Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

sveikos, svočiutės,jungiuosi ir aš prie jūsų gausaus būrio, nusimato liudininkauti rugpjūčio pabaigoje, paskaitinėjus čia galva sukasi nuo idėjų, reiks viską susisteminti, gal galima ir bendro pašto duomenis ? blush2.gif be to, gerai būtų dar kokius desetką kg nusimesti biggrin.gif kad pareiti į nuotraukas ir smulkutės nuotakos neužgoščiau:)
vestuvės bus kažkiek tradicinės, maždaug pusė per pusę, matysim kaip gausis g.gif
Atsakyti
Sveikutes!na fainiai tos graikisko stiliaus sukneles,jei sampanine tai rinkciausi svociutes vietoj zalsva arba ruda?man akyse tokios spalvos derinasi?ir panasaus stiliaus,kad nesugadinti vaizdo jauniesiems?na cia mano tokia nuomone?
Atsakyti
http://www.supermama...?...4803&st=432
pasnekute-is cia tuos zodzius radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 05, 21:36)

Labutis, kad ir sesers, bet vistiek kazka idomaus padaryk, juk jos svente, reikia atminciai kazka palikti smile.gif

Tai vat dėl to ir užsukau čia smile.gif Vis viena ir gamtoje žaidimų norėsis blush2.gif

Na, bet ir karšta šiandien. Bent jau pas mus - sloooooogus oras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 07 05, 19:16)
mes tai darem viduryje tilto, jaunieji i tuscius tarpus irase, paskui jaunasis padare lektuveli, o jaunoji pavejui paleido, puikiai skrido, visiems patiko thumbup.gif

Aš matyt kitokį laišką gandrui turiu g.gif O koks ten su tarpais?

Balionus po bažnyčios planuoju tik kelis paleist - nuo jaunųjų - nebus kur man dėžės vežt
Atsakyti
QUOTE(ingusa @ 2010 07 06, 10:29)
be to, gerai būtų dar kokius desetką kg nusimesti  biggrin.gif kad pareiti į nuotraukas ir smulkutės nuotakos neužgoščiau:)

Žiūrėk tu man - bendrą tixlą turim.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 05, 08:01)
o kokia ta deze mazdaug didumo,isivaizduoju su lyg zmogumi turetu but? unsure.gif ir kaip tokia prie vietos atsivezet,bagazinej? biggrin.gif nu taip noreciau kazka su tais balionais..bet neisivaizduoju kaip,nes musiskej masinos bagazine ir taip prikrauta gali but doh.gif

dėžę paėmiau seną (vaiko didelė žaislinė virtuvė buvo), apklijavau dovanų popieriumi. Ji buvo iki pusės žmogaus, gal šiek tiek aukštesnė, bet nedaug. Ir pilnai užteko. Jame tilpo kokie 5-6 balionai be tų dviejų pririštų. Ir pilnai užteko, jei jie būtų dar ir skridę normaliai, tai tikrai pakanka. O bagažinė buvo užkrauta pilnnai, bet dėžė tilpo. (pas mus nemaža mašina, tai tilpo). Aš viską buvau susidėjusi į krepšius pintus, tai tilpo puikiai viskas.
4u.gif
Atsakyti
Bliamba gera ideja cia klaipedoje gavau vienoj parduotuvelej tai sakiau kopinsiu:kiekvienam sveciu kambariuke butu gerai padeti lapukus ,,geros jum dienos,,ir pridedi asperino tablete ir mineralini maziuka!cia 2 dienos ryta labai aktualu?tai mastau kai eisim zadinti tai padaryti?isdalinti?butu grazu jau palikti sventes metu ,bet gi nelandziosi po visu ka,briukus?kaip jum tai?
poto geras jok plunsnas ir ziedlapius mesti ant jaunuju po baznycios,ar po zakso?na plunksnos kazkas naujo,bet labiau man norisi to balto konfeti,tik biski brangoka 45lt bet vaizdelis grazus?vis mastau kaip pigiau issisukti?
na palinkejimus irgi darysiu ant cukraus,ten dar siule pasidaryt kaip atvirukus su jaunuju foto vienoje puseje o kitoje sveciai palinketu?tada juos su skilamusiu pradurti ir kaspinuka perverti ir suristi...atiduot juos jauniesiems...
dar laaaaaaaaaaabai gera ideja ir zadu ja pasidalinti su jumis,jei jaunieji kvietimuose ir aplamai gauna dovanu pinigelius vokeliuose ,kad jaunikis nesidetu i svarko kisenes(kaip manajam taip buvo nepatogu)tai padaryti dekupazuota ar kokia kita dezute ir kai sveikins prie ju padeti???labai geras manau dalykas po vestuviu galetu i ja ir daugiau ka susideti is sitos sventes gautu dovaneliu ar palinkejimu???nu cia tokios mintys kuriu dazniausiai mes nesumastome???man siule dar ir tokia cd diska kuriame yrasytas vaiko balsas ir kalba ,,ten panasiai skamba va mano teveliai laukiu atejimo pas jus...ir taip toliau cia gandro laisko atdsakymas,bet kai paklausiau kiek ji kainuoja,tai isiziojau!30lt tikrai manau ir beto galima apsieit arba savo vaikucio mazo paprasyti irasyti zodelius kokius???
As jau irgi pradedu nerimauti reikes kibti pagalve nusipiesti su natom ,tortuka sake sese pades sulankstyti bent jau sitas dalykas nukris man...
12val reik nusipirkt vandens leliju,laivukus isilankstyti,taip atrodo daug dar laiko kur skubet?bet susimastau jok netiek jau daug to laiko!po biskuti scenarji delioju,bet pritruksta kantrybes kazkaip ir laiko atrodo daug neskubu!bet manau reik jau pirkinetis va maximoje nuolaidos reik smulkmeneliu prisipirkti sveteliams?
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 07 06, 13:52)
dėžę paėmiau seną (vaiko didelė žaislinė virtuvė buvo), apklijavau dovanų popieriumi. Ji buvo iki pusės žmogaus, gal šiek tiek aukštesnė, bet nedaug. Ir pilnai užteko. Jame tilpo kokie 5-6 balionai be tų dviejų pririštų. Ir pilnai užteko, jei jie būtų dar ir skridę normaliai, tai tikrai pakanka. O bagažinė buvo užkrauta pilnnai, bet dėžė tilpo. (pas mus nemaža mašina, tai tilpo). Aš viską buvau susidėjusi į krepšius pintus, tai tilpo puikiai viskas.

mums nuo musu miesto tolokai balius..tai vesimes visa manta,dar maziuke savo su vezimuku biggrin.gif
Nu bet grazu galvoju buna wub.gif

QUOTE(ramune82 @ 2010 07 06, 13:59)

o pati dekupazuotum?bo irgi brungiai yra darbeliai ranku ax.gif
Dezute dovanom-grazu,gerai ax.gif bet kazi ar jaunieji saugiai jausis ten vokelius per vesele dedami ir palikdami kazkur ant stalo biggrin.gif Nesunku ir tame svarke pasilaikyt..Kad tik butu ka laikyt biggrin.gif
Atsakyti
domina tas popierinis tortas, kokius pasižadėjimus (ar pareigas? ) reikia įrašyti? gal kas turi brėžinuką kaip lankstyti jį ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 05, 09:01)
o kokia ta deze mazdaug didumo,isivaizduoju su lyg zmogumi turetu but? unsure.gif ir kaip tokia prie vietos atsivezet,bagazinej? biggrin.gif nu taip noreciau kazka su tais balionais..bet neisivaizduoju kaip,nes musiskej masinos bagazine ir taip prikrauta gali but doh.gif

Na mes tai emem didele deze nuo saldytuvo (pazistama Topo centre dirbo tai per ja susiveikiau) virsu nupjoviau ir buvo ji ir plati ir didele, tilpo apie 15 balionu ir dar tie du priristi, nes pirkau is viso 20 keli puciant sprogo, mes paprasem kad atveztu nes i bagazine be sansu butu tikrai netilpus ta deze. Dar labai tinka nuo skalbimo masinos deze, tik mum nepavyko gauti, cia man balionu sali pasake kad tokia galima imti.
Atsakyti
QUOTE(ingusa @ 2010 07 06, 14:25)
domina tas popierinis tortas,  kokius pasižadėjimus (ar pareigas? ) reikia įrašyti? gal kas turi brėžinuką kaip lankstyti  jį ? bigsmile.gif

http://www_stampingt...plate_cake.html
dar pastuke maketukas yra mirksiukas.gif

QUOTE(skgreta @ 2010 07 06, 14:29)
Na mes tai emem didele deze nuo saldytuvo (pazistama Topo centre dirbo tai per ja susiveikiau) virsu nupjoviau ir buvo ji ir plati ir didele, tilpo apie 15 balionu ir dar tie du priristi, nes pirkau is viso 20 keli puciant sprogo, mes paprasem kad atveztu nes i bagazine be sansu butu tikrai netilpus ta deze. Dar labai tinka nuo skalbimo masinos deze, tik mum nepavyko gauti, cia man balionu sali pasake kad tokia galima imti.

reiks ieskot skalbimo dezes thumbup.gif
Atsakyti