Sveikos svočiutės piršliaujam liepos 31 ir niekur neraddu tikslių žodžių pilant šeimos pamatą būčiau labai dėkinga
Sveikos, svociutes,
Na va atlaikėm vestuves... Karstis buvo nežmoniškas
Viskas praejo labai gerai, net nesitikejau, kad gausime tiek pagyru ir pasiūlymu toliau piršliauti, bet as ne apie tai. Noriu pasakyti kas tikrai pasiteisino.
Pasiteisino ir dideli ispudi paliko musu sukurtas filmas apie jaunuosius, pazadu tortas su saldainiais su jaunuju nuotrauka.
Akmenukai su uzrasais tiko mesti i vandeni gamtoje. labai patiko žaidimas kai jaunieji saude su vandens šautuvu ir gesino zvakes ( kas geriau gesins aistras seimoje).
Daug juoko sukele vestuvine loterija antra diena.
Turejom atlaikyti ir pirslio korima, dalinom pirslio krauja..... Tiesa ilgai užtrukom kol išsipirkom uzsesta stala - tam reikia gerai buti pasiruošus, bet mes pasikaustėm
Dangaus žibintai atrodė gražiai, kai jaunikis movė keliaraištį ,jaunikis ištraukė stringus - daug ovacijų sulaukė tas fokusas
Tikrai labai didelis aciu uz idejas , kuriu cia tikrai netruksta, tikras lobynas.
Sėkmes svociaujancioms ateityje . faina kai viskas vyksta kaip per sviesta, bet i viska reikia ziureti su didele atsakomybe, nes nuo musu priklauso ypatingos šventes nuotaika. Svarbiausia, kad yra kur semtis idėjų. Tiesa ,medalius buvom pasidarę popierinius , įsilaminavom, truputį pergyvenom, kad prastai atrodys , bet atrodė puikiai.
Iš jaunųjų dovanų gavom visokiu ir plius klasikinį kūno masažą, dar ir "magistro" diplomą
Na va atlaikėm vestuves... Karstis buvo nežmoniškas
Viskas praejo labai gerai, net nesitikejau, kad gausime tiek pagyru ir pasiūlymu toliau piršliauti, bet as ne apie tai. Noriu pasakyti kas tikrai pasiteisino.
Pasiteisino ir dideli ispudi paliko musu sukurtas filmas apie jaunuosius, pazadu tortas su saldainiais su jaunuju nuotrauka.
Akmenukai su uzrasais tiko mesti i vandeni gamtoje. labai patiko žaidimas kai jaunieji saude su vandens šautuvu ir gesino zvakes ( kas geriau gesins aistras seimoje).
Daug juoko sukele vestuvine loterija antra diena.
Turejom atlaikyti ir pirslio korima, dalinom pirslio krauja..... Tiesa ilgai užtrukom kol išsipirkom uzsesta stala - tam reikia gerai buti pasiruošus, bet mes pasikaustėm
Dangaus žibintai atrodė gražiai, kai jaunikis movė keliaraištį ,jaunikis ištraukė stringus - daug ovacijų sulaukė tas fokusas
Tikrai labai didelis aciu uz idejas , kuriu cia tikrai netruksta, tikras lobynas.
Sėkmes svociaujancioms ateityje . faina kai viskas vyksta kaip per sviesta, bet i viska reikia ziureti su didele atsakomybe, nes nuo musu priklauso ypatingos šventes nuotaika. Svarbiausia, kad yra kur semtis idėjų. Tiesa ,medalius buvom pasidarę popierinius , įsilaminavom, truputį pergyvenom, kad prastai atrodys , bet atrodė puikiai.
Iš jaunųjų dovanų gavom visokiu ir plius klasikinį kūno masažą, dar ir "magistro" diplomą
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 19, 23:49)
Siand buvau "Balionu salyje"tai maciau toki balioncika grazu kaip ,kad jusu buvo Kazi kokia kaina tokio..nes tokio su balandziais vestuviniais-vienetas 8lt Nuvariau kitur,pas konkurentus ju,tai irgi grazus su rozem baltom-5litukai
Nu ten siaubas kokia islindo Gadina svente tokios personos
Kas su manis si sestadieni pirsliaus,liudininkaus?
Nu ten siaubas kokia islindo Gadina svente tokios personos
Kas su manis si sestadieni pirsliaus,liudininkaus?
Mūsiškis kainavo 25 lt. už vienetą.(t.y. 2, nes antrasis tupėjo pirmojo baliono viduje) Nu bet jis toks žyyyymiai didesnis už paprastą balioną. Nemažą širdį iš kartoninio popieriaus pakėlė be problemų. Dar labai tiko tas baltas šleifas iš tiulio, bet šitą jau galima patiems pasidaryti
Labai patiko zaidimas Jauniesiems, kaip gerai jie pazista vienas kita ( jaunieji susodinami nugara i nugara, duodama po viena jaunosios ir jaunikio bata, uzdavus klausima keliamas vienas batas , arba jaunosios arba jaunikio).
Dar labai patiko "Kaip jaunikis augo".
Ziauriai prisijuokem per vyru futbola. KAdangi agurociu dabar nera, tai nupirkau tokius geltonus moliugus. Atrode zymiai geriau , nei butu tie agurkai. Tiesiog ta geltona spalva sviete is tolo. Pririsau juos skirtingame aukstyje, o merginos burtu keliu istrauke savo partneriams po moliuga. Tikrai buvo geras vaizdelis
o kas čia per žaidimai?
Dar labai patiko "Kaip jaunikis augo".
Ziauriai prisijuokem per vyru futbola. KAdangi agurociu dabar nera, tai nupirkau tokius geltonus moliugus. Atrode zymiai geriau , nei butu tie agurkai. Tiesiog ta geltona spalva sviete is tolo. Pririsau juos skirtingame aukstyje, o merginos burtu keliu istrauke savo partneriams po moliuga. Tikrai buvo geras vaizdelis
o kas čia per žaidimai?
Dar svočiutėms galiu pasiųlyti vieną žaidimėlį-labiausiai sulukųsį ovacijų.
Iš vakaro sušlapini kojines ir po porą dedi į maišelį ir į šaldiklį. Aš pirkau pačias pigiausias ir šaldžiau su visais popierėliais, kur jos susegtos būna.
Pati žaidimo esmė- piršlys daro apklausą- kas per kiek apsimauna kojines...ir tada sako, na o dabar tai patikrinsim praktiškai...O aš tuo metu atnešiau sušaldytas kojines...Juoko buvo iki nukritimo, vieni bandė daužyti į suolą, kiti laistė mineraliniu, dar viens skuodė į baseinėlį mirkyti...
Mes žaidėm antros dienos rytą. Pabroliai kaip mat atsibudo
Iš vakaro sušlapini kojines ir po porą dedi į maišelį ir į šaldiklį. Aš pirkau pačias pigiausias ir šaldžiau su visais popierėliais, kur jos susegtos būna.
Pati žaidimo esmė- piršlys daro apklausą- kas per kiek apsimauna kojines...ir tada sako, na o dabar tai patikrinsim praktiškai...O aš tuo metu atnešiau sušaldytas kojines...Juoko buvo iki nukritimo, vieni bandė daužyti į suolą, kiti laistė mineraliniu, dar viens skuodė į baseinėlį mirkyti...
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 19, 21:12)
loretita2, dekoju ten kaip tik ir nebuvau...
tik va tos parduotuves rasoti ziedai tai kazkaip neatgaminu, tai kokia nors geliu parduotuve?
tik va tos parduotuves rasoti ziedai tai kazkaip neatgaminu, tai kokia nors geliu parduotuve?
Taip, ten ir gyvos geles, daro puokstes, ir ivairios austos juostos, medaliai ir seip visko po truputi
Papildyta:
QUOTE(rudis1 @ 2010 07 20, 10:42)
as jau bijau atsiversti svociu namu tema atrodo jau viska sudeliojau, o cia ir vel nauju minciu, net galva sukasi. kokios jus visos saunuoles. zinote, mano pacios vestuves buvo pries 18-ka metu ir tik dabar, kai jau paciai teks svocia buti as supratau, kiek darbo ir laiko tai atima. teks vaziuoti pas pirsliu su sampanu ir dar karteli jiems padekoti
as kai pabuvojau svociute supratau koks sunkus ir ilgas tas pasiruosimas, bet po visu vargu, kai tau dekoja viska pamirsti. geras prisiminimas, as po keliu savaiciu vel norejau eit i svocias .
As si savaitgali buvau plateliose, tai maciau 2 vestuves, kazin kas is musu dalyvavo?
Mes tai sventem 50 svogerio, o dabar laukia uosviu auksines.
Papildyta:
QUOTE(vildar @ 2010 07 20, 14:46)
Dar svočiutėms galiu pasiųlyti vieną žaidimėlį-labiausiai sulukųsį ovacijų.
nu patiko nerealiai, pavogsiu ideja
QUOTE(leliuga @ 2010 07 20, 17:45)
eina sau
geras zaidimukas, o ypac tokiom karstom dienom laaabai tinkamas
sveikos, eina sau, kiek gerų bajeriukų, tas su kojinėm
o man toks klausimėlis iškilo, jaunoji su jaunikiu susitiks tik bažnycioje, tad teks man namie kažką sugalvoti bet taip galvoju kad jai vienai skirta būtų, gal kam yra tekę? galvoju gal kokį raktį medinį padovanoti su potekste, kad visada galės uzsukti namo..
oh didžiausia mano baimė, kad svečiai nepasirašinės žaidimams ar kad ir pažadų torto dalinimuosi, ot tada būtų pravalas, ar buvo kam nors, kad svečiai nenoriai kažką darė, gal išvis nedarė kas buvo siūloma ?
o man toks klausimėlis iškilo, jaunoji su jaunikiu susitiks tik bažnycioje, tad teks man namie kažką sugalvoti bet taip galvoju kad jai vienai skirta būtų, gal kam yra tekę? galvoju gal kokį raktį medinį padovanoti su potekste, kad visada galės uzsukti namo..
oh didžiausia mano baimė, kad svečiai nepasirašinės žaidimams ar kad ir pažadų torto dalinimuosi, ot tada būtų pravalas, ar buvo kam nors, kad svečiai nenoriai kažką darė, gal išvis nedarė kas buvo siūloma ?
Mergaites ,kur dingo viskas is musu superinio elektroninio pasto .nieko nebera ,nieko .bandziau ir siuskliadezeje ieskoti .NIEKO .Kodel taip merginos neivertinat kitu svociuciu darbo .KODEl ?
QUOTE(Dolilia @ 2010 07 20, 20:42)
Mergaites ,kur dingo viskas is musu superinio elektroninio pasto .nieko nebera ,nieko .bandziau ir siuskliadezeje ieskoti .NIEKO .Kodel taip merginos neivertinat kitu svociuciu darbo .KODEl ?
ir atsiranda tokių ...... ***** kaip gaila.... ar čia iš pavydo????
tikiu kad vel uzsipildys paštas, kas ir būtų jei kažkokia pavydnykė, tikėtųsi sugriauti svočių namučius.