Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

labas , merginos 4u.gif
Scenarijų sudeliojau - ačiū visoms , kieno idėjomis pasinaudojau 4u.gif labai pravertė ( kai viską iki galo išbaigsiu - būtinai pasidalinsiu) Mano scenarijus vienos dienos .
Deja vistiek turiu kreiptis į jus pagalbos, nes pritrūksta išminties.
1. Kokius žodžius galima būtų sakyti įnešant duoną ( duoną neš tėvai kartu su židiniu)?
2. Norim tėvams dovanoti varpelius - atceit nuo jaunųjų padėka - ką galima būtų pasakyti?
3. Dar planuoju dovanoti jauniesiems taures išgraviruotas - kažkur mačiau gražius žodžius, bet dabar tarp gausybės temų pasimečiau verysad.gif ir ką reikėtų sakyti įteikiant tas taures, nes planuoju jas dovanoti kai tik susės už stalo, po liudijimo pristatymo, nes jaunieji neturės iš ko gerti šampano?

Labai tikiuosi jūsų pagalbos, nes kai skaitinėjau - pastebėjau, kad labai jau daug profesionalių svočiūčių yra - su patirtimi ir stažu ax.gif
Atsakyti
Labai karscio rytoj bijau..o taip tai viskas OK)

Aciu labai uz pagalba drinks_cheers.gif IKI) 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 16, 16:16)

Aciu labai uz pagalba drinks_cheers.gif  IKI) 4u.gif  wub.gif

Gerų veselių ir sėkmingo svočiavimo, o karščio nebijok - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
[quote=genovaite,2010 07 16, 16:48]
3. Dar planuoju dovanoti jauniesiems taures išgraviruotas - kažkur mačiau gražius žodžius, bet dabar tarp gausybės temų pasimečiau verysad.gif ir ką reikėtų sakyti įteikiant tas taures, nes planuoju jas dovanoti kai tik susės už stalo, po liudijimo pristatymo, nes jaunieji neturės iš ko gerti šampano?

Gal tai pades:
Kad turėtumėt ką pripildyti šampanu, keliant pirmąjį savo bendro gyvenimo tostą, mes dovanojame jums šias taures. Šios dvi taurės vertos viena kitos tik tuomet, kai yra šalia, kartu. Saugokite šias taures ilgus metus, kaip šios dienos prisiminimą. Pažadėkite, kad tostą už deimantines savo vestuves taip pat gersite iš šių taurių.
Atsakyti
[quote=jusa2,2010 07 16, 16:38]
[quote=genovaite,2010 07 16, 16:48]

Gal tai pades:
Kad turėtumėt ką pripildyti šampanu, keliant pirmąjį savo bendro gyvenimo tostą, mes dovanojame jums šias taures. Šios dvi taurės vertos viena kitos tik tuomet, kai yra šalia, kartu. Saugokite šias taures ilgus metus, kaip šios dienos prisiminimą. Pažadėkite, kad tostą už deimantines savo vestuves taip pat gersite iš šių taurių.
[/quote]

Ačiūūūūūūūūūū - tikrai pritaikysiu 4u.gif
Va taip va po truputį ir sprendžiasi visi klausimai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2010 07 16, 14:00)
O gal ir man kas galėtų parašyti kaip prisijungti prie to pašto ir kur jis randasi  blush2.gif  Būčiau be galo dėkinga. Mes į vestuves važiuojam rugpjūčio 14d. dar turim laiko pasiruoši, bet vestuvės bus lenkiškos  doh.gif  o aš lenkiškai  fool.gif Be to nei karto nebuvome piršliais ir net nežianu nuo ko pradėti viską ruošti  doh.gif

Sveika prisijungus smile.gif aš taip pat dalyvausiu lenkiškose vestuvėse, o su lenkų kalba man tikrai ne kas biggrin.gif na bet po truputį kažkaip judu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 07 16, 15:50)
Viskas liuks. Pritaikytas, atostogaujantiems su vaikais...
Merginos gal turite kas pasidarę maketą lipduko Meilės ministras Pasidalinkit, nebturiu laiko paišyti 4u.gif

oi man irgi reiktu maketuko tokiu,buciau irgi labai dekinga,jei kas pasidalins 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2010 07 16, 17:16)

sekmes tau 4u.gif 4u.gif
o as siand apsipirkau biski tuoj kalvarijaus turgaus parduotuvelej,zinokit galvojau daryt buteliams lipdukus,medalius,diplomus,bet uzejus ten akis issibegejo i visas pusias norejau ir to ir ano ,ir nusprendziau kad tikrai cia grazesni tie medaliai nei as juos pasigaminsiu,ir kietesni ir spalvingesni,o lipdukai kokie grazus ir tie lipdukai po 0.50ct/vnt,o medaliai po 1lt,yra medaliu ir po 3lt,komendantams ir kaklaraisciai specalus,ir peciukai paprasti ir su taurelem 1vnt 5lt,na ir seselem,ir policininkams ,ir finansu ministrui akinukai tokie prikolni $$ formos,dimlomai grazus po 3lt,tai as taip pagalvojau kad tas ant to isejna,nupirk dazus savo plinteriui popieriaus,kiek darbo idesi,ir kokybe ne tokia grazi iseis kaip cia,tai va as apakus kiek ten visokiu gerybiu ir daug rusu ir lenku kalbom,kuo man labai reikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 16, 17:48)
3. Dar planuoju dovanoti jauniesiems taures išgraviruotas - kažkur mačiau gražius žodžius, bet dabar tarp gausybės temų pasimečiau  verysad.gif  ir ką reikėtų sakyti įteikiant tas taures, nes planuoju jas dovanoti kai tik susės už stalo, po liudijimo pristatymo, nes jaunieji neturės iš ko gerti šampano?

Gyvenimas -ne taure vyno,
Ir sukes laimes neatnes.
Tik kartais sito mes nezinom
Ir dauzom laime i sukes.
Linkiu nedauzyti savo laimes,o siomis tauremis pasitikti savo auksines vestuves!
ax.gif
Atsakyti
pasirodau kokiu medaliu pipirkau,is kitos puses dar ir zodelius galima paskaitit medalio savininkui thumbup.gif
user posted image
user posted image

o cia suveniriukai gaisrininkui ,muzikantams,zaidejams,antrai -treciai vetoms,ir lipdukai,ai dar gi ziurstus nupirkau jaunajai ir jaunajam ant pakuotes parodyti kokie jie biggrin.gif
user posted image

dar vaziuosiu pirkt visokiu nekuciu sirdeliu,diplomu,suvenyru,nes siand nuo karscio negalejau ilgiau ten but smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 16 liepos 2010 - 19:11
mamytes kur tas netikras santuokos liudijimas?neberandu?jei nesunku atsiuskit man i pasta ramune82@gmail.com dekoju is anksto!
kaip jus zadat perenkti kai nuimsit veliuma?i ponus?o ka reiktu jaunajai?mastau jaunikiui skrybele cigara?ar pypke,o jaunajai ka?veduokle ka dar?

Atsakyti
Oj merginos merginos... dreba man kinkos, niekas dar nesudeta. vakar iki 4 ryto viska darem, siandien akys limpa, ryt 5.30 keltis reikia smile.gif))) tai kaip dar baliu reiks atlaikyt lotuliukas.gif doh.gif
Aciu visom uz idejas, uz patarimus. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
[quote=zwezda0702,2010 07 16, 19:38]
o as siand apsipirkau biski tuoj kalvarijaus turgaus parduotuvelej,

O kurioje vietoje mazdaug ta parduotuvele ten yra?
Atsakyti