loretita2, gal butu galima pasto duomenu?
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 06, 13:14)
QUOTE(mazmona @ 2010 07 06, 14:39)
mano jaunoji šitą dėžutę jau užsisakius, nes tipo ir pagal protokolą yra nemandagu vokelius dėtis į kišenę.
seip tai joo cia dazniausiai jaunuju pareigos rupintis tuo,ir kiek vestuvese buvau,nekados nemaciau kad i kisene detusi vokelius,aisku negrazu
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 06, 12:59)
Bliamba gera ideja cia klaipedoje gavau vienoj parduotuvelej tai sakiau kopinsiu:kiekvienam sveciu kambariuke butu gerai padeti lapukus ,,geros jum dienos,,ir pridedi asperino tablete ir mineralini maziuka!cia 2 dienos ryta labai aktualu?tai mastau kai eisim zadinti tai padaryti?isdalinti?butu grazu jau palikti sventes metu ,bet gi nelandziosi po visu ka,briukus?kaip jum tai?
poto geras jok plunsnas ir ziedlapius mesti ant jaunuju po baznycios,ar po zakso?na
poto geras jok plunsnas ir ziedlapius mesti ant jaunuju po baznycios,ar po zakso?na
gera ideja, bet gal ryte zadinant padalinti visiems.
O gal buvai uzsukusi i pajurio muge, ten vestuvems pardavineja ivarenybiu, ka uzmatei gero?
Papildyta:
QUOTE(Coxe @ 2010 07 06, 14:18)
Jeigu galima - noriu ir aš
Parasiau abiem
Tada sekė žininys, prieš kurį buvo skaitoma keturių žvakių pasaka. Visi klausė net išsižioję, gal dar ir todėl kad pusė "kolektyvo" buvo rusakalbiai iš Klaipėdos, kai kurie netgi nemokėjo kalbėti lietuviškai. tiek to.
Labai patiko mintis dėl stalų padalijimo kaimais ir seniūnų išrinkimu. Bet gal galėtumėte parašyti tą pasaką prieš židinio uždegimą? Vestuvės jau šį šeštadienį ir ieškau ko nors naujo savo scenarijui.
Būčiau dėkinga.
Labai patiko mintis dėl stalų padalijimo kaimais ir seniūnų išrinkimu. Bet gal galėtumėte parašyti tą pasaką prieš židinio uždegimą? Vestuvės jau šį šeštadienį ir ieškau ko nors naujo savo scenarijui.
Būčiau dėkinga.
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 06, 15:44)
loretita2-duomenukus dalina
"Tarp kitko"
Kazkodel man neleidzia jums issiusti AZ...
QUOTE(kiskis @ 2010 07 06, 20:14)
loretita2, gal butu galima pasto duomenu?
as taip pat ju noreciau
mergyckos kas turi kokiu minciu loterijai kurioje pvz : tokie klausymai kaip plikio priesas- sukos,prometejo ugnis- degtukai..Kokiu minciu turetumet su atsakymu kiausinis? niekaip nesumastau, o mysles pabode i banalios kazkokios..o gal kuri turit sios loerijos visa klausimyna ?
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 06, 11:24)
Oi, ačiū, ačiū Trumpai ir gražiai. Nors tiek temų prakuičiau, bet, matyt, visko neįmanoma net sužiūrt, kiek yra...
QUOTE(Rozalba @ 2010 07 06, 21:39)
Bet gal galėtumėte parašyti tą pasaką prieš židinio uždegimą? Vestuvės jau šį šeštadienį ir ieškau ko nors naujo savo scenarijui.
Būčiau dėkinga.
Būčiau dėkinga.
Gal autorė nesupyks, bet jei jau paviešino...
Šiaip tai aš pabaigą truputį modifikavau pagal savo situaciją. Originale kažkaip ten "vaikas paima ir uždega likusias žvakes" Bet man labiau tinka, kad tėvai uždega iš karto, nes sakė, kad nenori pompastikos - tipo eiti iškilmingai per sale, nešti ugnį Na, man tai jokia pompastika, tiesiog iškilmingas ritualas ir gražus kadras nuotraukoms, bet ... Jei jie taip nori - tebūnie.
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę. Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
- NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS.
Tėveliai, paimkite šią vilties žvakę ir ja įžiebkite naujos šeimos židinį
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 06, 23:05)
Issivaliau
Nuotaikos nulis-vaikas susirgo
Butu "grazu" jei tokie netiketumai uzkluptu vestuviu savaitgali
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 07, 08:16)
Issivaliau
Vaikiukui tavo- . Aš irgi galvoju, kad tik vaikai nesusirgtų.
Liko savaitė ir kelios dienos, iš jų viena savaitė bus praleista Venspilyje Vienu žodžiu- nieko nebeliko. BIJAU.
QUOTE(vildar @ 2010 07 07, 09:52)
Vaikiukui tavo- . Aš irgi galvoju, kad tik vaikai nesusirgtų.
Liko savaitė ir kelios dienos, iš jų viena savaitė bus praleista Venspilyje Vienu žodžiu- nieko nebeliko. BIJAU.
viskas bus gerai pamatysi as isgi bijojau, o dar dabai vyko paskutine savaite, bet viskas pavyko svarbiausia tik pasitiket savim ir tikrai viskas pavyks kaip suplanavai ir pasistenk nestresuoti, nes pati po visko zinau, kad bereikalo tiek pergyvenau