Sveikutės
Jungiuosi ir aš prie visų planuotojų
Noriu paklausti kur Kaune jūs spalvotai spausdinatės (kokybiškai ir pigiai) ir laminuojatės? Kokios kainos?
QUOTE(neramune @ 2010 07 08, 12:49)
Sveikutės
Noriu paklausti kur Kaune jūs spalvotai spausdinatės (kokybiškai ir pigiai) ir laminuojatės? Kokios kainos?
Spausdinau spalvotai tai LŽŪU, centriniuose rūmuose, pas budėtoją pasiklausk, pasakys kur rasti, nes biski painu. Lapas A4 gavosi po litą. Kokybiškai ir greitai. Laikraštukus ten spausdinau, tai 16 lapų kaina gavosi 16 lt. Dar spausdinau kitų lapų, tai ir nuolaidą pritaikė
Merginos padėkit dar keletą originalių užduotėlių sugalvoti - baisiai norisi man dar kažkuom papildyt - ale nieks smagaus/įdomaus galvon nelenda
DOVANA - SERTIFIKATAS
SVEIKINAME, JŪS LAIMĖJOTE "SAVAITGALIS SU XXX PROGRAMĄ!!!
JŪSŲ LAUKIA :
- 7.30 VAL- NUOSTABUSIS RYTAS, PROGRAMOJE - košės
paruošimas per 5 min, jei nespėjate, nemokamas XXX koncertas, pačių naujausių, jos sukurtų dainų.
- 8-12 VAL- XXX LINKSMINIMAS PAVADINIMU ŠOKIM
GROKIM- NESUSTOKIM", jei pasirodymas stringa, naujausios XXX dainos kuriamos tą pačią akimirką.
- 12 VAL- PIETŪS - programos laimėtojas, turi pagaminti
tokį patiekalą, kurio, XXX , pavydėtų net Prezidentai.
- 13 VAL- PIETŲ MIEGAS
- 16 VAL- EKSKURSIJA PAS KARVES, mergaitė mėgsta tik
šviežią pieną- laimėtojui MELŽIMO KURSAI PRIVALOMI!
- IKI 21 VAL CIRKO PASIRODYMAS, klouno, žonglieriaus, liūtų
dresuotojo vaidmenys - laimėtojas turi atlikti nepriekaištingai.
NUO 22 VAL- NAKTINIS BUDĖJIMAS, pasiruošti daug kavos.
DOVANA - SERTIFIKATAS
JŪSŲ LAUKIA :
paruošimas per 5 min, jei nespėjate, nemokamas XXX koncertas, pačių naujausių, jos sukurtų dainų.
GROKIM- NESUSTOKIM", jei pasirodymas stringa, naujausios XXX dainos kuriamos tą pačią akimirką.
- 13 VAL- PIETŲ MIEGAS
QUOTE(Zivile0515 @ 2010 07 08, 12:27)
simta kartu skaiciau apie sirsiu medu...bet nesigilinau, o dabar cekavumas uzvalde...o ka daryti su juo kaaaaaaaa
na pagamini ir ka..saugoti..ar cia doavan kam nors...ar valgyti per krisktynas...
pasiklydau.........
na pagamini ir ka..saugoti..ar cia doavan kam nors...ar valgyti per krisktynas...
pasiklydau.........
Esu gidrėjus, kad pačioje pradžioje, prieš valgį, susėdus prie stalo, visiems duodama paragauti pirmiausia širšių medaus, per Krikštynas tai vadinama kūdikio košele
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 08, 12:44)
merginos noriu pasitarti
Jau seniau buvau apie tai užsiminus, bet likau nesuprasta
QUOTE(Rasicka* @ 2010 07 08, 13:57)
Merginos padėkit dar keletą originalių užduotėlių sugalvoti - baisiai norisi man dar kažkuom papildyt - ale nieks smagaus/įdomaus galvon nelenda
DOVANA - SERTIFIKATAS
JŪSŲ LAUKIA :
- 13 VAL- PIETŲ MIEGAS
DOVANA - SERTIFIKATAS
JŪSŲ LAUKIA :
- 13 VAL- PIETŲ MIEGAS
Rasicka*, neisizeisk, yra truputi klaideliu...
o tavo prizas labai ge ras. manau, kad nieko netruksta. beje, gera minti darei, as irgi noriu kazka panasaus sugalvoti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 07 07, 17:32)
Gavus sveciu sarasa supratau, kas cia kaltininkas
negaliu nerekomenduoti tokios kaip tu tegyvuoja srekas
vikusituka kur klaidos - nieko matyt nebematau jau ...
nieko stebetino - tuoj turbūt akinių dar prireiks, kiek tiek laiko prie kompo sėdžiu čia prie tų visų paveiksliukų ieškojimo, kėlimo, redagavimo ir t.t. ir t.t.
..... bet rimtai nematau klaidų..
pakomentuokit, nes , na, kad neapsijuokt prieš liaudį
nieko stebetino - tuoj turbūt akinių dar prireiks, kiek tiek laiko prie kompo sėdžiu čia prie tų visų paveiksliukų ieškojimo, kėlimo, redagavimo ir t.t. ir t.t.
..... bet rimtai nematau klaidų..
pakomentuokit, nes , na, kad neapsijuokt prieš liaudį
QUOTE(estetė @ 2010 07 08, 11:58)
Esu gidrėjus, kad pačioje pradžioje, prieš valgį, susėdus prie stalo, visiems duodama paragauti pirmiausia širšių medaus, per Krikštynas tai vadinama kūdikio košele
ah ..dabar man aisku.
na nenorėjau įnešti, sumaišties, bet niekas nesako mirkti temoje, bet jei visoms gerai, man ir nieko tokio, dėl privatumo, tai ten ir yra privatu labiau nei temoje, , ten yra tai,ko mamos nededa į temą, nes yra ir asmeninių foto ir t.t man negaila, slaptažodžių, bet truputį neteisinga kitų mamų atžvilgiu, tokių visokių idėjų galima ir temose viešų pasižiūrėt, ten viskas šiek tiek privačiau, žodžiu čia yra mano nuomonė, ir nebūtina jos paisyti
dėl košių čia tas širšių medus yra patiuninguota senovinė tradicija, kaip visi grįždavo namo, susėsdavo prie stalo, tuomet krikšto mama turi išsivirus košės nepamenu tiksliai kokios, bet aš viriau grikių, nes man skaniausia , būtinai iš molinio indo ir mediniu šaukštu, ir visi aplink stalą siunčia tą indą ir įsideda košės šaukštą ir būtinai visą suvalgo, kad vaikas visą gyvenimą būtų sotus ir sveikas,
dėl košių čia tas širšių medus yra patiuninguota senovinė tradicija, kaip visi grįždavo namo, susėsdavo prie stalo, tuomet krikšto mama turi išsivirus košės nepamenu tiksliai kokios, bet aš viriau grikių, nes man skaniausia , būtinai iš molinio indo ir mediniu šaukštu, ir visi aplink stalą siunčia tą indą ir įsideda košės šaukštą ir būtinai visą suvalgo, kad vaikas visą gyvenimą būtų sotus ir sveikas,
Galvojau magnetukus su mazylio foto ten uzsakineti sveciams atsiminimui http://www.artiq.lt/ siaip brangoka ten bet gal kokybiska? gal kuri susiduret?
QUOTE(cviekiuke @ 2010 07 08, 08:54)
Ne ne ne tai. Nu reiks bandyt ieskotis, bet kurioj temoj
QUOTE(zyzna @ 2010 07 08, 12:55)
Tikra tiesa, pastovei sėdėti šitoj temoj paprasčiausiai laiko nėra va ir dabar mažylį užmigdžiau ir atbegau prie kompo visokių etikečių ir saldainių popierėlių daryt
ir vat man toks klausimas iškilo- saldainių popieriukus spauzdinat ant paprasto popieriaus?? nes mano brolis (būsimas krikštatėvis) pamatė, sako kad labai negražiai atrodys ant paprasto popieriaus, nes tikri saldainių popierėliai truputį blizgus?? tai vat, kas darėt, kaip vaizdas spauzdinant ant paprasto popieriaus??
O prisijungimo duomenų dar laukiu
ir vat man toks klausimas iškilo- saldainių popieriukus spauzdinat ant paprasto popieriaus?? nes mano brolis (būsimas krikštatėvis) pamatė, sako kad labai negražiai atrodys ant paprasto popieriaus, nes tikri saldainių popierėliai truputį blizgus?? tai vat, kas darėt, kaip vaizdas spauzdinant ant paprasto popieriaus??
O prisijungimo duomenų dar laukiu
As kiek esu dariusi saldainiu popieriukus, tai visada spausdinau ant paprasto popieriaus, bet norint graziau galima pasiklausti kanceliariniu prekiu parduotuvese, ten buna ivairiu lapu, bet del labai blizgaus tai nezinau.
Del slaptazodziu davimo tai net nezinau, gal labiau palaikau ideja pazinti zmogu. Labai suprantu rupesti del duomenu istrynimo arba nukopijavimo. As kai ruosiausi savo sunaus krikstynoms irgi turejau mazai laiko (per velai susigriebiau ), todel perverciau tik keleta temeliu ir dabar kai ziuriu daug ka praleidau. Bet nemanau, kad del to labai nukentejo svente, tik maziau atrakciju. Ko pati nemokejau pasidaryti pirkau, aisku sablonai butu labai praverte. Bet turint mazai laiko ir labai reikiant dauguma siulo tai uz pinigus. Tai gal ir suprantama noras labiau pazinti zmogu ir suzinoti kokiems tikslams jam reikia duomenu. Zinau kiek darbo yra idedama ruosiantis ir darant ivarius darbelius, t.y. krykstukas, saldainiai ir pan. Todel manau tikrai gali buti skaudu toms, kuriu duomenis panaudotu negraziems tikslams. O nemazai informacijos tikrai galima rasti viesai. As prisijungimo duomenu neturiu, tai mano pasisakyma galite vertinti kaip kam patinka