Iš torčiuko aš darysiu kitokį žaidimą, ne pasižadėjimus. Darėm pasižadėjimus per krikštynas ir kažkaip nelabai kam patiko tai jau per vestuves tikrai nedarysiu. Jau išsikarpiau torčiuką, beliko ji susilankstyt ir susiklijuot. Į gabaliuko vidų dėsiu mažą šokoladinę raudoną širdutę, prie jos priklijuosiu užrašiukus
pvz: Veido kaukė
kelionė aplink pasaulį
ir t.t.
Duosiu visiems svečiams ištraukti po gabalėlį ir kai jau visi bus išsitraukę tada visiems išdalinsiu dovanėles
veido kaukė-agurkas
kelionė aplink pasaulį-gaublys
ir t.t.
Manau supratot
oi kaip lauke karšta, vargšės startavusios svošiutes troškinasi, vaje, vaje kaip negerai
Poniav-linksmas jusu zaidimukas bus
As tai jau nebenoriu sukt galvos ir pirkt,rupintis 28 smulkmenelem Gaubli noreciau gaut,maciau 80lt
Mes per krikstynas be tortuko paprastus pasizadejimu darem..oj kaip visi taip ir lauke savo eiles,kad tik butu galima ka pasizadet
Tikrai del karcio lb nepasiseke kazkam..
As tai jau nebenoriu sukt galvos ir pirkt,rupintis 28 smulkmenelem Gaubli noreciau gaut,maciau 80lt
Mes per krikstynas be tortuko paprastus pasizadejimu darem..oj kaip visi taip ir lauke savo eiles,kad tik butu galima ka pasizadet
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 17, 18:11)
Poniav-linksmas jusu zaidimukas bus
Man reikės 50 dovanėlių supirkti, bet brangių tikrai nepirksiu. Gaublį jau nupirkau už 2,99 ir labai fainuti. Viskas labai remiasi į pinigus tai stengsiuos kuo pigiau išsisukt:)
Per krikštynas mes irgi paprastai darėm pasižadėjimus be torto.
Mergaitės, iškilo man toks klausimas.
Daug vestuvių išžiūrėjau ir pasimečiau,kaip reikia eiti i CMB? Mačiau kad prieki eina jaunikis ir piršlys, paskui juos jaunoji ir svočia. Kitur mačiau kad pirmi eina jaunieji po to tik svočia su piršliu sakykit, kaip turi būti iš tikrųjų ?
Asmeniškai man ir gražiau kad eitu pirma jaunikis ir piršlys, o jau iš CMB kai jau sutuokti tada jau išeitu abu jaunieji
Daug vestuvių išžiūrėjau ir pasimečiau,kaip reikia eiti i CMB? Mačiau kad prieki eina jaunikis ir piršlys, paskui juos jaunoji ir svočia. Kitur mačiau kad pirmi eina jaunieji po to tik svočia su piršliu sakykit, kaip turi būti iš tikrųjų ?
Asmeniškai man ir gražiau kad eitu pirma jaunikis ir piršlys, o jau iš CMB kai jau sutuokti tada jau išeitu abu jaunieji
KOkias papkes emete? suprantu, kad jas reik papuost, bet kad kanceliarinese neradau padoriu papkiu..arba paprasti segtuvai su gumelem, arba papke kurvirsui prisispaudzia lapai, nu arba jau po koki 40lt.... nesamone...
Dar klausimelis, kam duoda tuos papuostus butelius, ar tikriesiems jauniesiems, tuomet kada? ar stala uzsedusiems?
Dar klausimelis, kam duoda tuos papuostus butelius, ar tikriesiems jauniesiems, tuomet kada? ar stala uzsedusiems?
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 17, 21:25)
KOkias papkes emete? suprantu, kad jas reik papuost, bet kad kanceliarinese neradau padoriu papkiu..arba paprasti segtuvai su gumelem, arba papke kurvirsui prisispaudzia lapai, nu arba jau po koki 40lt.... nesamone...
kur klaipedoj vaiksciojai?mastau as baltas papkes rasti ir apsiklijuoti lipdukais vestuviu simbolika sirdutem?ar dar kuom nors?jei rasiu?jei nerasiu tada juoda pake su popierium graziu apklijuosiu ir viskas?taip mastau?
tai kaip renksit jaunuosius isventinant i seimininkus?
daug cia tikrai visko grazaus galima rasti tik reik kantrybes skaityti?
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 17, 21:25)
Aš kaiptik vakar nusipirkau labai paprastą ir labai fainutę papkę. Ji geltona su tokiu lyg blizgesiu, vestuvėse dominuos saulėgrąžos tai ji man labai tiko ir patiko. Bet aš dar ja puošiu, galvoju kad ant jos norėčiau užrašyt jaunųjų vardus ir data. Kai papuošiu įkelsiu pažiūrėti.
Vakar nusipirkau pintinę, oi kokią patenkinta ja esu
Padariau stalo korteles tai tokios dailios gavosi, atsižiūrėt negaliu
O dar tiek daug darbo laukia
QUOTE(poniav @ 2010 07 17, 20:20)
manau kiekviename CMB gali but ,skirtingai Mano drauge zakse dirba,veda tuos jaunuosius,pasako,sustato kas kaip turi stovet..Tai visur manau tokiu "vedanciuju" yra,tai susakys,sustatys kaip reikia,nesuk galvos
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 17, 22:25)
Vakar parduotuvej (tokioj dailes darbu gal sakyciau)buvau,tai ten prirode kiek kokio popieriaus ivairaus grazaus turi Galima is ju sveikinimu atvirutes daryt,vokeliu ir papkutes..Is storo kartono paprasciausiai perlenkta ir juosta stora uzklijuojama ant to kartono..viduj zodziai..Nu prastai cia gal apibudinau,reikia pamatyt.Toks nekicinis darbas,paprasta,meniska,originalu
P.S.To lapo grazaus(ivairiu rastu,kaip audinys,tapetas ale toks)metras-10lt..Is tiek galima lb daug ka pasidaryt
Reik eit i tokias pardes,ten dirba patys menininkai-tai ideju,minciu kiek dar prisako
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 18, 01:07)
ziurstuka,skarele ir siaudine skrybele jaunikiui..
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 18, 01:07)
As tai nedesiu jokiu skareliu jokiu prijuosciu, nupirkau jaunajai labai grazia skrybele, o jaunikiui ale kaubojiska kepure... NOrs tiesa pasakius, mugej maciau laaabai graziu prijuosciu, tiktai man pati mintis nepatinka, kad jeigu jau moteris tai ir stovek prie puodu, o gal kaip tik vyrui reik prijuoste uzrist
As irgi mugeje labai grazia pintine nusipirkau... mmmm , bet kol issirinkau, viena uz kita grazesne
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 18, 10:56)
As tai nedesiu jokiu skareliu jokiu prijuosciu, nupirkau jaunajai labai grazia skrybele, o jaunikiui ale kaubojiska kepure... NOrs tiesa pasakius, mugej maciau laaabai graziu prijuosciu, tiktai man pati mintis nepatinka, kad jeigu jau moteris tai ir stovek prie puodu, o gal kaip tik vyrui reik prijuoste uzrist
As irgi mugeje labai grazia pintine nusipirkau... mmmm , bet kol issirinkau, viena uz kita grazesne
Pas mus vakar buvo miesto šventė tai specialiai lekiau ieškot pintinės, aš irgi rinkaus rinkaus, rinkaus rinkaus ir išsirinkau nedidukę labai mielą pintinę
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 20:39)
Tai ka, jei kuri ryt vilniuje bernardinu baznycioje zendins savus jaunuosius- SUSIMOJUOSIM
Būk gera, parašyk į AŽ kiek kunigėliui $ davėt Bernardinuos.
Turiu klausimuka del torto: kuriuo metu ir kaip jus i iteikinejat, galvoju kur man cia ji savo scenarjui "ipaisyti"
Ir kitas klausimas, yra kazkoks dalykas kaip kad jaunieji pina kazkokias juostas ar kazka tokio, kazkur skaiciau, bet nelabai aiskiai buvo parasyta, gal kas galetu tiksliau paiaskinti, kokios ten juostos ir kaip ten ka pina Zodz, visa procesa
Papildyta:
Beje, dr del tu papkiu ir siaip. Kauno senmiesti erejau visas parduotuveles ir vien atokia uztikau, tai ten tokiu graziu dalyku is popieriau maciau: atvirukai, papkes, ir siaip visokie dalykai, zoziu, uzejau pamaciau ir pagalvojau, kad LIUKS butu Sakiau bandysiu kazka pasigaminti....
Ir kitas klausimas, yra kazkoks dalykas kaip kad jaunieji pina kazkokias juostas ar kazka tokio, kazkur skaiciau, bet nelabai aiskiai buvo parasyta, gal kas galetu tiksliau paiaskinti, kokios ten juostos ir kaip ten ka pina Zodz, visa procesa
Papildyta:
Beje, dr del tu papkiu ir siaip. Kauno senmiesti erejau visas parduotuveles ir vien atokia uztikau, tai ten tokiu graziu dalyku is popieriau maciau: atvirukai, papkes, ir siaip visokie dalykai, zoziu, uzejau pamaciau ir pagalvojau, kad LIUKS butu Sakiau bandysiu kazka pasigaminti....