QUOTE(europosbamba @ 2010 07 13, 11:14)
Sveikos mamytes,jungiuosi ir as i jusu gretas,musu krikstynos rugpjucio 14d,suku galva kur galima butu atsvesti,kad butu gamtoje,o ne miesto kavineja kokioj,kur jus ruosiates svesti?
Sveika,
Aš irgi norėjau gamtoje, bet nepavyko. Buvau sugalvojusi krikštyti Kernavės bažnyčioje, po to pasifotografuoti tarp piliakalnių ir į kavinę Kernavės bajorynę, bet kavinė jau vestuvininkų užimta šeštadieniais, bažnyčioje irgi vietos beveik nebėra... Tada radau kavinę gamtoje Valakampiuose, bet kai atsiuntė sąmatą už šventinius pietus 10 žmonių 1500 Lt be alkoholio.... tai praėjo noras. O patiems rūpintis maistu per krikštynas, kaip jau minėjo kitos mamytės, tai tikrai nesinori - jokios šventės... Todėl nieko neliko kaip pasirinkti kavinę mieste šalia bažnyčios. Bet , tikiuosui, bus labai jauku, elegantiška ir skanu Pro langą matoma Užupio Angelo skulptūra, manau suteiks tam tikros nuotaikos Nebus stalų nukrautų mišrainėmis ir silkėmis - kiekvienam svečiui indelis salotų, karštas patiekalas ir užkandžiai prie vyno ir alaus. Rinktinis vynas...
Papildyta:
QUOTE(pumyte83 @ 2010 07 13, 11:52)
mergaites o gal kas tiksliai zinote kur buna pirkti tu dideliu muilo burbulu.aciu
Gal yra ir dar didesnių, bet aš žinau tokius, kur pakuotė atrodo kaip kardas. Ištrauki, pajudini prieš vėją - ir skrieja burbulai. Yra Limpopo parduotuvėse, berods ir Rimi. Kaina apie 15 Lt.
Gal galite patarti, kur nusipirkti nebrangias baltas basutes 1 metų berniukui?