Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(genovaite @ 2010 07 23, 02:35)
Man tai labai patiko kontraktas- kažkas tokią idėją buvo mestwlėjęs . Aš ir dariau pagal tą kontraktą - miltų maišas, druskos maišas, cukraus maišas, žirnių maišas, riešutų maišas ( viską sudėjau į mažus lininius maišiukus), barokų ringė ( mažų barokyčių ), saldainių 5 metrai ( ant juostelės surišau saldainius), buteliokas putojančio( mineralinio mažas buteliukas), buteliokas saldžios ( limonado mažas buteliukas) , butelis baltos ( pieno butelis), lašinių paltis ( nedidelis lašinių gabalėlis), ringė dešros ir valiuta ( piršlio šimtinės). Ši šeštadienį matysiu - jei pasitvirtins - viską imesiu į temą  ax.gif

mes tai gerai, kad taip nedarem... tik pradejom skaityt kontrakta, butelis baltos, butelis saldaus... muzikante iskart uzsiputojo, kad zino ta bajeri ir mes bandom isdurt su pienu, limonadu ir pan... doh.gif blink.gif nelabai smagu kai muzikantai veda ispirkima... schmoll.gif viska zino ir sugadina visa pasiruosima, gerai, kad mes iskart nusprendem pirkt degtine, vyna ir t.t kitaip butume niekaip neissipirke schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 23, 09:09)

nu siaubas.. As budama jaunoji(uzsakove muzikantu tokiu)priejus trumpai drutai pasakyciau,kad liautus cool.gif
Mano veselej irgi viena kaimynka pasireikst lb norejo,nu sakes kiek ilgai uzsest neleido doh.gif Visi pavarge,isalke doh.gif Nu pasiutus buvau smarkiai biggrin.gif Reikia ,kad is anksto butu paprasyta, jog  "su galva" butu "uzsesta"  cool.gif
Siauliuose tai radau pirkt ,maisiukas 2,90 ax.gif Dar puse liko biggrin.gif Balti tokie,nuo saules tviska smile.gif

tai as skambinausi savaite iki vestuviu pasitarti, klausiau del stalo uzsedimo, sutarem, kad viskas vyks tvarkingai, kad per daug nekamuos ir netgi liepe daug nesiruost blink.gif o va kaip gavosi, kad atkamavo, net nezinau kiek laiko praejo, visiems atsibodo laukt kol issipirkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 07 23, 14:30)
tik pradejom skaityt kontrakta, butelis baltos, butelis saldaus... muzikante iskart uzsiputojo

doh.gif doh.gif
Tai gal kieno nors prašymu, čia taip "pagelbėjo" jums. Negi žmogus savo noru taip susigalvojo doh.gif

Aš pribaigiau pagaliau pažadų tortą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 23, 16:33)
doh.gif  doh.gif
Tai gal kieno nors prašymu, čia taip "pagelbėjo" jums. Negi žmogus savo noru taip susigalvojo  doh.gif

user posted image

nu tikrai nezinau, bet liktai buvom normaliai telefonu susitare... g.gif nu iskamavo, siaip netaip issipirkom, bet su "jaunosios" pagalba... o muzikantai dar butu nepaleide doh.gif nu tikiuosi kitoms nebus taip kaip mums... ax.gif mirksiukas.gif

labai grazus torciukas 4u.gif
Atsakyti
doh.gif  doh.gif
Tai gal kieno nors prašymu, čia taip "pagelbėjo" jums. Negi žmogus savo noru taip susigalvojo  doh.gif

user posted image

torciukas pasaka biggrin.gif o as neisdrysau jo daryti, paskaiciavau zmoniu 50, i sodyba grizti turime 19 val., niu niekaip netelpu i laika biggrin.gif
Atsakyti
Seniai cia bebuvau uzsukus, bet ziuriu kad jau laiko ne marios liko iki 08.07 tai tenka kibti idarbus. O cia ziuriudarvai tiesio virte verda. Saunuoles mergaites kiek visko prisidare prisiruose. Mano irgi sis tas jau padaryta: laikrastukas pagamintas, liko tik atsispausdinti; taures jauniesiems apdekoruotos; dezute akmenukas irgi pasidariau.

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 22, 18:24)

Labai grazu, o kur jus gaunate tokiu graziu akmenuku? Zinau, kad prie juros galima prisirinkti, bet kad nenusimato toks aziavimas, bandziau plokstesniu prie ezero pasieiskoti, nu ir neradau verysad.gif

As irgi laksciau po vis Kauna ir ieskojau nebrangiai ir padoriu akmenuku, kol galu gale sugalvojau paziureti JYSKE ir radau thumbup.gif ir nebrangiai (mokejau 5.99) ir grazus ir turbut visu net nesunaudosiu.

Dar reik pabaigti su scenarijum, nes kita savaite su muzikantais turetume susitikti tai kad butu ka aptarti. Tikiuosi jie issiperkant stala bus nuolaidesni nei cia kur pasakojo rolleyes.gif

Norejau paklausti kur perkat flamasterius ant paklodes meiles simfonijai piesti? Ar tinka tie paprasti stori (juodo, raudoni) ermanentiniai markeriai? ar perkat specialius medziagai? gl kas net foto turetumet kokius pirkot? taip norisi laiko sutaupyti kad nereiktu be reikalo blaskytis ir ieskoti blush2.gif
Atsakyti
o meiles simfonija ant paklodes, cia piesiat pagal kazkoki maketa ar kaip? bandziau ziureti per google, tai labai prastos kokybes nuotrauka ismete. gal turite kas issisaugoje ? buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
DĖL STALO IŠPIRKIMO
Žiūriu mergaitės kenčia nuo "jaunųjų'' užėmusiu stalą.
Aš dar geriau padariau. Atėjo pas mane draugė ir kažkaip kalbėjom apie vestuves ir aš jai papasakojau kad čia SM mergaitės skundžiasi kad stala užgrobe ''jaunieji'' sunkiai jį atlaisvino kad svočiutės ir svečiai labai pavargo kol jį išsipirko, ir aš esu beveik 100 %įsitikinusi kad būtent ta draugė ir bus ta apsišaukelė kuri užims stalą, aš apsimesdama kad nė nenutuokiu jog jį atliks šį darbą aš pespėjau kad nenoriu matyti jokių tokių cirkų, kad nenoriu jog vargtu žmonės belaukdami.
dar važiuosiu puošti salės ir perspėsiu kavinės savininkę kad perspėtų jog ilgo cirko nebūtų.
Na žodžiu supratot ką turėjau omeny. Tikrai nenorėčiau po varginančios kelionės dar stumdytis prie stalo.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 07 23, 11:45)
Sveikos
help.gif
pasimečiau
Sugryžus į vilą kas daroma
1.Sutikimas su duona ir druska
2.Užduotys jauniesiems
3.Stalo išpirkimas
4.Svečių sveikinimai ir foto su jaunaisiais

ar kitaip???????????????? doh.gif jaučiu tuoj rėksiu unsure.gif

Pas mane taip viskas buvo kaip ir tu turi
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2010 07 23, 15:33)

Grazus tortukas thumbup.gif , o rozytes pagal ta schemute darei?
Papildyta:
O zvaigzdutes piesei ar klijavai?
Atsakyti
Dariau svočios prašymu tokią dėžutę - puošta džiovintom rūtom. Skirta rūtų vainikėliui.
Kas laikosi lietuviškų tradicijų kodėl gi ne? biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 23, 15:33)
doh.gif  doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Fantastiskas torciukas, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 23, 14:42)
porom prie kojų balionus pririšti ir šokant jie turi priešininkam sprogdinti...

pas mus pulkelio nebus,be poru pas mus g.gif
Senoliams gal kokiems uzkabint biggrin.gif
user posted image

Wau wub.gif Saunuole..matosi kruopstaus darbuko ax.gif

QUOTE(Aruna @ 2010 07 23, 22:01)
Dariau svočios prašymu tokią dėžutę - puošta džiovintom rūtom. Skirta rūtų vainikėliui.
Kas laikosi lietuviškų tradicijų kodėl gi ne? biggrin.gif

Gal ir atsirastu pas ka tas vainikelis itin svarbus,"islaikytas" ir nusipelnes tokios grazios dezutes thumbup.gif

Nu ka,rytoj mano diena ax.gif
Ant greituju viska nufotkinau,po baliaus sukelsiu tongue.gif biggrin.gif

Oras nusimato lb nekoks...Tai vesiuos(200km)dvi sukneles lotuliukas.gif Viena ilga-jei nelis-kita trumpesne biggrin.gif Ir svarbiausia apava-tai crocsus thumbup.gif lotuliukas.gif Man dzin,jeigu "plauksiu"-tai bent pasiruosus busiu cool.gif biggrin.gif

Nu ,kad tik nelytu istisai...
bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Tarp Kitko": 23 liepos 2010 - 22:37
Sveikutes,
Niekada čia nesu rašiusi (o tai labia blogai, nes daba nuotraukų sukelti negaliu, nes esu per mažai čia rašliavos prirašiusi sad.gif ), tačiau skaitinėdavau nuolatos. Ačiū merginoms visoms už idėjas, kitoms už kvailus klausimus, už diskusijas, nes tik taip gimsta nauji bajeriukai, naujos mintys. Jūs padėjote piršliauti man ketvirtose vestuvėse.

mano pastebėjimas apie netikrą santuokos liudijimą. Jūs sakot "ai maniškiai tai tik bažnyčioje tai jis netiks" Merginos čia juk improvizacija. kas gali netikti?! prakeliauja pusę stalo kol kas nors susigaudo, kad ten pievų prirašyta. O apie tokius dalykus kaip, kad bažnyčia neišrašo santuokos liudijimo tai niekam nė į galvą. Dvejose vestuvėse dariau pasiteisino 100 proc.

Kad čia nepasakoti ko nereikia parodau kelis darbelius kokie man gavosi. Nuotraukos mano pačios fotografo bus dar ne greitai, bet kai gausiu dar šį bei tą galbūt parodysiu. Jei kam kas neaišku klauskite stengsiuos padėti.
Didelė dėžė su balionais. Liuks atrodė prie bažnyčios ir balionai gražiai skrido. Kadangi dėžę vežėm iš toli tai bijojau, kad balionai nebūtų susprogę. Bet viskas pavyko.
http://public.fotki....-vos.html#media
Pažadų tortas, oi kiek darbelio teko nudirbti, bet man pačiai jis gavosi superinis ax.gif Į jį dėjau pažadų kortelę ir saldainuką su jaunųjų foto.
http://public.fotki....-fasadas-d.html
http://public.fotki....vasi.html#media
Mūsų gamta buvo prie upelio tai akmenėlius skirstėm ten.
http://public.fotki....liai.html#media
tada į vazos dugną juos sudėjo, ant viršaus visos poros pylė smėliuką ir sakė kiekvienas su jo spalva susijusį žodį ir kriauklės ant kurių visi patys užrašė žodį ko norėtų palinkėti.
Rašė svečiai savo jausmus suko ant cukriuko (pailgo) ir dėjo į stiklainį. Labai šauniai pavyko visi rašė, vaikai piešinių pripiešė. Jaunieji gers arbatą žiemą ir skaitys.
http://public.fotki....eiai.html#media
Rinkome iždininką. Lekė jaunieji į parduotuvę. Su jaunuoju pamergės. Su jaunąją pabroliai. Prie stalo rinko monetas įvairių šalių iš folijos.
http://public.fotki....s-jaunieji.html
Ir gavo už darbą medį pinigų. Na man truputį ne medis, o krūmas gavosi. Tačiau atrodė vsiveina labia gražus biggrin.gif
http://public.fotki....-med.html#media
Išlydint nakčiai atidavėm jauniesiems viską ką parduotuvėje nusipirko ir prašėm, kad mums pusryčius pagamintų biggrin.gif Visviena juk miegoti neis biggrin.gif O jaunikis buvo kopūstą nupirkęs tai juokiamės, kad kopūstienės bus biggrin.gif
Na žinoma ir meilės simfonija. Pasitvirtino 100proc. Piešiau gal dvi dienas su dažais nenuplaunamais. Paskui mano anyta gal kokias 2 valandas lygino, kad dažai užsifiksuotų. Tikėkimės, kad ir nenusiplaus. Kai paklodę ištraukėm ne visi suprato, bet vieni per kitus išsiaiškino, tai juokėsi smagiai. Muzikantas dar pakomentavo gerai. Liuks buvo.
http://public.fotki....susi.html#media
Buvau išsiuvinėjusi metrikiuką, bet jį pridėjau prie dovanos tai niekas jo taip ir nematė. Na Jums Šaunuolėms tai parodysiu. biggrin.gif
http://public.fotki....ukry.html#media
Buvo piršlio pinigai, visi jų baisiai norėjo tai darbus dirbo greitai ir be kalbų biggrin.gif
http://public.fotki....-pinigliai.html
Viskas daugiau nuotraukų neturiu parodyti.
Gamtoje dar lankstėme laivelius iš spalvoto popieriaus. Baisiausia tai, kad nė vienas nemokėjo jų lankstyti tai daviau instrukciją. Už kiekvieną laivelį sulankstytą piršlys po pinigą davė. Aš lipau į upelį jų leisti (labai smagu buvo, bent nuo kojų prakaitą nuplauti). Leidžiant laivelius kiekvieną jų didikavau ant kranto stovinčiam žmogui, o visi nuo kranto sakė jam palinkėjimą.
Dar apie kavos du puodelius pasaką pasakiau ir gražiai gavosi.
Prie stalo keturių žvakių istorija iš karto po židinio.
Dariau agurkų futbolą antrą dieną tai nelabai pasitvirtino.
Aišku dar saldainių ir šokolado popieriukai su jaunųjų foto.
Balti balandžiai.
Etiketės šampanui - vaikiško šampano biggrin.gif. Juokingiausia, kad visi išgėrė vaikišką šampaną ir niekas (išskyrus jaunąją) nepasakė, kad jis netikras.
Kalendorius. Pasitvirtino reikalas, nes ten jauniesiems priminimas vestuvių metinių iki ąžuolinių vestuvių kurios bus 2090 metais biggrin.gif
Antrą dieną daviau kryžiažodį “ar gerai pažįsti jaunuosius?” visiems spręsti. Irgi manu neblogai gavosi. Tada su piršliu rinkom 3 geriausiai išspręstus. Davėm prizą šokoladinį
http://public.fotki....ms/prizams.html
Niu turbūt viską. Jei kas neaišku klauskit atsakysiu. Atsiprašau už klaidas.

Sėkmės merginos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ruoškitės, puoškitės, o svarbiausia be nervų... Juk Mes pačios geriausios!!! blush2.gif
Atsakyti