O man nėra kolkas problemos ir su krūtim užmigdyt...Kai nori-užmiega ir be jos,tik,kad pas mus įprasta-prieš pat einant naktinio miegelio-MP..Diena aišku užmiegam ir pačios,ir užsuptos,ir su soske,ir su MP-priklauso nuo nuotaikos
maniskis uzmiega ivairiai...kai nera kamuoliuo (ant kurio namuose uzsulu) tada migdosi su papuliu...su teciu visai nieko reikia...daineles tik...nakciai tik papulis:) bet kartais apsikabinam ir uzmiega...aisku tik po MP valandos dozes...matyt atsibosta ciuskinti ir tada jau kitaip bando uzmigti:)
QUOTE(snekaliukas @ 2012 08 27, 16:26)
O man nėra kolkas problemos ir su krūtim užmigdyt...Kai nori-užmiega ir be jos,tik,kad pas mus įprasta-prieš pat einant naktinio miegelio-MP..Diena aišku užmiegam ir pačios,ir užsuptos,ir su soske,ir su MP-priklauso nuo nuotaikos
jums gerai
Visus miegielius uzmigdavo ant kruties ( nebent lauke vezimuke) iki kol nepradejo pratintis prie darzelio ( 9men buvo). tai pietu miegeliui ten tiesiog "nuluzdavo" nuo ispudziu gausos.... ir mamytes nepasigesdavo. o nakciai pradejo uzmigt pati kazkur 14men. pradzioj budavo taip - susirangom kartu, ji paciunkuoja... tada dar reik knygele paskaityt ir tada jau miega. o paskui pasidare, kad nu mama aciu, bet man taves nebereikia... nu ir ka - beveik 16 men MP atsisake pati. Zodziu, neverciau sito uzmigimo paciai ne kiek - laukiau, kol tam atejo naturalus laikas. aisku, padejo ir tai, kad dukra, kai tik pradejo prie darzelio pratintis, pradejo ir nakciai miegoti kitam kambary savo lovytej...
Pas mus ir pietu ir vakare uzmigdavo su MP. O kai nutraukiau maitinima tai salia turedavau guleti apie valanda kol uzmigdavo, veliau tas laikas vis trumpejo. Budavo ir skandalu, kad miegoti neis:-)
O kokio amziaus buvo lelius kai nutraukei?
QUOTE(Hopeidea @ 2012 07 31, 00:30)
raminta1985, jūsų vaikiukui labai genda/ sugedę dantukai?Kokio amžiaus mažiukas?
Kodėl jūs tikite, kad MP gadina dantukus? Aš labai atsiprašau, jei klausimai per daug asmeniški, galit ir neatsakyti.Tiesiog man įdomu, kodėl taip manote
Aš nemaitinau MP pirmutinio- dantys buvo idealūs, ir iki šiol idealūs.
Antrąjį maitinau du metus su trupučiu, nors jau nuo metukų turėjo du dantukus pagedusius.Bet aš tai "nurašiau" genams ( mano prasti) ir dar tam, kad jau 7 mėnesių turėjo 7 dantukus, ir maitinau toliau, kol pats atsisakė.
Kodėl jūs tikite, kad MP gadina dantukus? Aš labai atsiprašau, jei klausimai per daug asmeniški, galit ir neatsakyti.Tiesiog man įdomu, kodėl taip manote
Aš nemaitinau MP pirmutinio- dantys buvo idealūs, ir iki šiol idealūs.
Antrąjį maitinau du metus su trupučiu, nors jau nuo metukų turėjo du dantukus pagedusius.Bet aš tai "nurašiau" genams ( mano prasti) ir dar tam, kad jau 7 mėnesių turėjo 7 dantukus, ir maitinau toliau, kol pats atsisakė.
musu draugai vieni maitino MP beveik iki 3 m. Naktinis maitinimas vaikiukui buvo ypatingas.
po kiek lako gyde vaikui beveik visus dantis. Paklojo ne viena tukstanti. Gydytoja sake, kad cia jiems buvo naktinio maitinimo pasekme. Mano giminaite odontologe - taip pat pries naktinius maitinimus kategoriskai (nuo tada kai dantys atsiranda).
QUOTE(fasion149 @ 2012 09 27, 21:16)
Mano giminaite odontologe - taip pat pries naktinius maitinimus kategoriskai (nuo tada kai dantys atsiranda).
Manau, kategoriškumo čia negali būti. Reikia pasverti naudą prieš žalą. Neretai dantukai ir 4 mėn. išdygsta, o tokiam kūdikėliui dažniausiai dar būtinas mamos pienelis naktimis.
Kiek as zinau, tai jei teisingai yra paduodama krutis, tai yra spenelis ikisamas giliai i antra gomuri, tai spenelis neturi jokio kontakto su dantukais, pienas nubega tiesiai i gerkle. Mane mama maitino labai trumpai, o mano dantys labai silpni ir tenka labai daznai lankytis pas odontologus, taigi, naktinis maitinimas ne prie ko
Naktinis maitinimas kenkia tik tada, kai mama tingi ištraukti spenelį ir vaikas net užmiega šalia mamos laikydamas jį burnyteje. O, jai pamaitinate ir jis keliauja į savo lovelę manau viena kt netrukdo.
QUOTE(@ru@L @ 2012 10 02, 18:02)
Man sekasi apgauti su čiulptuku
o kaip po to su maitinimu MP ? ima normaliai (.) ? ir ar pieno nepamazeja kai maziau vaikiukas zinda ..