Sveikos,
sveikinimai laimingai suporavusiom jaunuosius ir atlaikiusiom tokį karštį
Jau artėja ir man po truputį,žiūriu ruošiausi, ruošiausi,o kaip ir nieko nėr arba panikuot pradedu
Kam jūs perkate gaublį? Prizas?
QUOTE(leliuga @ 2010 07 19, 10:38)
Sveikos,
Jau artėja ir man po truputį,žiūriu ruošiausi, ruošiausi,o kaip ir nieko nėr arba panikuot pradedu
Sveikos
Taip, gaublys- prizas (kelione aplink pasauli)
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 18, 21:12)
Turiu klausimuka del torto: kuriuo metu ir kaip jus i iteikinejat, galvoju kur man cia ji savo scenarjui "ipaisyti"
as galvoju kai susesim,pasikalbesim ka apzendinom ir tokiam kaip prisistatymui ir pasizadejimui tortuko gabaliukus imsim
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 19, 12:28)
as galvoju kai susesim,pasikalbesim ka apzendinom ir tokiam kaip prisistatymui ir pasizadejimui tortuko gabaliukus imsim
Mano jaunoji tai nebenori jokiu komendantu, jokiu stalo "virsininku", ir jokiu graudziu eilerasciu.Nu gal ir gerai Keli rupesciai kaip ir nukrito...Galvoju, kad nebus net pas mane jokiu netikru santuokos liudijimu...
Kazkaip ir taip galvoju ir kitaip su tuo tortu, prieinu isvados, kad mus bus gaila ji "pjaustyti"
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 19, 13:04)
Kazkaip ir taip galvoju ir kitaip su tuo tortu, prieinu isvados, kad mus bus gaila ji "pjaustyti"
Aš šiandien bandysiu su muzikantu susirašyti ir pasiderinti scenarijų.
Dar pusę torto suklijuot likę
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 17, 11:37)
Jolkuce-nu fainai,kad taip be streso ir panikos praejo
O [B]sakyk, ar 2 balioneliai ne per skurdziai atrode[/b]? Nes man daug ir toli veztis ner galimybes..tai bent galvoju jaunieji ,kad paleistu i ora(prie zakso su gandro laiskeliu manau )O kad nelyginis skaicius 2,cia nieko?
O [B]sakyk, ar 2 balioneliai ne per skurdziai atrode[/b]? Nes man daug ir toli veztis ner galimybes..tai bent galvoju jaunieji ,kad paleistu i ora(prie zakso su gandro laiskeliu manau )O kad nelyginis skaicius 2,cia nieko?
Aš leidau tik 1, bet toks didelis buvo ir viduj baliono dar 1 balionas ir dar šleifas baltas pririštas buvo. Atrodė tikrai neprastai, jis visas toks vestuvinis... Kai turėsiu foto-parodysiu.
QUOTE(poniav @ 2010 07 17, 19:20)
Mergaitės, iškilo man toks klausimas.
Daug vestuvių išžiūrėjau ir pasimečiau,kaip reikia eiti i CMB? Mačiau kad prieki eina jaunikis ir piršlys, paskui juos jaunoji ir svočia. Kitur mačiau kad pirmi eina jaunieji po to tik svočia su piršliu sakykit, kaip turi būti iš tikrųjų ?
Asmeniškai man ir gražiau kad eitu pirma jaunikis ir piršlys, o jau iš CMB kai jau sutuokti tada jau išeitu abu jaunieji
Daug vestuvių išžiūrėjau ir pasimečiau,kaip reikia eiti i CMB? Mačiau kad prieki eina jaunikis ir piršlys, paskui juos jaunoji ir svočia. Kitur mačiau kad pirmi eina jaunieji po to tik svočia su piršliu sakykit, kaip turi būti iš tikrųjų ?
Asmeniškai man ir gražiau kad eitu pirma jaunikis ir piršlys, o jau iš CMB kai jau sutuokti tada jau išeitu abu jaunieji
Mes ėjom pirmi(piršliai), po to poros. Kai suėjom į salę, tada prasiskyrėm ir tik tada įėjo jaunieji. Čia Klaipėdos CMB
Labas
aš jau irgi po visko Viskas super, tik tas karštis, tai tikrai žudantis buvo. Nežinau kiek litrų mineralinio į save supumpavau, kol lauke pramogavom
Gerai, kad buvo susišaldę daug mineralinio ir paparasto vandens, tai jis mums po truputį atšilinėjo- tai tas vanduo su plaukiojančiu ledo gabalu buvo žymiai populiaresnis nei šampanas
Ai vieną incidentą apturėjom. Bažnyčios kiemelyje paleidom savo gražųjį balioną, svečius vaišinom jaunųjų saldainiais, iššovėm šampaną svečių garbei, ir kad išpuls tokia davatka iš už bažnyčios kampo, kad pradėjo šaukti, kad mes jaunuosius alkoholikais norim padaryti, kaip mums negėda ir t.t. Visi pasimetė, taip nefainiai prieš jaunuosius ir svečius...
QUOTE(vildar @ 2010 07 19, 14:36)
kad išpuls tokia davatka iš už bažnyčios kampo, kad pradėjo šaukti, kad mes jaunuosius alkoholikais norim padaryti,
ot koks atsakingas dievo tarnas
QUOTE(mazmona @ 2010 07 16, 16:11)
Aš turiu kažkokius. Permesiu į paštą, nes čia neleidžia prikabint.
Labukas, gal gali ir man permesti i pasta pasizadejimus Buciau labai dekinga...
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 16, 12:23)
kaip patiko ventspilis?as po ryt ten isvarau,pailset,bo galva jau nuo tu vestuviu apsisukus visai
sveika prisijungus,na va nors viena ta pacia diena su manim dirbs as ir rugsejo 4d
as siand varau va dabar i kalvariju turgu pasizvalgyt kas ten gero vestuvems yra,tam vestuviniam kioske
SEKMES VISOM STARTUOJANCIOMS SIAND IR RYTOJ
sveika prisijungus,na va nors viena ta pacia diena su manim dirbs as ir rugsejo 4d
as siand varau va dabar i kalvariju turgu pasizvalgyt kas ten gero vestuvems yra,tam vestuviniam kioske
SEKMES VISOM STARTUOJANCIOMS SIAND IR RYTOJ
Smagu tureti bendro likimo draugu
QUOTE(lauriukas22 @ 2010 07 19, 15:35)
Labukas, gal gali ir man permesti i pasta pasizadejimus Buciau labai dekinga...
Laba, tai gal email atsiusk
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 17, 11:39)
Vakar daviausiu po KLP ieskodama graziu tauriu.... vienas radau, klausiu - ar vienetais parduodat, pardaveja man sako - taip ir viena ir du komplentus gali pirkt, kiek nori, tai yra po 6vnt, sakau, man nereik pakuotes, man reik tik dvieju tauriu.... nu zodziu... kur tik grazios tai 6vnt... Ar jos butinos tos taures?
Prasiblaskiau vakar tokiam karsti - ale nieko gero nenupirkau.. kazkaip man parakas baigias... taip pradzioj su tokiu uzsidegimu emiausi... o dabar ziuriu kad jau kazkaip issikvepiau...Dar niekur neradau vandens zibintu, kad realiai pamatyt tuos dydzius.. nu zodziu ner nuotaikos
O dienos kulminacia buvo - kad sugedo masina ir teko partempti... ir piragas surugo...
Prasiblaskiau vakar tokiam karsti - ale nieko gero nenupirkau.. kazkaip man parakas baigias... taip pradzioj su tokiu uzsidegimu emiausi... o dabar ziuriu kad jau kazkaip issikvepiau...Dar niekur neradau vandens zibintu, kad realiai pamatyt tuos dydzius.. nu zodziu ner nuotaikos
O dienos kulminacia buvo - kad sugedo masina ir teko partempti... ir piragas surugo...
kas cia per nesekminga diena. Zibintu tai yra , Rasoti ziedai<< parduotuve netoli senojo turgaus, o tauriu nemazai ir maciau senajam turgui, tikioi krautuvelei, ten dar labdara, rusiska kosmetika ir toks skyrius yra indu ir plastmases gaminiu. O pajurio mugei geras graveris, ten ir dar skyrius audiniu yra, bet jame galima ir vestuvems daikciuku pasipirkti, bent as ten apsiperku
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 18, 00:07)
kur klaipedoj vaiksciojai?mastau as baltas papkes rasti ir apsiklijuoti lipdukais vestuviu simbolika sirdutem?ar dar kuom nors?jei rasiu?jei nerasiu tada juoda pake su popierium graziu apklijuosiu ir viskas?taip mastau?
tai nueik kaip jau tau rasiau i pajurio pard ten turi sirdeliu rinkinuka, nebrangiai buvo
loretita2, dekoju ten kaip tik ir nebuvau...
tik va tos parduotuves rasoti ziedai tai kazkaip neatgaminu, tai kokia nors geliu parduotuve?
tik va tos parduotuves rasoti ziedai tai kazkaip neatgaminu, tai kokia nors geliu parduotuve?