Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(SJA @ 2010 07 21, 13:04)
nu su gmail, tai cia sakes  g.gif kokiu tik psichu nebuna... perziuresiu, jei kazka papildomai turesiu, atsiusiu...

Ir kas cia ka negrazaus padirbo tam paste?Per naguciu, per naguciu schmoll.gif
Jeigu pakeitete pasto slapukus teirausiuos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spurgyyyte @ 2010 07 21, 16:22)
startuoju ir aš šį šeštadienį wink.gif štai įdedu pasižadėjimų širdeles, svečių supažindinimui smile.gif :

http://public.fotki....-/p1010795.html

o čia akmenukai :
http://public.fotki....-/p1010786.html

stalo išpirkai, tikiuosi neištirps per tokius karščius:
http://public.fotki..../torciukas.html

Labai grazu, o kur jus gaunate tokiu graziu akmenuku? Zinau, kad prie juros galima prisirinkti, bet kad nenusimato toks aziavimas, bandziau plokstesniu prie ezero pasieiskoti, nu ir neradau verysad.gif
O kas tose sirdelese, labai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vildar @ 2010 07 20, 15:46)
Dar svočiutėms galiu pasiųlyti vieną žaidimėlį-labiausiai sulukųsį ovacijų.
Iš vakaro sušlapini kojines ir po porą dedi į maišelį ir į šaldiklį. Aš pirkau pačias pigiausias ir šaldžiau su visais popierėliais, kur jos susegtos būna.
Pati žaidimo esmė- piršlys daro apklausą- kas per kiek apsimauna kojines...ir tada sako, na o dabar tai patikrinsim praktiškai...O aš tuo metu atnešiau sušaldytas kojines...Juoko buvo iki nukritimo, vieni bandė daužyti į suolą, kiti laistė mineraliniu, dar viens skuodė į baseinėlį mirkyti...
Mes žaidėm antros dienos rytą. Pabroliai kaip mat atsibudo lotuliukas.gif

Panasu zaidima girdejau kazkur pasakojant, bet uzsaldyti marskineliai buvo. Speju principas tas pats. Oi, as dabar pati tokius mielai uzsideciau, nes jau nuo karscio neimanoma
wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2010 07 22, 08:00)
Nu vat niekaip nesugalvoju normalaus to stalo ispirkimo.Kiek kur ziurejau tai labai primityvas.Man reiktu ko idomesnio.Gal kas turit kokiu versiju.Jaunosios mamule i mane ziures per padidinimo stikla, nes mes viena kitos nelabai "mylim" g.gif .Turiu butinai pasiruosti. negaliu pasisiuklinti kad nelotu ant visos gimines paskui. doh.gif

doh.gif siaubas kai toks nedekingumas butu, kai sitaip ruosiamasi.
O ispirkymui gal tiks mano variantas g.gif . Jaunieji ir netikri jaunieji turejo suristi kaklaraisti, kas greiciau ir taisklingai. Turejoma dvi pripuciamas nedideles leles, kas greiciau pripus. Kas teisingai atsakys i mysles apie vestuves, meile.
Papildyta:
pamirsau parasyt,kad mysles buvo uzrasytos ant sirdeliu, ir paeiliui trauke tas sirdeles, tikrieji ir netikrieji jaunieji.
Papildyta:
QUOTE(Kvakuska @ 2010 07 22, 15:27)
Vienas is tokiu idomesniu mano galvai zaidimas gal jau kas rase: KELIONE APLINK PASAULI

Pas mane truputi buvo kitaip, bet tavo variantas gal lengvesnis smile.gif
39 KELIONĖ Į MEDAUS MĖNESĮ
( medaus bačkutė, 4virbalai mediniai, 2arbatos puodukai maži, 2kardai, 2 skaros pilvo šokiui, 2rusiškos skaros, 2nosinukai )
Keliausim į medaus mėnesio kelionės. Aplankysim Japoniją – merginom užkišami virbalai už kasų, padažomos lūpos raudonai,duodami puodukai arbatos ir pagal muzika jos išeiną mažais žingsneliais, pasisukineja ir ištypeną atgal. Aplankom armenija – vyrai pagal muziką išbega su kardais, pašoka ir išbegą. Aplankom motina rusiją – pagal rusiška muzika merginos pasidažiusios raudonai lūpas pašoka šokį su nosinukais rankose. Grįžtam i lietuvą visi pašoka polkutė. KADANGI MŪSŲ JAUNIEJI NEVAŽIOJĄ MEDAUS MĖNESIO TAI MEDU KOPKITE NAMUOSE (įteikiu medaus statinė su šaukšteliais ). 

Papildyta:
QUOTE(Dolilia @ 2010 07 21, 23:51)
Mergaites ,gal turite medaliuku kokiu tai .Pasidalinkite .man reikia sekretores .Maisto kontrolieres(iaus) nepadarau .isikraipo vaizdelis ,arba piesinukas per didelis .is anksto dekoju

Pastuke paziurek, turetu buti
Atsakyti
Reikia grazios, mazos MEDAUS BACKUTES - kokio gero sprindzio dydzio - na tokios simbolines - bandysiu i ja meduti pripilti ir 2-aja diena jauniesiems atiduoti, bet niekur nerandu tokiu groziu, o i stiklaini pilti.... nea unsure.gif
aciu
Atsakyti
Akmenukus rinkau kaime , o paskui tiesiog nudaziau baltais akriliniais dažais smile.gif širdelių kitoje pusėje yra pažadai, naudosiu jas svečių prisitatymui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgyyyte: 22 liepos 2010 - 18:38
QUOTE(ERA @ 2010 07 22, 07:00)
Aciu mergaites uz pagalba. Na man nedaug liko tik savaitele.Bet viskas dar kaip as sakau "sakem ant vandens rasyta".Torta lipdau kartu su mergicom mazikem .Daviau darbo braizyt ir karpyt.O patenkintos. Toliau pasigavau ideja su IPUODU.Tiesa imesiu i svociu gmaila pirslio lia testamenta.Idomus toks, mano vyreliui lb patiko.Gal kam pravers.

Nu vat niekaip nesugalvoju normalaus to stalo ispirkimo.Kiek kur ziurejau tai labai primityvas.Man reiktu ko idomesnio.Gal kas turit kokiu versiju.Jaunosios mamule i mane ziures per padidinimo stikla, nes mes viena kitos nelabai "mylim" g.gif .Turiu butinai pasiruosti. negaliu pasisiuklinti kad nelotu ant visos gimines paskui. doh.gif

Man tai labai patiko kontraktas- kažkas tokią idėją buvo mestwlėjęs . Aš ir dariau pagal tą kontraktą - miltų maišas, druskos maišas, cukraus maišas, žirnių maišas, riešutų maišas ( viską sudėjau į mažus lininius maišiukus), barokų ringė ( mažų barokyčių ), saldainių 5 metrai ( ant juostelės surišau saldainius), buteliokas putojančio( mineralinio mažas buteliukas), buteliokas saldžios ( limonado mažas buteliukas) , butelis baltos ( pieno butelis), lašinių paltis ( nedidelis lašinių gabalėlis), ringė dešros ir valiuta ( piršlio šimtinės). Ši šeštadienį matysiu - jei pasitvirtins - viską imesiu į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 07 22, 16:27)
Sveikutes as ir prisijungsiu i situs namucius. Vestuves rugpjucio 14. Seip bus netradicines, be jokiu ten graudingu islidejimu. Jaunieji jau kaip 10 metu kartu ir dukra 7 metu turi tai galvoju tokiu islydejimu ir nereikia. Muzikantai irgi bus tokie kurie i vedima isvis nesikis, tai gi viskas bus ant musu peciu man toks klausimas, kiek daug maz zaidimu reikia paruosti visai puotai, neskaciuojant tu kurie bus pasivazinejimo metu? Zaidimus darysiu irgi tokius 'netradicinius' jokiu segtuku ir buteliu tarp koju biggrin.gif galvoju kas buna netradicinese vestuvese?

Vienas is tokiu idomesniu mano galvai zaidimas gal jau kas rase: KELIONE APLINK PASAULI  Paruosiau muzika 5 salim tarkim Tango- Argentina, Bulgarija- cigonu muzika, Rusija- nuotaikinga rusiska liaudies dainele. isrinksiu penkias poras  ir papuosiu kiekvienos salies budingu drabuzio akcentu. Na ir tures  kiekviena pora sokdami itikinti jaunuosius kad yra toje salyje kuriai atstovaus. smile.gif Manau turetu buti linksma...

Paskaitinesi,rasi cia visokiu,ne vien tradiciniu kokiu biggrin.gif
Zaidimu galvoju pagal savo liaudi reiktu ziuret..Ar jie daugiau sokiams pokiams gal linke,ar pasyvesni tokie-prie stalo drinks_cheers.gif biggrin.gif

Fainas zaidimukas mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 07 22, 16:28)
mes tai turejom degtines buteli, pusantro litro vyno, sokolado ir pirslio pinigu, kaip ir uzteko, bet pradejo dar ir kiekviena pora purtyt  bandem issipirkt su desrelem, kuldunais ir t.t (kur jaunieji pirko produktus vakarienei uz 5lt) bet miekas netiko, kol visos poros po buteli nepastate  ilgai prakamavo, nes muzikantai organizavo...

nu siaubas.. As budama jaunoji(uzsakove muzikantu tokiu)priejus trumpai drutai pasakyciau,kad liautus cool.gif
Mano veselej irgi viena kaimynka pasireikst lb norejo,nu sakes kiek ilgai uzsest neleido doh.gif Visi pavarge,isalke doh.gif Nu pasiutus buvau smarkiai biggrin.gif Reikia ,kad is anksto butu paprasyta, jog "su galva" butu "uzsesta" cool.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 22, 19:24)
Labai grazu, o kur jus gaunate tokiu graziu akmenuku? Zinau, kad prie juros galima prisirinkti, bet kad nenusimato toks aziavimas, bandziau plokstesniu prie ezero pasieiskoti, nu ir neradau

Siauliuose tai radau pirkt ,maisiukas 2,90 ax.gif Dar puse liko biggrin.gif Balti tokie,nuo saules tviska smile.gif

Labas rytas smile.gif
Terbos kazkiek jau sudetos,vakare jauciu desiu i bagazine,kad nebematyciau pries nakt biggrin.gif

Siand tik zodzius deliosiuos(galima sakyt nesirasysiu,kiek atsiminsiu-tiek) dirol.gif Nemegstu skaityt..turet spargalke..bo td jauciu tik i ja ir teziureciau unsure.gif
Beje,mano jaunieji-patys nori rezti kalba,padeka tevams didis.gif Man atkrenta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

help.gif
pasimečiau
Sugryžus į vilą kas daroma
1.Sutikimas su duona ir druska
2.Užduotys jauniesiems
3.Stalo išpirkimas
4.Svečių sveikinimai ir foto su jaunaisiais

ar kitaip???????????????? doh.gif jaučiu tuoj rėksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 07 23, 12:45)
Sveikos

help.gif
pasimečiau
Sugryžus į vilą kas daroma
1.Sutikimas su duona ir druska
2.Užduotys jauniesiems
3.Stalo išpirkimas
4.Svečių sveikinimai ir foto su jaunaisiais

ar kitaip???????????????? doh.gif jaučiu tuoj rėksiu unsure.gif

pas mumi buvo taip:

1. Užduotys jauniesiems
2. Duona, druska, vanduo
3. Stalo išpirkimas
4. Svečių sveikinimai ir foto
Atsakyti
Turiu daug paprastu balionu..kazi ka ,koki zaidimuka butu galima is ju sugalvot antrai dienai g.gif
Atsakyti
QUOTE(SJA @ 2010 07 22, 15:27)
Buvau snd nuvaziavus i Kalvariju turgu i ta "vestuvininku" kioskeli. Nu kazkoks kosmaras... tikrai nieko gero, vienas kicas... galvojau sau pasilengvinsiu gyvenima ir nusipirksiu dali daiktu, bet ranka nekilo...

biggrin.gif nu grynai mano mintys, nes ir as cia pasisakicius nulekiau i ta kioska... ten viskas rusiska, lenkiska, senoviska (ypac man patiko dideliiii ziedai puost masinom su plastmasinem gelem biggrin.gif )... tegul tik nepyksta tos,kurios kazka ten randa, juk zmones ir visu vestuves skirtingos 4u.gif

man nuotaika sugedo, kitos savaites antroje puseje lietus lietus sad.gif ka reiks veikti gamtoj, puse planu subyra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 23, 14:04)
Turiu daug paprastu balionu..kazi ka ,koki zaidimuka butu galima is ju sugalvot antrai dienai g.gif

porom prie kojų balionus pririšti ir šokant jie turi priešininkam sprogdinti...
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 23, 12:30)
pas mumi buvo taip:

1. Užduotys jauniesiems
2. Duona, druska, vanduo
3. Stalo išpirkimas
4. Svečių sveikinimai ir foto

4u.gif dėkui
Atsakyti