Oi kaip viskas patirta...
Mes papinetojai nuo vakaro, dabar buna dazna, kad paleidzia, bet neilgai be papo miega, tik pradeda budintis, reikia ir iesko, ir randa. neturiu kantrybes, tuo labiau jegu vakare po ilgos "darbo" dienos dar ant ranku supti, nes keliames anksti apie 6+ ryto, be to turim teti, kuris ateina, bet negyvena. Vaikas ne is ramiuju buvo, o dabar vienas is aktyvesniu. Aisku ateis metas kai reiks rimtai siam reikalaui atsideti ir migdyti be papo, bet kai einu gulti apie 11, tai jau kai isikanda, tai ir nepaleidzia, kai luztu, nieko nejauciu, tik jau paryciais tas toks tampymasis, tai paleidzia, tai iesko ir pan. Man, tiesa pasakius, taip miegoti ir uzmigti zymiai patogiau ir krentu kaip lapas. Yra buve, kad bandau uzmigti be jo kai jis sau parpia, bet tuomet miegas gyvas, nes baime, kad greitai atsikels ir reiks papa duoti. Man visas sis reikalas yra tikrai didelis nepatogumas, nes isvargau visom prasmem, nugara visada buvo problematiska, vaikas nuo mano silumos prakaituoja, jei istrukstu, tai turiu vaikscioti ant pirstu galu, nes buna keliasi nuo menkiausio garso. kolkas nieko nedarau, bet stebiu, viskam savo laikas, bet kadangi i darba jau gruodi, po biki reiks visa si reikala judinti.
Neblogas straipsnis
http://www.tevu-darz...tik-valgydamas/Bandziau ir tikrai veikia, tik tiek, kad jis pas mane TOKS nemiegotojas, kad kantrybe jau dingsta po keliu kartu ir jis kaip visada laimi ir gauna savo priza - papa.