Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(jusa2 @ 2010 07 16, 22:17)

O kurioje vietoje mazdaug ta parduotuvele ten yra?

ir man idomu, kurioje vietoje? ax.gif
o ten yra ko nors lietuvisko, ar viskas lenku rusu kalbom?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 16, 23:04)
Aciu visom uz idejas, uz patarimus. Tikiuosi viskas bus gerai.

oj sekmes jums,viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif
Uztat galesit greit jau atsipute but,o mes dar kankinsimes doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Del sveikinimo albumo-tai foto parduotuvese pilna yra,vestuviniu tokiu ax.gif

P.S.As jums pavydzius del lenkisku vestuviu,palyginus su manoiomis-vokiskomis doh.gif lotuliukas.gif
Palangoj su viena mamyte lenke susipazinom pleze biggrin.gif Tai puikiai susikalbejom biski rusiskai,biski angliskai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ramune82,2010 07 16, 22:01]
mamytes kur tas netikras santuokos liudijimas?neberandu?jei nesunku atsiuskit
[/quote]
aha,ir as jo ten pasigedau g.gif

[quote=PACELUIKA,2010 07 16, 22:04]
Oj merginos merginos... dreba man kinkos, niekas dar nesudeta. vakar iki 4 ryto [/quote]
sekmes tau 4u.gif 4u.gif

[quote=jusa2,2010 07 16, 22:17]
[quote=zwezda0702,2010 07 16, 19:38]
,O kurioje vietoje mazdaug ta parduotuvele ten yra?
[/quote]

[quote=A.pardaveja,2010 07 16, 22:26]
ir man idomu, kurioje vietoje? ax.gif
o ten yra ko nors lietuvisko, ar viskas lenku rusu kalbom?
aciu 4u.gif
[/quote]
cia viduri turgaus toks didelis kioskelis,i vidu jo galima uzeit,cia priesais iskart gyvunu pavilionus.
lietuviu kalbom maciau buvo etiketes ant buteliu ir priesaiku lig,o seip ten tiesiog nekuciu visokiausiu geru yra,ten gi be zodziu ,tiks ivairioms progoms,taures yra,ir mergvakariams visokiu nekuciu,ir krikstynoms..
Atsakyti
DIDELIAUSIOS SEKMES SIANDIEN STARTUOJANCIOMS 4u.gif

O as jau po viskos thumbup.gif supratau tik viena, per daug "stradalinau" nei reikejo.Nes viskas iviko taip greit zaibiskai, kad net pati jaunoji nesuprato jog istekejo lotuliukas.gif

Tai kagi trumpai kam idomu islekem is namu,anksciau nes dieds grazuolis vietoj pirktu marskiniu uzsidejo kazkokius pilkus tai begom persirenginet i kita vilniaus gala ir i baznycia.Laukiam laukiam jau eit reik ir kazkokis brolis "Petras" islindes klausia a jau apsigalvojot?A nuotakos kaip ner taip ner lotuliukas.gif Zodziu gerokai pavelavo grazuole pas jauniki.Tai va ceremonija visai paprastute jokios pompastikos, gal net sakyciau truko iskilmingumo kokio tai. Bet siaip gal ir gerai, pasodino brolis tas juos ant kedziu sako seskit i taip pavargsit-tai visa apeiga beveik sedint praejo thumbup.gif poto sampanas tiltukas ir lekem i botanikos soda va ten tai nusitasem per amenis su kablukais, mergos visos varvancios bet smagu, paeinam visas burys tik klest ant suolelio i sedim sampe maukiam , a jaunuosius taso fotkintis.ten paleidom du svajoniu balionelius wub.gif (na uzrasem ant lapuku svajones ir pririsom prie helio balionu)Gaila , kad tik neprofesionalus o seip draugas, tai daug zavingu akimirku praleido verysad.gif Na va uzsivaiksciojom taip, kad net 3 h i kabaka velavom blush2.gif biggrin.gif Na restoranelis toks jaukus, labai saunus barmenai ir aptarvavimas thumbup.gif Patostavom ,pasveikinom , iteikem diplomus jauniesiems.Poto uzkandom ir antras stojimas buvo teveliu garbei irgi apdovanojimai ir diplomai uosvienems ir anytoms biggrin.gif tesuzaidem 2 zaidimus(pazadu torciukas ir klausimyna su dovanomis),apsejom isvis be sokiu galima pasakyt, visi prie kedziu prilipo,na jaunikis tik jaunaja pasokdino, bent tai gerai thumbup.gif ,ai i as da istempiau jauniki ir jaunikio teva..Siaip viskas labai greitai ir paprastai ,bereikalo tiek stradalinau Alia uztad gavau dideliausia padeka uz visus zodzius, nes sugebejau sugraudint nuotakos mama ir pacia jaunaja lotuliukas.gif ir siaip niekas nezinojes, kad bus zaidimai ar kazkas panasaus- liko apake,nes mane , kad bus eiline atsiprasant pjanke per kuria bus tik sedima prie stalo valgoma ir geriama tik , kad iskilmingiau nei kazdien doh.gif tai va torciuku visi stebejos lankstytu ir stiklainiu,kuriame jaunieji uzkonservavo palinkejimus su pazadu atidaryti po metu ,surinkus visus svecius vel.Psio balius baigtas ir puse 2 jau lovytese knarkem.Siandien laukia pratesimas tik nebe su 25 ,o su 70 zmogeliuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif kadangi liko vieno zaidimo daug prizu, tai bus panaudota siandien,taip pat vaiko laiskas su kraiteliu irgi bus iteiktas siandien ir leliukams vardus dar sakem rinksim i kojnaites thumbup.gif
Taip , kad uzsukau, prisidaviau...ir dar : ACIU VISOMS SVOCIUTEM IR LIUDININKEM UZ PAGALBA, RUPESTI, ATSAKYMUS , KLAUSIMUS...ACIU, SM, kuri yra tikras informacijos lobynas thumbup.gif
Atsakyti
Jolkuce, o kas ten per užkonservuoti palinkėjimai?
Atsakyti
Jolkuce-nu fainai,kad taip be streso ir panikos praejo thumbup.gif

O sakyk, ar 2 balioneliai ne per skurdziai atrode? g.gif Nes man daug ir toli veztis ner galimybes..tai bent galvoju jaunieji ,kad paleistu i ora(prie zakso su gandro laiskeliu manau g.gif )O kad nelyginis skaicius 2,cia nieko? unsure.gif blush2.gif

Isduok kokius ten zodzius tevams sakei,kad pasiseke sugraudint?? bigsmile.gif As isleidime nieko graudaus nekalbesiu,tai per padeka tevams norec pagraudint biski lotuliukas.gif

Imesk tortuka paveizot mirksiukas.gif As db intensyviam jo lankstyme sedziu doh.gif

I vidu dedate saldaini su jaunuju foto ir pazadejima?nepermazai kazi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 07 17, 11:28)
Jolkuce, o kas ten per užkonservuoti palinkėjimai?

na vieni koncervuoja jaunosios pavarde, o as pamaniau panaudosiu kitaip ta minti.Kai buvau padarius pazadu torta i ji dejau du lapelius-viename pasizadejimas jauniesiems nuo sveciu ka kuris tures per ateinancius metus padaryti,o kitas lapukas didesnis visiskai tuscias....tai va kai pasidalina torta zmones ant tusciu lapuku suraso palinkejima pasveikinima nuo saves, na kaip i tas linkejimu knygas , kad raso..Tada tuos linkejimus sumetem i puslitriuka apklijuota saldainukais(del grozio) ir iteikem ta stiklaini jauniesiems su pazadu, kad: nepabegtu nedrystu pyktis ir t.t tai bus kaip irodymas sveciams, jog jaunieji nepamirs sventes ir joje dalyvavusiu zmoniu.Zodziu padavem jaunikiui metalini dangteli ir ta rankena kur prisukt dangtelius koncervuojant reik..uzsuko ir ant dangtelio parasem, kad galioja lygiai vienerius metus iki sutuoktuviu metiniu ax.gif per kurias susirinkus vel tiems patiems sveciams, bus jis atidarytas thumbup.gif
Atsakyti
Vakar daviausiu po KLP ieskodama graziu tauriu.... vienas radau, klausiu - ar vienetais parduodat, pardaveja man sako - taip ir viena ir du komplentus gali pirkt, kiek nori, tai yra po 6vnt, sakau, man nereik pakuotes, man reik tik dvieju tauriu.... nu zodziu... kur tik grazios tai 6vnt... lotuliukas.gif Ar jos butinos tos taures?
Prasiblaskiau vakar tokiam karsti - ale nieko gero nenupirkau.. kazkaip man parakas baigias... taip pradzioj su tokiu uzsidegimu emiausi... o dabar ziuriu kad jau kazkaip issikvepiau...Dar niekur neradau vandens zibintu, kad realiai pamatyt tuos dydzius.. nu zodziu ner nuotaikos schmoll.gif
O dienos kulminacia buvo - kad sugedo masina ir teko partempti... ir piragas surugo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 17 liepos 2010 - 10:40
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 17, 11:38)
na vieni koncervuoja jaunosios pavarde, o as pamaniau panaudosiu kitaip ta minti.Kai buvau padarius pazadu torta i ji dejau du lapelius-viename pasizadejimas jauniesiems nuo sveciu ka kuris tures per ateinancius metus padaryti,o kitas lapukas didesnis visiskai tuscias....tai va kai pasidalina torta zmones ant tusciu lapuku suraso palinkejima pasveikinima nuo saves, na kaip i tas linkejimu knygas , kad raso..Tada tuos linkejimus sumetem i puslitriuka apklijuota saldainukais(del grozio) ir iteikem ta stiklaini jauniesiems su pazadu, kad: nepabegtu nedrystu pyktis ir t.t tai bus kaip irodymas sveciams, jog jaunieji nepamirs sventes ir joje dalyvavusiu zmoniu.Zodziu padavem jaunikiui metalini dangteli ir ta rankena kur prisukt dangtelius koncervuojant reik..uzsuko ir ant dangtelio parasem, kad galioja lygiai vienerius metus iki sutuoktuviu metiniu  ax.gif per kurias susirinkus vel tiems patiems sveciams, bus jis atidarytas  thumbup.gif

aiškudbar ačiū, labai šaunu, tik to aparato dangteliui neturiu, o kaip su pavardės koncervavimu? kažkaip neradau paskaityti.
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 17, 11:37)
Jolkuce-nu fainai,kad taip be streso ir panikos praejo thumbup.gif

O sakyk, ar 2 balioneliai ne per skurdziai atrode? g.gif Nes man daug ir toli veztis ner galimybes..tai bent galvoju jaunieji ,kad paleistu i ora(prie zakso su gandro laiskeliu manau g.gif )O kad nelyginis skaicius 2,cia nieko? unsure.gif  blush2.gif
Isduok kokius ten zodzius tevams sakei,kad pasiseke sugraudint?? bigsmile.gif As isleidime nieko graudaus nekalbesiu,tai per padeka tevams norec pagraudint biski lotuliukas.gif

Imesk tortuka paveizot mirksiukas.gif As db intensyviam jo lankstyme sedziu doh.gif

I vidu dedate saldaini su jaunuju foto ir pazadejima?nepermazai kazi? blush2.gif

As buciau galejus ir jei leistu financai, buciau tu balionu ir 100 turejus,bet deja..Todel tie du balioneliai tebunie tik du- atrode labiau simboliski nei ju butu buve kruva..juk jaunieji kartu abu ir balioneliai tik jiems..nezinau mano galva cia per akis..juk balandziu kruvos nieks neperka-leidziami irgi du, kaip dvieju zmoniu sajunga mirksiukas.gif

O tevams zodzius, tamsta gi pirmoji ispeikete lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va as tuos parasytus biski kitaip sudeliojau, ir darasiau sakinius su prasymu ...: teveliai visad bukit salia sios jaunos seimos, dzaukites kartu sujais, padekite , jei matysit , kad reik viresniuju pagalbos,Bukit tiesiog jiems gerais draugais..O jei kartais jauna seima pamirs jums pasakyti garsiai ACIU,nepykit,nestai tikrai ne is nedekingumo,tiesiog pradzioj kopinejant medu,labai apsala sirdis ir apsvaigsta galva.Ir apskritai zemeje turbut nera zodziu, kuriais jums butu galima atsidekoti
na nukniaukiau nuo pries tai kazkurios nares rasytos pasakaites blush2.gif Svarbu ramiai pasakyt, kaikuriuos zodzius stipresniu balso tembru pabrezt mirksiukas.gif sakyt is sirdies, kad pati jaustum jauduliuka ir grauduliuka, o i tave ziurint ir mazu kitiems stvers uz sirdies, kaip buvo mano atveju..ziuriu jaunosios akys tik stikliukais pavirto , asarike susikaupe , ir mamukas josios labai uz sitai dekojo su asaromis.. smile.gif

O i tortuko vidu dejau tik du tuos lapukus, saldainiu nedejau, nors mintis buvo,bet tokiu oru bagazineja prasivezioti saldainius butu buve extremalu, nenorejau rizikuot istirpusiais ir isvarvejusiais doh.gif

Torciuka jau rodziau kazkada, nu alia tada imetu dar kart smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2010 07 17, 11:44)
aiškudbar ačiū, labai šaunu, tik to aparato dangteliui neturiu, o kaip su pavardės koncervavimu? kažkaip neradau paskaityti.

nedariau as pavardes koncervavimo, todel ir pakuomentuot negaliu mirksiukas.gif O apskritai merginos katik apie tai kalbejo ir net foto buvo ideta, netingek persiskaityt atgal keliolika puslapiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 liepos 2010 - 10:52
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 17, 10:57)
cia viduri turgaus toks didelis kioskelis,i vidu jo galima uzeit,cia priesais iskart gyvunu pavilionus.
lietuviu kalbom maciau buvo etiketes ant buteliu ir priesaiku lig,o seip ten tiesiog nekuciu visokiausiu geru yra,ten gi be zodziu ,tiks ivairioms progoms,taures yra,ir mergvakariams visokiu nekuciu,ir krikstynoms..

aciu, reiks nulekt paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 17, 12:39)
  Ar jos butinos tos taures?
.Dar niekur neradau vandens zibintu, kad realiai pamatyt tuos dydzius.. n

nei cia butinos,nei ka mirksiukas.gif biggrin.gif As kai indu pardej radau akcijines po 14lt uz vieneta-tai man tiko biggrin.gif Jie visai nevartoja laipsniu galima sakyt ,tai,kad ten dulketu brangios taures namie,nenoriu.. ax.gif Paduosiu prie zakso kai gersim sampe ir vienkartines turiu,permatomas tokias,neblogas-tai jas perrisiu gal kokia juostele,sveciam atsigert cia bus,nu kad biski sventiskiau ta sampe gert butu g.gif
As pirkaus dangaus zibintus,12valandai ,kad butu.. ir suzinojau,kad jie saliutu prisipirke turi doh.gif

P.S.Man neiseina is galvos,kaip jie tau pasiule nieko nepraktisko nepirkt doh.gif Gal jeigu druska,cukrus..tai po maisa,o ne simboliskai? doh.gif schmoll.gif
Laikykis,viskas bus ok mirksiukas.gif

QUOTE(saldainia @ 2010 07 17, 12:44)

daug kas turi,pasiskolink mirksiukas.gif
As apie ja radau 7 temoj,12psl mirksiukas.gif
--
Jolkuce-nu vat kaip gerai patobulinai zodzius thumbup.gif
Tortukas tavo toks dailus,nu kokios jus nagingos doh.gif man ne is tos vietos jauciu rankos isdygusios lotuliukas.gif
Kas ten dedama ir kaip i ta torto viduriuka,kaip ten tos geles imontuojamos??? g.gif
Atsakyti