Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 22:17)
as is kartono lanksciau- tai liuks tiko elementarus Lipalas  mirksiukas.gif

biggrin.gif eik ilsetis, negali niekaip mus palikt
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 15, 22:21)
biggrin.gif eik ilsetis, negali niekaip  mus palikt

Koks poilsis, dar nagainas lakuojuosi, pedkelnes deliojuosi, kalba skaitineju..zodziu kazin ar normaliai isvis migosiu sianakt doh.gif O beto kaip gi as be jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 22:28)
Koks poilsis, dar nagainas lakuojuosi, pedkelnes deliojuosi, kalba skaitineju..zodziu kazin ar normaliai isvis migosiu sianakt doh.gif  O beto kaip gi as be jusu biggrin.gif

biggrin.gif vaizdelis pries mano akis, Sedi Jolkuce istiesus kojas, kazkas jai dazo nagus, o ji spaudzia klavisas thumbup.gif
Atsakyti
Itariu man irgi karstine prasideda , vakar nupirkau pora kg saldainiu, tai ziuriu siandien jau maisiukis pamazejes... kazi kas beliks iki veselios tai nunesiau paslepiau sau nuo akiu lotuliukas.gif
Jau pradejau braukyt scenariju... itariu, kad nebedarysiu tos kraicio skrynios... ir skareles nedarysiu, tai beveik tas pats... Juk tikrai i viena diena visko nesukisi, o ir papildomos islaidos... o man pasake, kad neleisciau pinigu visokiems nepraktiskiems dalykams va blink.gif
nebenoriu jau as tos veselios, rimtai kaip kokiam egzaminui ruostis reik , studentiskus laikus pradedu prisimint, tai reiskias visk as bus paskutine nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 15, 22:37)
Itariu man irgi karstine prasideda , vakar nupirkau pora kg saldainiu, tai ziuriu siandien jau maisiukis pamazejes... kazi kas beliks iki veselios tai nunesiau paslepiau sau nuo akiu  lotuliukas.gif
Jau pradejau braukyt scenariju... itariu, kad nebedarysiu tos kraicio skrynios...  ir skareles nedarysiu, tai beveik tas pats...  Juk tikrai i viena  diena visko nesukisi, o ir papildomos islaidos... o man pasake, kad neleisciau pinigu visokiems nepraktiskiems dalykams va  blink.gif
nebenoriu jau as tos veselios, rimtai kaip kokiam egzaminui ruostis reik , studentiskus laikus pradedu prisimint, tai reiskias visk as bus paskutine nakti  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kaip visa tai pazystama.As todel ir atsisakiau daugelio dalyku,imesiu i antra diena daugiau veiksmo jauniems..nes karstis ir siaip nemigo naktis sociai bus jiems demesio ir taip ax.gif

loretita2 gaila, bet ner kam nulakuot,tenka paciai sau..tai nubegu prie vieno staliuko patepu-tai gryztu prie pc parasineju lotuliukas.gif Alia viskas-baigiau..laukiu kol isdzius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 15, 22:37)
Itariu man irgi karstine prasideda , vakar nupirkau pora kg saldainiu, tai ziuriu siandien jau maisiukis pamazejes... kazi kas beliks iki veselios tai nunesiau paslepiau sau nuo akiu  lotuliukas.gif
Jau pradejau braukyt scenariju... itariu, kad nebedarysiu tos kraicio skrynios...  ir skareles nedarysiu, tai beveik tas pats...

Tu kaip mano vyras, sako kas pamazino saldainius, sakau i mane neziurek nes as sokoladiniu nevalgau, juk zinai, o namie daugiau nieko nera, tai kazi kas smile.gif g.gif
Tai taip skrynele su skarele yra tas pats, turi pasirinkti viena varianta ar neivieno
Atsakyti
Jolkuce dideliausios sekmes tau ryt, bus viskas thumbup.gif , o po to drinks_cheers.gif

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 15, 23:15)
Jolkuce  dideliausios sekmes tau ryt,  bus viskas  thumbup.gif  , o po to  drinks_cheers.gif

wink.gif

Ai, kaip bus- taip biggrin.gif 4u.gif Svarbu gera nuotaika ir nusiteikimas, kas beistiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 23:17)
Ai, kaip bus- taip  biggrin.gif  4u.gif  Svarbu gera nuotaika ir nusiteikimas, kas beistiktu  mirksiukas.gif

Geros nuotaikos ir nusiteikimo ryt 4u.gif
Aš ką tik iš Ventspilio- su nudegusia nosim, trim spuogais nuo prakaito ir +2 kg.
Jezaw, ryt paskutine diena...
Atsakyti
Sveikutes. Na as torta klijavau su popieriniais klijais, tai puikiai lipo.
Na dar turiu 1 dienele ikis estadienio. Jau viskas painiojasi ir tiek. ax.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios... Prisijungiu ir as prie jusu pulkelio mirksiukas.gif Sesute pakviete rugsejo 4 d. liudininkais buti.. Bet pageidavimai jaunuju atitinka svotu pareigas g.gif Zodziu, jau antr savite skaitineju jusu mintis ir jau galva nebeisnesa nuo ko reikia pradeti... blink.gif
Noreciau suzinoti kaip butu galima patekti i jusu pasta ir kaip ji rasti blush2.gif Nes as nelabai cia gaudausi kaip kas vyksta ax.gif
Atsakyti
lauriuk,sveika prisijungus i musu sekta 4u.gif biggrin.gif
Atsius adresiuka,o db lek tomu skaityt biggrin.gif biggrin.gif
man patiko 7,8 temos ax.gif
Atsakyti