QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 05, 20:58)
Nu, siandien radau dar viena grazia sukele, o ana uzsidejau ir spratau, kad poto pati nesmagiai jausiuos pries nuotaka, nes ji laaabai sviesi, tai, va, beda kaip ir nukrito.
na va kaip smagu, o tai tikrai butum jautusis nelabai kaip, svarbiausia neuzgozti jaunosios.
Papildyta:
QUOTE(Coxe @ 2010 07 05, 19:09)
Sveikos. Jungiuosi į jūsų būrį. Su vyru esam pakviesti būti liudininkais mano sesers vestuvėse. Būsime tik liudininkai, kaip aš sakau, tik padėsiu parašą Alia atėjau pasiskaitinėti kas kaip ką daro - gal kas tix ir man - vis tik sesuo tuokiasi
Labutis, kad ir sesers, bet vistiek kazka idomaus padaryk, juk jos svente, reikia atminciai kazka palikti
Papildyta:
QUOTE(motoraika @ 2010 07 05, 18:54)
jaunųjų valso metu pasidarysiu daug konfeti spalvotų su skylamušiu ir paprašysiu pamergių juos berti ant jaunųjų, turėtų būti gražu, kaip jums ši idėja?
Ideja gera, bet ar nebus priberta daug kur ( plaukai, uz drabuziu)
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 05, 14:23)
is cia mintis
bet nebeapsimsiu tuo jauciu..mano vokietukams neidomu jauciu butu
o prie to pacio pasidalink kaip tuos balionus pateiksi,kaip atsivesi,koki kieki?
bet nebeapsimsiu tuo jauciu..mano vokietukams neidomu jauciu butu
o prie to pacio pasidalink kaip tuos balionus pateiksi,kaip atsivesi,koki kieki?
Gali daryti kitaip. Juostas duti i rankas jauniems ir porininkams ar sveciams ir suktis ratu, tokia kaip karusele , ar suprantamai parasiau