Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmigdyti kūdikį neduodant krūties?

QUOTE(Justesea @ 2011 10 27, 10:37)
Aš užmigdau maitindama, maitinu miegodama - darysiu tai tol, kol mano vaikeliui to reikės. Man nesunku, niekada nebuvo - tai juk natūrali mūsų gyvenimo dalis. Savaime suprantama, kaip mūsų meilė vienas kitam smile.gif
P.S. parašiau ir pagalvojau, kad atsiras manančių, kad ai, dar viena vaidina supermamą, tiesiog nesusidūrė su tuo ar anuo... bet jei galvočiau iš "patogaus" gyvenimo pusės, galėčiau ir mūsų situacijoj atrasti daugybę nepatogumų ir norėti greičiau visą tai baigti. Bet aš tiesiog neieškau. Nuo pat vaikelio gimimo supratau, kad dabar gyvensim kitaip, bet viskas vardan to, kad mano šeima būtų laiminga, kad mano vaikas užaugtų laimingas žmogus ir pasauliui neštų gėrį. Kai suvoki tokios misijos svarbą, visi sunkumai iškart pasidaro nebesunkumai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pritariu visom 100proc.
Atsakyti
Justesea sauniai pasakyta! thumbup.gif

nu man dar geriau ir lengviau vaikuti su papuliu uzmigdyt,nei supuot...nes juk auga vaikiukas,daros vis sunkesnis. tai nematau tame problemos,kad su papuliu tik iseina uzmigdyt smile.gif

o diena,jei vaikiukas nemiega be papulio,tai cia jam daugiau mamytes silumos ir artumo truksta,o ne pieno as manau smile.gif as visada pasiimu leliuka ant ranku ir uzmigdau smile.gif ziuri ziuri i akis ir luzta smile.gif aisku,mano dar mazas,veliau gal pasikeis viskas,bet tam ir esam,kad suteiktume vaikui pilna laime,o ne ieskotume tame problemu smile.gif

dziaukites tuoir megaukites,kol galit,tuoj jie uzaugs ir nebereikes nieko is jusu! net apkabinamas nebenores! smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Septyni mėnesiai praėjo nuo to posto, bet niekas labai nepasikeitė smile.gif Sūnelis užmiega su pienuku, tik dabar vien pienuko užtenka, anksčiau dar ir nešioklėj maitinant straksėt reikėdavo biggrin.gif Bet tikrai nespausiu užmigt be pieno, manau, savaime tai praeis. Nebent kartas nuo karto leisiu tėtukui pabandyt užmigdyt, bet labiau dėl įvairovės, o ne dėl reikalo. Kol kas man gerai - atsigulam abu ramiai ir ilsimės, sūneliui, manau, irgi gerai tie jaukumai prieš miegelį smile.gif
Atsakyti
Tik prieš keletą dienų rašiau kaip sunku, nes vis turiu duot papuką, kad užmigtų.. o dabar labai susirgau, paslika gulėjau, nieko nevalgiau 3 dienas, ir dingo pienas... Va dabar tai sunku pasidarė,,, užmigdyt tai žygdarbis,,, isterijos pykčiai, kad papuko nėra.. iš pradžių dar daviau, galvojau gal užteks palaikyti ir apsiramins, bet dar labiau pyko, kad nieks nebėga......
oi kaip noriu savo pieno atgal..... jau šiandien pradėjau valgyti, gal atsiras....
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2012 05 31, 12:09)
Tik prieš keletą dienų rašiau kaip sunku, nes vis turiu duot papuką, kad užmigtų.. o dabar labai susirgau, paslika gulėjau, nieko nevalgiau 3 dienas, ir dingo pienas... Va dabar tai sunku pasidarė,,, užmigdyt tai žygdarbis,,, isterijos pykčiai, kad papuko nėra.. iš pradžių dar daviau, galvojau gal užteks palaikyti ir apsiramins, bet dar labiau pyko, kad nieks nebėga......
oi kaip noriu savo pieno atgal..... jau šiandien pradėjau valgyti, gal atsiras....

Pienas taip neima ir nedingsta 4u.gif Gal iš streso ir nuovargio užsiblokavo pratekėjimas. Traukit rankom ar pientraukiu, duokit žįst vaikui, ypač apsimiegojusiam ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Mum jau gera savaite ar jau dvi uzsimiega be (.) . Gavosi naturaliai kazkaip smile.gif Pries miega dar pažinda, o paskui isspjauna ir vartos, snekam kol uzmiega. Pirmus pora kart dar bande prasyt, bet pabandziau pasakyt kad pienukas miega ir suveike. Uzmigo ir pati smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau visus jusu pasisakymus,ir tikrai nuosirdziai dziaugiuosi kad beveik nemaitinau saviskio krutimi tai tokios bedos neturejom,nes ir nakti misinuko nebedaviau nuo 4men,jis nereikalavo as ir nekisau g.gif bigsmile.gif ,o seip kaip pripratinsi taip turesi,tie mazuliai laaaabai gudrus,zekit uztenka dvi trys dienos nakti salia pasiguldyt ir viskas,tai mes grieztai mazuli nuo gimimo lovyteje migdem,uztat jokiu bedu neturim drinks_cheers.gif ir kaip drauge (jos mergytej 1.3men)vis klausia kaip musiskis cia taip miega,kaip jai atpratint saviske nuo miegojimo vienoj lovoj-tai ka gali patart zmogui?tik laukti islaukti gal su laiku susitvarkys ,tarp kitko cia pasisakymai buvo kad biski paverkia vaikutis bet neduoti vistiek kruties-is dalies teisinga (jokiu budu nesakau rikdyti belenkiek vaiko)sekmes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
mano mergyte ir visada uzmiega su pienuku. vakarais buna, kad pavalgo ir jei bevalgydama neuzmiega tada sulaukia tecio ir ji apsikabinus uzmiega per kelias minutes. kazkaip del to vakarinio migdymosi galvos neskauda, bet dabar jau nerimauju del pietu miegelio, nes po keliu menesiu eis i darzeli, tai nezinau kaip ten bus....nezinau ar del to, kad panele labai aktyvi ar del to, kad pastoviai migdydavau su krutimi, ji nemoka pati savarankiskai uzmigt. Kai buvo keliu menesiu as pro pirstus ziuredavau i tuos patarimus, kad nereiktu vaiko migdyti supuojant arba maitinant, nes ipranta, bet dabar manau, kad tame yra labai daug tiesos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ana_bela @ 2012 06 06, 16:13)
mano mergyte ir visada uzmiega su pienuku.  vakarais buna, kad pavalgo ir jei bevalgydama neuzmiega tada sulaukia tecio ir ji apsikabinus uzmiega per kelias minutes. kazkaip del to vakarinio migdymosi galvos neskauda, bet dabar jau nerimauju del pietu miegelio, nes po keliu menesiu eis i darzeli, tai nezinau kaip ten bus....nezinau ar del to, kad panele labai aktyvi ar del to, kad pastoviai migdydavau su krutimi, ji nemoka pati savarankiskai uzmigt. Kai buvo keliu menesiu as pro pirstus ziuredavau i tuos patarimus, kad nereiktu vaiko migdyti supuojant arba maitinant, nes ipranta, bet dabar manau, kad tame yra labai daug tiesos blush2.gif

Darželyje- kita aplinka, tvarka. Apsipras ir užmigs be Tavęs. O namuose, kogero,- bus kaip įprasta 4u.gif
Kiekvienas vaikas- individualybė, skirtingi poreikiai. Ir kada taip reikės mamos artumo jei ne dabar? Žmonių vaikai ant kūno auga, ir gamtoje- tiek pavyzdžių kaip savo jauniklius prie savęs migdo. Laikas greit bėga, dar metukai, kiti ir miegos viena mirksiukas.gif Džiaukis artumo akimirkom 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte nakciai uzmiega irgi su pienuku, nieko baisaus, bet nakti prikelia vos ne kas valanda ir iesko memes(papuko) lotuliukas.gif Uz poros dienu jau bus metuku, bet be memes neapsieinam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 06 07, 19:48)
Mano dukryte nakciai uzmiega irgi su pienuku, nieko baisaus, bet nakti prikelia vos ne kas valanda ir iesko memes(papuko) lotuliukas.gif Uz poros dienu jau bus metuku, bet be memes neapsieinam  doh.gif

Mažytė dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2012 06 06, 14:25)
Pasiskaiciau visus jusu pasisakymus,ir tikrai nuosirdziai dziaugiuosi kad beveik nemaitinau saviskio krutimi tai tokios bedos neturejom,nes ir nakti misinuko nebedaviau nuo 4men,jis nereikalavo as ir nekisau g.gif  bigsmile.gif ,o seip kaip pripratinsi taip turesi,tie mazuliai laaaabai gudrus,zekit uztenka dvi trys dienos nakti salia pasiguldyt ir viskas,tai mes grieztai mazuli nuo gimimo lovyteje migdem,uztat jokiu bedu neturim drinks_cheers.gif ir kaip drauge (jos mergytej 1.3men)vis klausia kaip musiskis cia taip miega,kaip jai atpratint saviske nuo miegojimo vienoj lovoj-tai ka gali patart zmogui?tik laukti islaukti gal su laiku susitvarkys ,tarp kitko cia pasisakymai buvo kad biski paverkia vaikutis bet neduoti vistiek kruties-is dalies teisinga (jokiu budu nesakau rikdyti belenkiek vaiko)sekmes visom mamytem 4u.gif

geriau zindantis ir nemokantis kitaip uzmigti, negu nezindytas ir lengvai uzmiegantis.. Cia mano pasirinkimas smile.gif

Bet zinokit, kai vaikui jau tuoj 3 metai, o jis nori zisdamas uzmigti, nes kitaip jam sunku, pradeda varginti... Juolab, laukiames leliuko. Tai jau tenka galva pasukt, kaip cia uzmigdyt... g.gif Jau teks ismokt smile.gif
Atsakyti