Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(TingiKace @ 2010 07 15, 23:37)
nebenoriu jau as tos veselios, rimtai kaip kokiam egzaminui ruostis reik , studentiskus laikus pradedu prisimint, tai reiskias visk as bus paskutine nakti  lotuliukas.gif

Man lygiai toks pats jausmas, atrodo, kad einu diplominio darbo gint, ko nenoriu net prisiminti....Bet kur jau besidesi...
Viskas supakuota, sudeliota jau liko tik rytojaus laukimas, tarp kruvos deziu, maisu ir buteliu biggrin.gif
Sekmes merginos ryt !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 16 liepos 2010 - 08:27
o sakykit kur nupirkti gražų albumą palinkejimams rašyti?, ar geriau mplbertas ant drobės mačiau ermitaže ,didelsi iki 20 lt. kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 07 16, 09:27)
Viskas supakuota, sudeliota jau liko tik rytojaus laukimas, tarp kruvos deziu, maisu ir buteliu biggrin.gif
Sekmes merginos ryt !

Tai nemazai cia jusu startuoja si savaitgali thumbup.gif . Tai visoms geros sventes, linksmu sveciu, skaudanciu zandu nuo juoko, skaudanciu koju nuo sokio 4u.gif
Atsakyti
labutis,na ka brangiosios, sekmes visoms,isvaziuojam atostogu su seimyna,susitiksim po geros savaites 4u.gif iki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 07 16, 10:08)
labutis,na ka brangiosios, sekmes visoms,isvaziuojam atostogu su seimyna,susitiksim po geros savaites 4u.gif iki thumbup.gif

Toli isvykstat g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 16, 09:36)
Tai nemazai cia jusu startuoja si savaitgali thumbup.gif . Tai visoms geros sventes, linksmu sveciu, skaudanciu zandu nuo juoko, skaudanciu koju nuo sokio 4u.gif

sėkmės didžiausios merginos, lauksim paskaojimų po savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 07 15, 23:34)
Geros nuotaikos ir nusiteikimo ryt 4u.gif
Aš ką tik iš Ventspilio- su nudegusia nosim, trim spuogais nuo prakaito ir +2 kg.
Jezaw, ryt paskutine diena...

kaip patiko ventspilis?as po ryt ten isvarau,pailset,bo galva jau nuo tu vestuviu apsisukus visai doh.gif
QUOTE(lauriukas22 @ 2010 07 16, 01:22)
Sveikos brangiosios... Prisijungiu ir as prie jusu pulkelio  mirksiukas.gif  Sesute pakviete rugsejo 4 d. liudininkais buti.. Bet pageidavimai jaunuju atitinka svotu

sveika prisijungus,na va nors viena ta pacia diena su manim dirbs thumbup.gif as ir rugsejo 4d drinks_cheers.gif
as siand varau va dabar i kalvariju turgu pasizvalgyt kas ten gero vestuvems yra,tam vestuviniam kioske smile.gif
SEKMES VISOM STARTUOJANCIOMS SIAND IR RYTOJ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 16 liepos 2010 - 10:25
neatsimenu kuri klaipediene pirsliene sake jok klaipedoje prie pajurio yra kazkokia vestuvem gera parduotuvele???priminkit i az kur??
Atsakyti
gal kuri po ranka turit tuos pasizadejimus kortelems? 4u.gif netinka is pastuko 4u.gif
Atsakyti
O gal ir man kas galėtų parašyti kaip prisijungti prie to pašto ir kur jis randasi blush2.gif Būčiau be galo dėkinga. Mes į vestuves važiuojam rugpjūčio 14d. dar turim laiko pasiruoši, bet vestuvės bus lenkiškos doh.gif o aš lenkiškai fool.gif Be to nei karto nebuvome piršliais ir net nežianu nuo ko pradėti viską ruošti doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 16, 12:40)
gal kuri po ranka turit tuos pasizadejimus kortelems? 4u.gif netinka is pastuko 4u.gif

Aš turiu kažkokius. Permesiu į paštą, nes čia neleidžia prikabint.
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 16, 11:23)
kaip patiko ventspilis?as po ryt ten isvarau,pailset,bo galva jau nuo tu vestuviu apsisukus visai doh.gif

Viskas liuks. Pritaikytas, atostogaujantiems su vaikais...

Merginos gal turite kas pasidarę maketą lipduko Meilės ministras Pasidalinkit, nebturiu laiko paišyti 4u.gif
Atsakyti