Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

ag,pasitikek savim,kad daznai valgo nieko keista nes dar maziukai jie.manau ir kitos su didesne patirtim pasakytu kad mamos pienas yra toks,kokio mazylui reikia.vyras jei nakti neissimiega ir burba siusk kitur miegot.ir pasakyk kad tau reikia ju paramos ir palaikymo, o ne burbejimo.

mano pradejo atpylinet iskart pavalges svieziu pienu ir nemazai,bent jau man taip atrodo.svorio priaugo,atrodo linksmas.

arktika,as pradzioj nusitraukinedavau,tai su vargais 60ml-90ml, nusitraukdavau ir jam pilnai uztekdavo pirmas pora sav.tai kad nemanau kad mazia pieno turi.mano ir valgo kazkur apie 20 min.
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2010 07 20, 15:50)
Tiesiog idomu, ar yra vilties ismokinti leliuka normaliai valgyti is kruties, nes dabar sugaistu be galo daug laiko nutraukinedama, duodama kruti, po to primaitindama ir dar nutraukdama ta kruti is kurios valge.
Aciu uz atsakymus

Be jokios abejones YRA 4u.gif
Kiekviena sugaista minute vaikelio sveikatos saskaita - didelis inasas ateiciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 20, 17:04)
Noreciau tave nuraminti ir pasidziaugti, kad esi saunuole, jei maitini dvynukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir kaip smagu - porele  wub.gif
Taip, taio yra LABAI NORMALU  smile.gif
Tiek mamai, tiek vyrui reiketu zinoti dar ir tai, kad tokiems mazulyciams mamos krutys atstoja ne tik valgi, tai taippat ir siluma, ramybe, meile, demesys ir visi kudikiski poreikiai viename asmenyje.  wub.gif

ačiū, nes jau rimtai pergyvenau, mama jau ruošiasi svarstykles pirkt kad svert po kiekvieno maitinimo, tipo ar tikrai pavalgo..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2010 07 20, 16:50)
Sveikos,

Ar turite kuri patirties su neisnesiotuku zindymu?
Manoji gime 33 savaiciu, ir dziaugemes, kai vietoj zonduko jau valge is buteliuko, o kruti pradejau duoti 36 savaite. Deja, nesuvalgo ji tiek kiek reikia (30 ml dazniausiai), matuoju sverdama, tenka primaitinti. Tokiems leliukams svoris itin svarbus, tai nesinori laikyti pusbadziu, ir netikiu, kad 30 ml yra tiek, kiek leliukui reikia.
,

Pati tokios konkrecios patirties, bet bent per kursus sake jokiu budu nematuoti svorio po maitinimu norint suzinoti kiek privalge, nes tai netikslu, juk kudikis ne uzbonas i kuri kazkas ipilama, taip tik sau stresa gali isivaryti.Pienukas labai gerai is kart isisvaina. Daugiau pasitikejimo savimi, auga vaikeliai labai greit , paaugs ir po truputi pats lengviau zys.Dabar kantrybes labai greit viskas pasitaisys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2010 07 20, 16:08)
ačiū, nes jau rimtai pergyvenau, mama jau ruošiasi svarstykles pirkt kad svert po kiekvieno maitinimo, tipo ar tikrai pavalgo.....  doh.gif

stenkis kazkaip "nusikratyt" mamos, nes panasu, kad tau ji daugiua trukdo nei padeda. turek tvirta savo nuomone apie vaikelio maitinima, nenusileisk, neklausyk, buk tikra tuo ka darai, nes tai tavo vaikeliai 4u.gif galim susitikti ir pasneketi apie maitinima wink.gif as taip pat is kedainiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
ir netikiu, kad 30 ml yra tiek, kiek leliukui reikia.

Koks jusu svoris?

Deja, nesuvalgo ji tiek kiek reikia (30 ml dazniausiai)
Dabar valgom apie 65-70 ml 8 kartus per para, is kruties suvalgo apie 30 ml.
Tad per para suvalgot apie ~560ml...
Ir kiek priaugot per pirmaji menesi?

Siek tiek nukrypsiu nuo temos... blush2.gif
wink.gifp+2010 07 20, 17:25-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 07 20, 17:25)
as taip pat is kedainiu  mirksiukas.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Mano gimtasis miestas... wub.gif
Kaip tik griztu atostogu. yahoo.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 20 liepos 2010 - 17:38
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 20, 18:35)
Koks jusu svoris?

Tad per para suvalgot apie ~560ml...
Ir kiek priaugot per pirmaji  menesi?
Siek tiek nukrypsiu nuo temos...  blush2.gif

Gime 2200g, po to nukrito iki 2020g. Per pirmaji men priaugom 800 g. Per para priauga ~20-50g. Per para suvalgom virs 500 ml (palaipsniui didinu, neseniai dar apie 400 valge), paskutinem dienom padidinau, tai apie 560 bus.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 20, 13:16)
siandien net zliumbiau atsisedus...toks idealus vaikas buvo. Nekaprizingas...o dabar..3 men.praejo, ir lyg man kas pakiso kita kudyki...skaiciau kazkur kad apie 3 men buna uzeina tokia krize vaikui...gal cia tai ir yra?????????

jei tikrai tikrai nori maitint pati,dek uztikrintai buteliukus i sona...tik tavo uztikrintumas leis vaikui pajausti sauguma. mirksiukas.gif Tai ne krize ,o augimo fazes.Man sake pribuveja,kad jos buna 6 savaite,poto lyg apie 10 savaite,poto 3 menesiu.Kai vaikuciai staigiai ugteli,tai jiems ir pienuko daugiau reikia,tada jie nori vis dazniau pazysti nei iprastai.

QUOTE(Ag* @ 2010 07 20, 15:24)
Mama virš galvos stovi nusitraukinet liepia tipo neužtenka, vyras jaučiu irgi dėl nuovargio jau nori mišinukais maitint (tipo pas mane pienukas per liesas ir alkani leliukai)  nebežinau ką ir daryt  verysad.gif  tik pabunda iškart prie papuko ir paskui gali žysi ir valanda ir daugiau, ar čia normalu?????  verysad.gif jau pati pradėsiu tikėt kad pienukas blogas kažkoks  cray.gif

Va tos mamytes,as irgi su savaja si karta kovojau,kad nesikistu,nei tas pienas liesas nei ka.Prisigalvoja sovietiniu mitu ir erzina maitinancias mamytes.Svarstykles yra gerai,bet sverti reiktu savaites gale,o ne kasdien.Tuomet galima pamatyti ar vaikui tikrai uztenka pienuko.Kasdieninis sverimas tik is proto isvarys,nes viena kart daugiau pavalgys kita kart maziau,o jei dar geriau suvirskins,tai svoris bus svyruos.

QUOTE(js. @ 2010 07 20, 16:08)
vyras jei nakti neissimiega ir burba siusk kitur miegot.ir pasakyk kad tau reikia ju paramos ir palaikymo, o ne burbejimo.

mano pradejo atpylinet iskart pavalges svieziu pienu ir nemazai,bent jau man taip atrodo.svorio priaugo,atrodo linksmas.

As irgi vyra issiunciau i kita kambari,siaip galetu nebumbet nei mamos nei vyrai,tegu geriau valgyt padaro ir namus sutvarko,nes menesi tai tikrai uzburtai tik ir zindysi mazylius,kol isivaziuos maitinimai.

Mano irgi kartais atpylineja tiek sveiziu pienu,tiek varske.Pastebejau,jei duodu punktualiai po 10 minuciu kiekviena krutine,bet dazniau,tai pradejo maziau atpilynet. thumbup.gif

Truiu viena drauge su dvynukais,tai moteris ismaitino apie 4 menesius,nezinau kaip ten kas,bet as manau,saunuoles tos mamytes,kad ryztasi net du iskart maitint. wub.gif thumbup.gif

saunuole,Ast-alaus,kad palaikai mamaytes,tokia parama ir nuraminimas padaugins maitinanciuju mamyciu gretas wub.gif
Atsakyti
[quote=sarafea,2010 07 20, 19:38]
jei tikrai tikrai nori maitint pati,dek uztikrintai buteliukus i sona...tik tavo uztikrintumas leis vaikui pajausti sauguma. mirksiukas.gif Tai ne krize ,o augimo fazes.Man sake pribuveja,kad jos buna 6 savaite,poto lyg apie 10 savaite,poto 3 menesiu.Kai vaikuciai staigiai ugteli,tai jiems ir pienuko daugiau reikia,tada jie nori vis dazniau pazysti nei iprastai.

bet kad ji i kruti ne ziuret nenori...bandziau visaip siulyti, jau rekia vaikas kaip valgyti nori, bandziau ivairiom pozom, net kutine praploviau ramunelem...tik paliecia speneli ir i isterika....nu niekaip!!!!! maitinti labai noriu, bet jau 4 diena taip...rankos svyra jau, nebezinau ka daryti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif jau ir pati irzi pasidariau, stengiuos prie mazes buti linksmesne....bet as jau nevilty.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 20, 19:56)
tik paliecia speneli ir i isterika....

Burnyte svari, pienliges neturit??? g.gif

sarafea, aciu 4u.gif
Gal pasirodys keista, bet man taaaaaip smagu, kai zinau, kad maitinanciu mamyciu yra daug ir ju daugeja!! wub.gif Ir jei mano postai ir palaikymas kazkuriai bent siek tiek pagelbeja, tikrai jauciuosi geriau.
Kai skaitau postus apie iskentetus skausmus, bet vilti ir dideli nora zindyti, net sirdi suspaudzia...Mamytes galimybes isties beribes. wub.gif
Atsakyti
bet kad ji i kruti ne ziuret nenori...bandziau visaip siulyti, jau rekia vaikas kaip valgyti nori, bandziau ivairiom pozom, net kutine praploviau ramunelem...tik paliecia speneli ir i isterika....nu niekaip!!!!! maitinti labai noriu, bet jau 4 diena taip...rankos svyra jau, nebezinau ka daryti... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif jau ir pati irzi pasidariau, stengiuos prie mazes buti linksmesne....bet as jau nevilty.

nepasiduok,tu stipri 4u.gif primigtynai duok krutine,gal reikia maziukei laiko suprast,kad buteliuko nebegaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 20, 17:35)
Mano gimtasis miestas... wub.gif 
Kaip tik griztu atostogu. yahoo.gif 

mano ne gimtasis, bet cia gime mano meile ir mano dukreles tetis wub.gif gal iseitu mums susitikti? kur gyvensi?

musu dukrytes ta pacia diena gime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke ;)p: 21 liepos 2010 - 06:49