Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmigdyti kūdikį neduodant krūties?

QUOTE(northstar @ 2012 06 07, 19:48)
Mano dukryte nakciai uzmiega irgi su pienuku, nieko baisaus, bet nakti prikelia vos ne kas valanda ir iesko memes(papuko) lotuliukas.gif Uz poros dienu jau bus metuku, bet be memes neapsieinam  doh.gif

oho, vis dar kas valanda, maniskei 6men nakti irgi buna kas valanda valgo, negaliu sulaukti kada tie tarpai padides
Atsakyti
QUOTE(ingaverb82 @ 2012 06 12, 22:15)
oho, vis dar kas valanda, maniskei 6men nakti irgi buna kas valanda valgo, negaliu sulaukti kada tie tarpai padides

dar palukesit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kadangi perkelinejau i lovyte, o lovyte pasidare kitam kambary nuo 9men, tai issibudindavo, net jei ant papulio uzsnausdavo... o tada rankose pasupuodavom, galvyte paglostydavom... na, ir pradejo taip uzmigti. greit ir papulio pries miega eme nebereiketi...
Atsakyti
QUOTE(ingaverb82 @ 2012 06 12, 21:15)

manoji iki kokiu 9 men keles karta valgyt, poto prasidejo kas pusvalandi doh.gif

o va, pasigirsiu, siandien pirma kartas as (su teciu visad pati uzsimigdo ir ne cypt) ja uzmigdziau be papuko. pasinaudojojau kazkur cia aprasytu patarimu - isploviau smegenis. kadangi ji jau gan daug supranta, tai as jai valanda aiskinau, kad baba papukas, pas leliukus isejo, nes Ugnyte jau didele mergaite ir moka pati atsigulti ir uzsimerkti. tai ji zirze, zirze, kuites lovoj, atsiguldavo ir atsistodavo ir ras - uzmigo!!! iki sio karto ji man visad isterija iskeldavo ir as uzmigdydavau ja su papuku. bandysiu si metoda pries naktini miega.
Atsakyti
Oi kaip viskas patirta...
Mes papinetojai nuo vakaro, dabar buna dazna, kad paleidzia, bet neilgai be papo miega, tik pradeda budintis, reikia ir iesko, ir randa. neturiu kantrybes, tuo labiau jegu vakare po ilgos "darbo" dienos dar ant ranku supti, nes keliames anksti apie 6+ ryto, be to turim teti, kuris ateina, bet negyvena. Vaikas ne is ramiuju buvo, o dabar vienas is aktyvesniu. Aisku ateis metas kai reiks rimtai siam reikalaui atsideti ir migdyti be papo, bet kai einu gulti apie 11, tai jau kai isikanda, tai ir nepaleidzia, kai luztu, nieko nejauciu, tik jau paryciais tas toks tampymasis, tai paleidzia, tai iesko ir pan. Man, tiesa pasakius, taip miegoti ir uzmigti zymiai patogiau ir krentu kaip lapas. Yra buve, kad bandau uzmigti be jo kai jis sau parpia, bet tuomet miegas gyvas, nes baime, kad greitai atsikels ir reiks papa duoti. Man visas sis reikalas yra tikrai didelis nepatogumas, nes isvargau visom prasmem, nugara visada buvo problematiska, vaikas nuo mano silumos prakaituoja, jei istrukstu, tai turiu vaikscioti ant pirstu galu, nes buna keliasi nuo menkiausio garso. kolkas nieko nedarau, bet stebiu, viskam savo laikas, bet kadangi i darba jau gruodi, po biki reiks visa si reikala judinti.
Neblogas straipsnis http://www.tevu-darz...tik-valgydamas/
Bandziau ir tikrai veikia, tik tiek, kad jis pas mane TOKS nemiegotojas, kad kantrybe jau dingsta po keliu kartu ir jis kaip visada laimi ir gauna savo priza - papa.
Atsakyti
Maniske kelesi kas valanda papuko, o va jau kelios dienos ismiega po 2-3 val, po to palaikau, atsigeria pienuko apie 5 min ir padedu salia saves lovoje ir toliau miega, man nejudant 3 val net nugara paskausta, jau atpratus nuo tokio "ilgo" miego lotuliukas.gif
Atsakyti
mums uzmigdyti vaikuti padeda sis irasas - http://www.youtube.c...h?v=T-ExXFoGeOQ
mazuli nesiojame ir uzleidziame irasa. Po minutes jis ziovauja, po dar poros minuciu - uzsimerkia smile.gif
Atsakyti
Man truputėlį nemaloniai ši tema skamba... Juk tam mes ir esame vaiko auginimo atostogose, neiname į darbą ir gauname pinigus, kad duotume savo kūdikiams viską, kas geriausia. Dažnai mažyliui ne tiek pieno iš krūties reikia, kiek mamytės šilumos ir artumo. Gudrauti ir daryti viską, kad kūdikėlis to negautų... nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet12 @ 2012 07 18, 18:08)
Man truputėlį nemaloniai ši tema skamba... Juk tam mes ir esame vaiko auginimo atostogose, neiname į darbą ir gauname pinigus, kad duotume savo kūdikiams viską, kas geriausia. Dažnai mažyliui ne tiek pieno iš krūties reikia, kiek mamytės šilumos ir artumo. Gudrauti ir daryti viską, kad kūdikėlis to negautų... nežinau...  g.gif

O man truputėlį nemaloniai skamba jūsų postas. Aš esu vaikučio auginimo atostogose, maitinu savo vaikutį, bet atėjo laikas kai vaikutis krūties prieš miegutį gauti nebegali dėl dantukų. Taip, aš ieškau būdų kaip gudrauti, kad vaikutis užmigtų ir miegotų be pienuko, ir kai šitas gudravimas, kaip jūs vadinate,pavyks, aš miegosiu ramiau, nes žinosiu,kad padariau viską absoliučiai,kad išsaugotume dantukus.
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2012 07 25, 15:10)
O man truputėlį nemaloniai skamba jūsų postas. Aš esu vaikučio auginimo atostogose, maitinu savo vaikutį, bet atėjo laikas kai vaikutis krūties prieš miegutį gauti nebegali  dėl dantukų. Taip, aš ieškau būdų kaip gudrauti, kad vaikutis užmigtų ir miegotų be pienuko, ir kai šitas gudravimas, kaip jūs vadinate,pavyks, aš miegosiu ramiau, nes žinosiu,kad padariau viską absoliučiai,kad išsaugotume dantukus.

Pasidomėkite naujausiais tyrimais ir čia , SM, buvo nemažai kalbėta, kad MP nekenkia dantukams. 4u.gif
Atsakyti
As tikrai suprantu, kad kudikeliams labai labai reikalingas MP, mamos artumas, siluma. Bet man atrodo, kad reikia saugoti ir dantukus. Bet kad nekenktu MP, tai labai abejociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 07 26, 10:54)
As tikrai suprantu, kad kudikeliams labai labai reikalingas MP, mamos artumas, siluma. Bet man atrodo, kad reikia saugoti ir dantukus. Bet kad nekenktu MP, tai labai abejociau g.gif

Ar mes abejojam, ar esam tvirtai įsitikinę, moksliniai faktai išlieka tie patys. Nebent, ateityje mokslininkai įrodys kitaip 4u.gif
http://kellymom.com/...nt/tooth-decay/
Atsakyti