Sveikos... buvau jus apleidus bet laiko SM neturėjau visiškai taigi... mūsų starto diena jau šį šeštadienį darbų dar turim, bet spėsim
Apie sukneles... mano tai toli gražu ne violetinė... metu mane nuo šitos spalvos pykina
leliuga, pašte turėum rast žodžių išlydėtuvėm, bet jei reik rašyk až, aš turiu
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 07, 16:30)
aha,ir man jie nekaip biski Nu bet cia svente,blizguciai puosia tipo
gal todel,kad pilkam fone fotkinta, nes jei vasara ir saule, tu blizguciu ne nesimatys, ypac jei jaunoji svytinti
Laba dienelę visoms svočiutėms ir piršlienėms,
Būkit pasveikintos savo rūpestėliuose . Šlovė jums, kad tokius svočių namučius turite ir visoms panašaus likimo prietelkoms pamačijate (padedate). Dėkui jums kuo didžiausias- daug gudrių ir linksmų mintelių ir aš čia prižvejojau . Tik dar vieną prašymą turiu- ar nesunku būtų į až atsiųsti pašto prisijungimo duomenis...Jau toks didzuuuuulis dzūkiškas ačiūūūū .
Būkit pasveikintos savo rūpestėliuose . Šlovė jums, kad tokius svočių namučius turite ir visoms panašaus likimo prietelkoms pamačijate (padedate). Dėkui jums kuo didžiausias- daug gudrių ir linksmų mintelių ir aš čia prižvejojau . Tik dar vieną prašymą turiu- ar nesunku būtų į až atsiųsti pašto prisijungimo duomenis...Jau toks didzuuuuulis dzūkiškas ačiūūūū .
Perverčiau keles temas, arba pražiopsojau, arba jau senokai buvo ikelti pareigų pasiskirstymai, tas kur: aš važinėsiu į kurortus.... Tu skalbsi kojnes... ir tt.
Gal galėtumėt kuri įmėsti arba čia į bendrą, gal kitoms irgi aktualu, arba man į a.ž
Iš anksto dėkoju.
Gal galėtumėt kuri įmėsti arba čia į bendrą, gal kitoms irgi aktualu, arba man į a.ž
Iš anksto dėkoju.
QUOTE(AudraB @ 2010 07 07, 18:42)
Labukas, o as startuoju jau penktadieni. Dabar veju baime, bet manau ta diena as laaabai bijosiu
sedatif pc, padeda nuimti nereikalingą įtampą
sveikutes, uzkviete ir mus su vyru liudininkais rugpjucio 21 d, bet aisku ne tik parasa padeti tai vat jau pradejau medziaga rinkti, turiu nuo senu laiku labai daug prisirinkusi bet paziurejau viskas taip nusibode, noretusi kazko naujesnio sviezesnio, pati tai as be fantazijos gal galetumet pagelbeti siek tiek, kaip ten vyksta zaidimo su agurkais komentavimas? noreciau sita zaidimuka gamtoje padaryti buciau dekinga jeigu pamacytumete cernika@inbox.lt as dar nelabai isivaizduoju kaip viska susidelioti kas po ko, man pirmas kartas bus tokiose atsakingose pareigose o ir jaunieji nieko konkreciai nepasako, patys dar nezino ar poros bus, bet sake parasykit scenariju tada aptarsim kartu ...
QUOTE(JasVita @ 2010 07 07, 17:54)
sedatif pc, padeda nuimti nereikalingą įtampą
jei turi prisijungimą įmesk i až,nes aš matyt NEMATOMA tapau
QUOTE(ingusa @ 2010 07 07, 15:47)
spalvų derinys tikrai neblogai žiūrisi, tik tie kaspinai ... gal bent jau tu perlamutrinių karoliukų nereiktų.
apie cukrų: ar nebūna ten ilga terlionė svečiams, su tuo vyniojimu? gal geriau pačioms ( naktį) suvynioti, ar gerai rašė pritvirtinti linkėjimus prie indelio su cukraus gabaliukais
apie cukrų: ar nebūna ten ilga terlionė svečiams, su tuo vyniojimu? gal geriau pačioms ( naktį) suvynioti, ar gerai rašė pritvirtinti linkėjimus prie indelio su cukraus gabaliukais
man pailgas to cukraus tubeles paprasta arodo su lapukais tik uzrasyt,bet va kvadrateliai su paslaptimi....tik manau vagas vienai nakty pakuot varkt geriau iskart zmones supakuoja ir deda i stiklini inda bent jau taip as isivaizduoju
grazu man violetines suknes,noreciau ir pati,bet paskolins juoda biski sutaupysiu manau baltus perlinius karoliukus ant rankos su juodu kaspinuku dar i plaukus kanors tureciau graziai atrodyt?bus matyt neramu jau man reik jau su tom natom uzsiimti
kur jus ta pasta randat bendra kur daug info?kaip cia mamose paziuret?ir kokie ten slaptazodziai?gal atsiustumet kuri i az???
QUOTE(Jureka @ 2010 07 07, 21:49)
sveikutes, uzkviete ir mus su vyru liudininkais rugpjucio 21 d, bet aisku ne tik parasa padeti tai vat jau pradejau medziaga rinkti, turiu nuo senu laiku labai daug prisirinkusi bet paziurejau viskas taip nusibode, noretusi kazko naujesnio sviezesnio, pati tai as be fantazijos gal galetumet pagelbeti siek tiek, kaip ten vyksta zaidimo su agurkais komentavimas? noreciau sita zaidimuka gamtoje padaryti buciau dekinga jeigu pamacytumete cernika@inbox.lt as dar nelabai isivaizduoju kaip viska susidelioti kas po ko, man pirmas kartas bus tokiose atsakingose pareigose o ir jaunieji nieko konkreciai nepasako, patys dar nezino ar poros bus, bet sake parasykit scenariju tada aptarsim kartu ...
o sakykit prasau kas ten per torto loterija su sveciu palinkejimais? kaip tas dalykas daromas?
sveikos svociutes,gal galit dar karta parasyti is kokio internetinio puslapio uzsisakinejot dangaus zibintus?aciu labai
Papildyta:
[quote=MagnolijaB,2010 07 07, 18:28]
as turiu tokius
PAREIGŲ DALYBOS
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Papildyta:
[quote=MagnolijaB,2010 07 07, 18:28]
as turiu tokius
PAREIGŲ DALYBOS
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Kazkuri programeles ieskojo nuotraukosm - www.loonapix.com
Akis baigiu praziuret , kiek jau temu perskaiciau, beje patarciau ir kitoms pirmiausia paskaitinet, o jau po to klausimus uzdavinet, nes beveik kiekvienoje temoje yra uzsiminta apie ta pati.... Pikteju, negerai , matyt nuo per didelio demesio sioms pareigoms, kuriu beje jau nebenoriu... nors niekada ir nesiverziau... Dabar jau suprantu, kodel svociutes rasydavo.. nepikdykit - paskutinios dienos, taigi nuo viso to pasiruosimo....
Akis baigiu praziuret , kiek jau temu perskaiciau, beje patarciau ir kitoms pirmiausia paskaitinet, o jau po to klausimus uzdavinet, nes beveik kiekvienoje temoje yra uzsiminta apie ta pati.... Pikteju, negerai , matyt nuo per didelio demesio sioms pareigoms, kuriu beje jau nebenoriu... nors niekada ir nesiverziau... Dabar jau suprantu, kodel svociutes rasydavo.. nepikdykit - paskutinios dienos, taigi nuo viso to pasiruosimo....