Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmigdyti kūdikį neduodant krūties?

Mamytes, o kur patartumet guldyti, ar i lovyte, ar drauge kai jau nebeduosiu (.)?
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2012 11 06, 11:25)
Mamytes, o kur patartumet guldyti, ar i lovyte, ar drauge kai jau nebeduosiu (.)?

na jei visa laik miegojote kartu, tai gal siektiek sunkiau bus, bet geriau migdyti atskirai - kad vaikutis atprastu ieskoti nakti. Ir jau ir jum ramiau (nors pirmas pora naktu gal taip ir nepasirodys). O jei sunku uzmigdyti tai pabandykite kokiose supynese arba virbro keduteje. Kai uzmiega ir perkelkite i lovyte.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2012 11 06, 12:25)

Kaip širdis jaučia, taip ir darykit mirksiukas.gif Aš manau, kad mamos artumas visada geriau, bet kiekvienas atvejis skirtingas. Jei vaikui bus didelis stresas ir pienelio nebegauti ir dar atskirai miegoti, tai tikrai neeksperimentuočiau vaiko nervų kaina.
Atsakyti
Galbūt rasite naudingos informacijos šia tema šiame puslapyje: http://zindymas.lt/node/46
Atsakyti
Ačiukas visoms 4u.gif
Greitu laiku bandysime kankinti viens kitą...
Pranešiu kaip seksis.
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as i Jusu buri verysad.gif
Mano dukrytei jau 9 menesiai ir per tuos 9 menesius dar ne karto neturejau ramios nakties. Abu su vyru jau taip pavargom doh.gif Dukryte miega arba ant papo pasikabinusi arba vyro glebyje. Kazkaip su pirmu sunumi neturejom jokiu bedeliu, maitinau iki metuku, pries miegeli pavalgydavo, kartais uzmigdavo bezysdamas, po to nakti kelis kartus pazysdavo ir tai sakyciau tik kad isitikinti kad salia esu. Buvo vienas malonumas ji maitinti. Na o dukryte tai baigia isvesti is kantrybes, uzmiega tik ant papulio, na arba dar vyras nesiodamas uzmigdo, bet jei tik guldai ja i lova, ji pabunda ir isteriskai reikalauja supimo arba papuko. Tai taip ir gyvenam, kol as atsiprausiu vyras ja migdo nesiodamas, po to as jau guluosi su ja i lova. Ir neduok dieve is jos sugalvociau islipti doh.gif O taip noretusi vaikams uzmigus skirti bent valandele laiko sau ir vyrui verysad.gif Ryte tas pats, noreciau atsikelti anksciau uz vaikus ir ramiai isgerti puodeli kavos, bet kur tau, tik pakeliu antklodes krasteli, mazoji jau reikalauja kruties doh.gif Tikiuosi rasiu Jusu temeleje kazkokios pagalbos...
Atsakyti
Na mano vaikas dieną iki šiol tik su pienuku užmiega biggrin.gif Ir tikrai ilgai didelis gerbėjas pienuko buvo, bet man tai atrodė normalu ax.gif Vis dėl to, aš manau, kad niekas nevyksta šiaip sau. Visas vaiko elgesys turi priežastis. Dabar jai taip tiesiog reikia, praeis kažkiek laiko ir nebereikės. O kada praeis, labai gali būti, kad priklausys nuo tėvelių kantrybės. Nes kuo labiau pyksti ir nori atstumti vaiką, tuo jis labiau glaudžiasi...

Linkiu kantrybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mums keturi mėn., naktį valgom tris kartus, miegam kartu.Neišsimiegu, bet man patogu. Pediatrė siūlo migdyti lovelėje šalia savęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 16, 14:11)
Mums keturi mėn., naktį valgom tris kartus, miegam kartu.Neišsimiegu, bet man patogu. Pediatrė siūlo migdyti lovelėje šalia savęs g.gif

Aš bandžiau migdyti lovelėj be vieno krašto pristumtoj prie mūsų lovos, bet vis tiek viskas baigdavosi tuo, kad bemaitinant abu užmigdavom ir taip ir likdavo vaikas biggrin.gif Ir net tas prisitraukimas iš jo lovelės prie savęs mane vargino ir išbudindavo, tai ką jau kalbėti, kaip išvargintų kilnojimas į lovelę ir atgal doh.gif Juk tada reikia laukti, kol pavalgys, nemiegoti. Man nėra didesnio patogumo už miegojimą su žindomu vaiku smile.gif
Atsakyti
Ir man taip patogu, kad nereikia keltis iš lovos, bet sako kad paskui pripras prie gero rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif manajai princesytei 1 metukai ir 1men. dar vis valgom rytais ir vakarais, ir kas be ko nakti keliasi maziausiai pora kartu zysti, aisku cia jau buna dagiau nevalgymas, o uzsiliuliavimas biggrin.gif bet va nuo gimimo visada miegojo savo lovytej ir atsikeldavo pavalgyti tik, po to galedavau guldyt atgal ir parpdavo, bet dabar situacija pasikeite, jau jeigu pabunda, pazindzius jau turiu guldytis i musu lova, nes jau prasideda isterijos doh.gif o uzmigdau irgi tik atsigulus salia as ar vyras, tad ji glosto plaukus su parovimais, kad net silpna jau kartais pasidaro blink.gif kazkaip buvau isitikinus, kad jau nuo gimimo, jei migdau lovytej ir miega, tai bus pripratus ir nekils rupesteliu, o pasirodo nieko panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 16, 14:11)

Mano berniukui jau 1m2men, iki metu uzmigdavo tik zindomas, o nakti keldavosi 6-8kartus, miegodavo visada kartu nuo pat gimimo, nes lovyteje greit pabusdavo ir vekdavo. Nuo metuku mazdaug vakare pagerdavo pienuko, bet nebeuzmigdavo su krutine, uztektdavo tutuko ir kad sale guleciau, bet vis keldavosi nakti kokius 8 kartus. Labai pavargdavau, ne nuo maitinimo, o nuo budejimo, kad is lovos neiskristu, nes labai blaskydavosi, kai pora kartu nakti nesugaudziau ir issirito, tai labai issigandau ir nuo kitos nakties iskart pradejau migdyt lovytes, maniau bus vargas,bet klydau, paguldziau vaikuti i lovyte idaviau tutuka, paglosciau galvyte ir pasakiau apapa, biskis pasigraudino, bet uzmigo ir net nakti nuo to karto nebereikia zindyt, pirma savaite atsibusdavo viena karta ir verkt pradedavo, tada vel tutuka iduodavau ir miegodavo, o dabar jau miega nepabusdamas thumbup.gif . Tai as manau turi ateit laikas, kai maziukas pats pasiruos uzmigdi be kruties, persikraustyti i lovyte ir t.t. ir nereikia jokiu drastisku pratinimu, nor is savo gydytojos visokiu pasiulymu suliaukiau, bet dariau taip kaip liepia sirdis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ZanetaLLL @ 2012 11 16, 14:27)
Sveikos, mamytes  smile.gif manajai  princesytei 1 metukai ir 1men. dar vis valgom rytais ir vakarais, ir kas be ko nakti keliasi maziausiai pora  kartu zysti, aisku cia jau buna dagiau nevalgymas, o uzsiliuliavimas  biggrin.gif  bet va nuo gimimo visada miegojo savo lovytej ir atsikeldavo pavalgyti tik, po to galedavau guldyt atgal ir parpdavo, bet dabar situacija pasikeite, jau jeigu pabunda, pazindzius jau turiu guldytis i musu lova, nes jau prasideda isterijos  doh.gif o uzmigdau irgi tik atsigulus salia as ar vyras, tad ji glosto plaukus su parovimais, kad net silpna jau kartais pasidaro  blink.gif kazkaip buvau  isitikinus, kad jau nuo gimimo, jei migdau lovytej ir miega, tai bus pripratus ir nekils rupesteliu, o pasirodo nieko panasaus  smile.gif

Jus pabandykit su vaikuciu kalbeti ir jai sakyti kad cia jos lovyte ir jai reikia cia miegot, kad kaip keistai skambetu mano mazuliui padejo biggrin.gif . Nes visad vos pamatydavo, kad nesu link lovytes pradedavo verkti, tai net nebebandydavau guldyt iki 1m1men, visada miegojo kartu, bet pabandziau viena kart nesant kalbeti su juo, tai jis i mane ziurejo klausesi ir paguldziau kuo puikiausiai, jokiu asaru nebuvo, paglosciau galvyte, pasakiau, kad gerutis, caca, saunuosis ir pati atsiguliau i lova, bet sale lovyte buvau prisistumus, tai norejo pasigraudinti, lupyte patempe, bet uzmigo thumbup.gif . Dabar jau visa menesi miega savo lovytei, bet kiekviena vakara guldydama turiu pasakot, koks jis jau didelis, koks geras, kad miega savo lovyteje biggrin.gif
Atsakyti