisiulysi niekaip, jau viska isbandziau....tai dabar darau uzmiega, svelniau pazadinu ir ikisu papuka, kad pavalgytu, bet dazniausiai vaikai gi kaprizija pries miega-pavalgo ir uzmiega.....sakot neduot buteliuko, o tai kas man belieka, vaika badu marinti?? bandziau buteliuko neduoti, tada alkana tokia isterika sukele, kad net anyta atbego issigandus is apacios....
oj jau negaliu...
oj jau negaliu...
oi kaip man visa tai zinoma, lygiai ta pati sakiau su pirma dukra.Klykint vaiko nenorejau,va ir pasekoje pieno nebebuvo.Nepyk tavo postuose jauciasi visiskas netikrumas del buteliuku.Arbata visiskai nereikalinga,bent jau ta nutraukta piena is butelio duok ir tai bus geriau.
Tikrai nebezinau net ka tau ir sakyt,viskas nuo tavo stiprumo ir uztikrintumo priklauso. laikykis.
p+2010 07 21, 06:48-->
As mielai (susirasom AZ).
Mazyle gime Kedainiuose? Mmm, turiu ir as prisiminimu is gimdymo Kedainiuose
Na, buteliukas lieka buteliuku, kita vertus ju visokiu yra, galima butu pasirinkti toki, kuris butu bent kazkuo panasesnis i mamos kruti (nezinau kaip Lietuvoje, bet cia, Anglijoje, tikrai galima rasti tinkamu)
O siaip zinoma geriau pavalgiusi ir laiminga mergyte, ir kol tame buteliuke MP, o ne sintetinis misinukas - jokia cia nuodeme.
Gal kitos mamytes dar tures kokiu ideju.
Manau si reikaliuka imanoma isspresti, tik reikia sugalvoti sau tinkamiausia plana. Nes juk musu isitikinimai turi didele reiksme musu eviksmams ir sekmei.
Jei isgeriama nedidele taure vyno ar alaus, alkoholis pakankamai greitai pasisalina is zindyves organizmo. Tam reikia mazdaug 3 valandu. Jei isgerta daugiau ir stipresniu gerimu, 'issivalymo' procesas gali uztrukti 13 valandu ir ilgiau. Zodziu viskas priklauso nuo to, kiek to alkoholio sunaudota.
Nusitraukineti MP nereikia, kadangi pienelyje alkoholis neuzsilaiko...jis grizta i krauja ir palaipsniui pasisalina is organizmo.
Na o 'pasitreniruoti' valgyti ne is kruties butinai pabandykit anksciau
QUOTE(Burbuliuke p @ 2010 07 21, 06:48)
As mielai (susirasom AZ).
Mazyle gime Kedainiuose? Mmm, turiu ir as prisiminimu is gimdymo Kedainiuose
sakot neduot buteliuko, o tai kas man belieka, vaika badu marinti?? bandziau buteliuko neduoti, tada alkana tokia isterika sukele, kad net anyta atbego issigandus is apacios....
Na, buteliukas lieka buteliuku, kita vertus ju visokiu yra, galima butu pasirinkti toki, kuris butu bent kazkuo panasesnis i mamos kruti (nezinau kaip Lietuvoje, bet cia, Anglijoje, tikrai galima rasti tinkamu)
O siaip zinoma geriau pavalgiusi ir laiminga mergyte, ir kol tame buteliuke MP, o ne sintetinis misinukas - jokia cia nuodeme.
Gal kitos mamytes dar tures kokiu ideju.
Manau si reikaliuka imanoma isspresti, tik reikia sugalvoti sau tinkamiausia plana. Nes juk musu isitikinimai turi didele reiksme musu eviksmams ir sekmei.
QUOTE(DaivaVe @ 2010 07 21, 10:47)
jei nusitrauksiu ta "bloga" piena, tai kitos dienos vakare gal jau galesiu maitinti? Aciu uz atsakyma
Alkoholis labai lengvai patenka i MP ir jo didziausias koncentracija mamos pienelyje buna praejus 30-60 minuciu po gerimo, jei geriama uzkandant , tuomet mazdaug po 60-90 minuciu.Jei isgeriama nedidele taure vyno ar alaus, alkoholis pakankamai greitai pasisalina is zindyves organizmo. Tam reikia mazdaug 3 valandu. Jei isgerta daugiau ir stipresniu gerimu, 'issivalymo' procesas gali uztrukti 13 valandu ir ilgiau. Zodziu viskas priklauso nuo to, kiek to alkoholio sunaudota.
Nusitraukineti MP nereikia, kadangi pienelyje alkoholis neuzsilaiko...jis grizta i krauja ir palaipsniui pasisalina is organizmo.
Na o 'pasitreniruoti' valgyti ne is kruties butinai pabandykit anksciau
QUOTE(sarafea @ 2010 07 21, 11:03)
oi kaip man visa tai zinoma, lygiai ta pati sakiau su pirma dukra.Klykint vaiko nenorejau,va ir pasekoje pieno nebebuvo.Nepyk tavo postuose jauciasi visiskas netikrumas del buteliuku.Arbata visiskai nereikalinga,bent jau ta nutraukta piena is butelio duok ir tai bus geriau.
Tikrai nebezinau net ka tau ir sakyt,viskas nuo tavo stiprumo ir uztikrintumo priklauso. laikykis.
as pienuka nutraukta ir davineju...arbata duodavau kai karsta buvo..bet ka tak priverciau maziuke paimti kruti pavalgyti...jau tokia nepatenkinta, zyzianti, bet pavalge kazkiek... jau kiek man dziaugsmo..
aciu jums mamytes uz pagalba ir palaikyma, tikrai lengviau, kai gali pasiguosti...
P.S buteliuka ilgai ieskojau, kad butu panasus i kruti, tai TT firmos labiausiai primena papuka, toki ir ddavinejau...
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 21, 11:14)
as pienuka nutraukta ir davineju...arbata duodavau kai karsta buvo..bet ka tak priverciau maziuke paimti kruti pavalgyti...jau tokia nepatenkinta, zyzianti, bet pavalge kazkiek... jau kiek man dziaugsmo..
aciu jums mamytes uz pagalba ir palaikyma, tikrai lengviau, kai gali pasiguosti...
P.S buteliuka ilgai ieskojau, kad butu panasus i kruti, tai TT firmos labiausiai primena papuka, toki ir ddavinejau...
kaip as dziaugiuosi kartu su tavimi ir toliau taip mergytes
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 21, 11:14)
ka tak priverciau maziuke paimti kruti pavalgyti...jau tokia nepatenkinta, zyzianti, bet pavalge kazkiek...
Manau tikrai mazyle supras, kad pienelis is kruties - nepakeiciamas
gimdziau kaune
del maitinimo is buteliuko.. viena pazystama maitino mazyle mp is buteliuko beveik 4men , o visai neseniai kazkas pasidare, kad ji pradejo valgyt is kruties ir buteliuko nebeima.. as uz tai, kad geriau mp is buteliuko, nei visiskai jokio mp.. del paciu buteliuku, avent firmos neblogi, kai vaziuodavau i mokslus mazyle likdavo su teveliu ir valgydavo is avent buteliuko.. tevelis sake, kad neblogas ir nebudavo jokiu problemu man gryzus, kad neimtu kruties ar pan.. esu girdejus, kad kai kuriem vaikeliams priimintinesnis silikonis, nei krutis.. bet daugiau ne ka galiu sia tema pasakyti..
Na ir vel lankausi siame skyrelyje su klausimeliu
Dabar kai tokie karsti orai, norisi kuo daugiau atsivesint ir vis mano krutys pasigauna kokio skersvejuko ir skauda Na bent jau as taip suprantu, kad skauda del perputimo, nes guzu jokiu nebuna, pienliges pozymiu irgi nera...
Ka daryti kai perpucia krutis? Ar tiesiog islaukti ta laika nieko nedarant?
Dabar kai tokie karsti orai, norisi kuo daugiau atsivesint ir vis mano krutys pasigauna kokio skersvejuko ir skauda Na bent jau as taip suprantu, kad skauda del perputimo, nes guzu jokiu nebuna, pienliges pozymiu irgi nera...
Ka daryti kai perpucia krutis? Ar tiesiog islaukti ta laika nieko nedarant?
sveikos mamytes:) gal kam reikia -padovanuosiu saldyta pienuka,nes mano mazyle kategoriskai atsisake ji gerti kai paragavo misinuka...as nerukau ir negeriu,vartoju vitaminus.........
QUOTE(maliska @ 2010 07 21, 22:11)
sveikos mamytes:) gal kam reikia -padovanuosiu saldyta pienuka,nes mano mazyle kategoriskai atsisake ji gerti kai paragavo misinuka...as nerukau ir negeriu,vartoju vitaminus.........
O kur tu gyveni?
Papildyta:
Prasau mamyciu pagalbos. bet ne sau. bet labai noriu padeti, tad gal kuri zinosite del ko galetu taip buti? nes dabar ji papildomai duoda misinuka, manau, kad galeu maitint tik mp..
mamyte greit bus 18, vaikeliui vos menuo, idedu jos rasyta pasakojima :
mano mazute valgo is vienos kokia 20min is kitos pan laiko, atrugsta. viskas ok ir vel iesko kruties. Duodi neima pradeda verkt, po to vel kai apsiramina duodi, neima is tolo, gali daryt ka tu nori, duot ta papa kad ir simta kartu neims, pradeda verkt iki paraudimo.. o kartais is vis buna taip kad pavalgo is vienos kokia 30min , duodu kita neima kitos is tolo vel verksmai klykavimai iki paraudimo su pasikukciojimais siaubas kas buna
ir niekaip neima papo , tai tada duodi buteliuka
ji ir atsirugsta ir ne viena karta pavalgiu ir nori dar valgyt iesko baisiausiai bet neima is manes o kai duodi buteliuka tai valgo godziai.. nerigdysi vaiko kai verkia taip ziauriai.. ir is tolo neima papo
kalba netaisyta..
QUOTE(maliska @ 2010 07 21, 22:11)
nes mano mazyle kategoriskai atsisake ji gerti kai paragavo misinuka...
Itikink mazyle Misinukas ne per nago juodyma neprilygsta tavo Pienui.