Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmigdyti kūdikį neduodant krūties?

QUOTE(edisada @ 2006 05 30, 14:29)
Musu mazajai beveik 4,5mėn. Taigi pupa miega tik su papuku. Paguldai i lovyte ir pyksta, issibudina. Vakare uzmiega tik is trecio karto, kol visai bezysdama uzsiliuliuoja. Vargelis..
Siandien bandziau pagudraut, kai paguldziau miegot ciulptuka daviau.. vis vien issibudino.  Gi laabai protinga..
Gal ka patarsit?

Man, zinok, nuo 4,5 men pavyko jai kisti ciulptuka kai jau beveik miega. Ir dabar jau greit 5,5 men bus taip ir darom lotuliukas.gif

O miega ji savo lovytej. As ja salia saves pastaciau ir dugna nuleidziau iki musu lovos aukscio. Tai galima sakyti, kad miegam vienoj lovoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulik: 06 rugsėjo 2006 - 21:33
mums savu laiku padejo pasildyta lova (karsta buteli i kaldra iviniodavom) vaikiukas tada is mano silto glebio i silta kaldra papuldavo ir miegodavo toliau neprabusdamas. dabar jau dvi svaites nakti su diena sumaisem tai jau niekas nebepadeda.....
Atsakyti
As su savo mazaja taip draugauju nuo pirmu dienu doh.gif siaip netaip pripratom po truputeli prie buteliuko ,bet jau kai nenori tai ir neikisi ,jokios arbateles nepadeda.O kartais kaip uzeina tai ir be papuko uzmiegam ,vat su naktim sunkiau ziojasi ir jiesko kaip pauksciukas. O prie ciulptuko niekaip negalim priprast ,galiu kist ir mieganciai ,tai kai pakelia aliarma doh.gif tada greiciau kisu papa doh.gif
Atsakyti
Labukas, mamytes,
miegam ir mes su papuliu, keliasi dukryte per nakti kelis kartus zisti. Uzmiegam tik su papuliu ne tik naktiniam miegeliui, bet ir pokaiciui ax.gif Zinduko neciulpiam, is bonkos gerti irgi nemokam blush2.gif , tai papulis yra geriausias draugas bigsmile.gif
Miego kartais, aisku, truksta, bet gal juk neamzinai truks sis periodas mirksiukas.gif Gal ir nereiktu tu leliuku iki kokiu pusantru-dveju metu kazkaip drastiskai pratinti prie mums patogios tvarkos? g.gif
Atsakyti
miegojome ir mes ax.gif Po to iaugome is tos stadijos, pasidare anksta 3 lovoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2006 12 03, 13:27)
Labukas, mamytes,
miegam ir mes su papuliu, keliasi dukryte per nakti kelis kartus zisti. Uzmiegam tik su papuliu ne tik naktiniam miegeliui, bet ir pokaiciui  ax.gif Zinduko neciulpiam, is bonkos gerti irgi nemokam  blush2.gif , tai papulis yra geriausias draugas  bigsmile.gif
Miego kartais, aisku, truksta, bet gal juk neamzinai truks sis periodas  mirksiukas.gif Gal ir nereiktu tu leliuku iki kokiu pusantru-dveju metu kazkaip drastiskai pratinti prie mums patogios tvarkos?  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2006 12 03, 13:27)
Labukas, mamytes,
miegam ir mes su papuliu, keliasi dukryte per nakti kelis kartus zisti. Uzmiegam tik su papuliu ne tik naktiniam miegeliui, bet ir pokaiciui  ax.gif Zinduko neciulpiam, is bonkos gerti irgi nemokam  blush2.gif , tai papulis yra geriausias draugas  bigsmile.gif

pas mus tokia pati situacija, mums 5 men, bandem pratinti prie soskių, buteliukų, bet nemoka valgyt, tai tik pažaidžia ir mišinuką išpilam... doh.gif bet jau tuoj pradės valgyti kitokį maistą ir užaugsim be soskyčių ir buteliukų, gal tai ir geriau, nereiks atpratint nuo jų... g.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir lengviau pasidare. Ne mes vieni tokie.

QUOTE(Mamushiukas @ 2007 03 23, 02:59)
miegojome ir mes  ax.gif Po to iaugome is tos stadijos, pasidare anksta 3 lovoje  biggrin.gif

Kai mum patapo anksta trise, tai tetis buvo "ismestas" blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O ka daryt? g.gif g.gif g.gif Kaip nenoriu zviegimo puse nakties arba nemiegojimo naktimis (jau isbandyta). Diena miega vienas. Nesinori dienos su naktim maisyt ax.gif
Pasidalinkit patirtim tos, kuriom tai praeitis.
Atsakyti
jeigu turite dvigulę lovą, galima lovytę pristumti prie lovos ir nuimti sienelę - mažylis miegos ir su jumis ir atskirai. Aš taip po trupūti pratinu savo lelių.

O šiaip kūdikis ir turi užmigti su krutim - tokia jau yra jo prigimtys. ax.gif Atkreipkit diemesį, kad daugumoj jeigu vaikas užmiega be papulio, jis vistiek jieško krutes pakaitalo - čiulptuko, marliuko, pirštuko, arba iš viso antklodelės kraštą čiulpia. blink.gif
Atsakyti
mano mazius irgi tik su papuku uzmiega. As jau noreciau,kad jis nakti bent nebevalgytu,bandziau duoti arbateles atsigerti,bet tik pravirgdziau maziu ir teko vel papuka duot. Jau pavargau...
Atsakyti
Mano uzmiega tik su zinduku bigsmile.gif Labai labai retai su papuku, kai jau buna visiskai nuvarges ir po triju patraukimu uzluzta. Ir taip jis nuo pat gimimo. Pavalgo pieno, po to pradeda nervuotis, kad pienas i burna bega, pilvas sotus, o zisti dar norisi malonumui. Ikisu zinduka ir guldau i lovyte, ramu thumbup.gif Tiesa, kol maitinu, apsiklojam abu su maziuko kaldryte, paskui, kai ikeliu i lovyte, uzkloj su jau pasildyta kaldryte. Viena taip ismaitinau virs metu, kitam jau irgi metai suejo thumbup.gif

Rasau nepopuliariai, uz zinduka, bet kad taip yra... O nakti, kai nori valgyti, zinduku neuzkisi, valgo kas 2-3 val., viena pertrauka buna ilgesne, kartais net iki 6 val., kartais kokios 4 val.

Taip kad kiekvienam savo... Mes atradom mums tinkanti buda.
Atsakyti
Mano panelei tuoj du metukai, o uzmiega tik su papuku burnoje. Ir vakare, ir diena. Tiutes ciulpt ir gert is buteliuko taip ir neismoko... Per nakti kelis kartus pabunda ir iesko papo. Jau man darosi idomu, kada tai baigsis. Dirbtinai nieko daryt nenoriu, manau, kad nesiimsiu jokiu drastisku priemoniu.
Atsakyti