QUOTE(rivera @ 2010 07 09, 09:54)
Is tikro del to kopijavimo
. Geriau naudot ideja, ir kurt savo zodzius. Kodel? Nes dalyvavau krikstynose kaip kriksto mama buvo dvynuku krikstynos. Kitam vaikui kita mama. Ji buvo pasiruosus viska ta pati kas yra cia SM
. Tiesa pasakius buvo ne tik neidomu (bent man) bet ir kazkaip nuvalkiota, visi tekstai tie patys zodis zodin
. Nes pati ruosiausi ir vis skaitinejau sia tema, ziurinejau viska. Tad labai nesiruosiau nes zinojau jog snekesiu tai kas tuo momentu saus i galva. Manau sekesi neblogai, iskalba prie stalo nesiskundziu
. Dovaneliu neruosiau ,nes buvo ne ta liaudis kuri ivertins ir supras varga triusa ir ideja.
Nepatinka man jau tas sudarytas krikstynu standartas, mamos mes pacios pilnos ideju tik gal kartais tingim
?
Dabar ruosiuosi savo dukriuko krikstynoms, vel gi viska ziuriu, minciu turiu tik laiko nerandu viska igyvendinti. Todel dovaneliu ieskau per siulancius savo paslaugas sioj srity. Stalo puosimas ir sventimo vietos , maisto gaminimas, apranga visai seimynai ir t.t.. Noriu mazos grazios sventes, nes kita tokia svente bus gal negreit
Mano broliene krikstys mergyte po 2 savaiciu tai atsiunte man parodyt,kaip padare laikrastuka,tai daug ka ta pati radau,ka ir savo laikrasti parasius,net kai kurie paveiksleliai buvo panaudoti toki patys
nors interneto platybes dideles,bet sutapo....tai as jau perdarineju savaji,nes tikrai nenoriu,kad po menesio sveciai vel gaus po toki pati laikrastuka atminciai
ir visos idejos manau tapatinsis