QUOTE(giedriuciuke @ 2012 11 02, 15:34)
sveikos, turiu ir as problema. kazkaip dauguma kalba apie maziukus. na o maniskiui 2.3m ir vis dar negali ismiegoti nakties be MP
jau biski ir pavargau, bandziau neduoti, tai klykia, verkia ir neislaiko mano nervai
viena nakty pavyko ismiegoti be MP bet sekancia nakty as imigau, nes nemiegojus buvau, o kai prabudau radau mazaji miegant su krutim burnoj. buvau palikus kelias naktis is eiles. miegojo ramiai be prabudimu. pasiemiau, bet efekto jokio
gal ka patarsit. ar vis dar kenteti ir laukti kol pats atsisakys..
Na, manau, prievarta nelabai ką pakeis... Gal ir susitaikytų vaikas ilgainiui, bet geriau nemokėti to kainos. Šiaip dažniausiai vaikai turi savų priežasčių žįsti, kurių mes galim niekad ir nesužinoti. Manau, galima vis švelniai bandyti, tarkim, vandenuko naktį nubudusiam pasiūlyti ar tiesiog paglostyti, bet neleisti įsiverkt. Ir ne kartą jau pastebėjau - kol mama nori labai nutraukti žindymą, tol vaikelis būna prilipęs, tik mama susitaiko ir nusiramina - vaikas ima ir pats anskčiau ar vėliau atsisako
Ir čia viskas suprantama - vaikas jaučia įtampą, dėl to nori kuo daugiau ramintis prie mamos.
Sėkmės jums